This version of the page http://uklon.com.ua/novyny/ (54.220.39.126) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-13. The original page over time could change.
Uklon - Більше, ніж таксі. Сервіс онлайн замовлення авто.
Закрити меню
Замовити через сайт

Новини

“Люті пташки” вже працюють на передовій: проміжні результати збору

Станом на зараз спільно з БФ Dignitas Uklon вже відправив 181 FPV-дрон на передову, і це – лише початок. Завдяки цим ударним FPV-дронам вдалося знищити техніку окупанта на суму близько 10 000 000$

Uklon виходить на ринок Узбекистану

Uklon виходить на ринок Узбекистану, з кінця червня сервіс буде працювати в Ташкенті.

Uklon запустив клас авто для людей з інвалідністю, як користуються кріслом колісним

Uklon за підтримки Mastercard та MacPaw запустив клас “Інклюзивний”. Відтепер пасажири, які користуються кріслом колісним, можуть безперешкодно пересуватися на спеціально оснащених авто.

Українську мову все частіше обирають для користування за замовчуванням – дослідження 

З лютого по грудень частка активних користувачів, які обрали українську мову за замовчуванням в налаштуваннях застосунку, збільшилась майже на 80%.

Uklon разом з Київ Волонтерський запустили кампанію “Рухай світ і роби тепло”

Uklon разом з Київ Волонтерський заохочують кожного подарувати тепло тим, хто боронить нашу країну. Підтримати ініціативу можна з 13 по 25 грудня у застосунку Uklon, через опцію “Донат”.

Uklon та UAnimals запустили проєкт задля порятунку тварин від війни

Спільна ініціатива “Врятуй кудлатих від війни” буде тривати протягом двох тижнів та мотивуватиме українців взяти під опіку чотирилапих друзів у низці притулків у різних містах України

Ваші налаштування файлів cookie збережено. Щоб будь-коли змінити свої налаштування, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie або перейдіть за посиланням у нижньому колонтитулі сторінки.