Гарячі тури і путівки

Очистити все
Green Garden Resort Spa 5
Туреччина, Аланія
з 20.10 по 27.10 (7 ночей)
Виїзд з Кишинева
все включено
Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort 4
Єгипет, Хургада
4 (344 відгуки)
з 17.10 по 24.10 (7 ночей)
Виїзд з Кишинева
все включено
Kala 4
Чорногорія, Будва
4,9 (3 відгуки)
з 13.10 по 20.10 (7 ночей)
Виїзд з Кракова
без харчування
Потрібна допомога в підборі туру?
Відправте заявку і наші менеджери підберуть для Вас найкращий тур
Надсилаючи заявку ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності
Panormo Beach 3
Греція, о. Крит
4,2 (2 відгуки)
з 18.10 по 25.10 (7 ночей)
Виїзд з Варшави
сніданок
ПІД ОДНИМ НЕБОМ, РИМ ТА ПАРИЖ!
Франція, Угорщина, Польща, Італія, Париж
з 19.11 по 26.11 (7 ночей)
Виїзд з Львова
сніданок
Sharm Cliff Resort 4
Єгипет, Шарм-ель-Шейх
3,4 (130 відгуків)
з 14.10 по 21.10 (7 ночей)
Виїзд з Бухаресту
все включено
Вихідні в Італії Флоренція, Рим, Венеція
Італія, Рим, Венеція, Флоренція
з 16.10 по 20.10 (4 ночі)
Виїзд з Львова
сніданок
Marina Phuket Resort Karon 4
Таїланд (Таїланд), о. Пхукет
4,9 (5 відгуків)
з 20.12 по 28.12 (8 ночей)
Виїзд з Варшави
сніданок + вечеря
Innvista Hotels Belek з Житомира! 5
Туреччина, Белек
3,6 (5 відгуків)
з 23.10 по 02.11 (10 ночей)
Виїзд з Житомира
все включено
Не знайшли потрібних гарячих турів?
Скористайтеся пошуком турів →
ЗНАЙТИ ТУР

Популярні напрямки зараз

Туреччина від 11 246 грн
  • Аланія
  • Кемер
  • Сіде
Єгипет від 16 246 грн
  • Шарм-ель-Шейх
  • Хургада
  • Марса-Алам
Болгарія від 7 811 грн
  • Сонячний берег
  • Золоті піски
  • Св.Влас
Греція від 17 586 грн
  • о. Крит
  • Іракліон (о. Крит)
  • о. Родос
Іспанія від 19 300 грн
  • Барселона
  • о. Майорка
  • Тенеріфе
Чорногорія від 8 302 грн
  • Будва
  • Бечічі
  • Петровац

Гарячі тури по місяцях вильоту

Тури на Березень Тури на Квітень Тури на Травень
Тури на Червень Тури на Липень Тури на Серпень
Тури на Вересень Тури на Жовтень Тури на Листопад
Тури на Грудень Тури на Січень Тури на Лютий
Поділіться з нами думкою щодо роботи сайту.
Чого вам не вистачає на нашому ресурсі?

Що таке гарячий тур?

Гарячі туристичні путівки — це тури, за якими дата вильоту на курорт призначена на найближчі 2-4 дні, внаслідок чого їх можна придбати за значно зниженими цінами. Загалом, гаряча путівка нічим не відрізняється від звичайного туру, окрім дати вильоту і вартості, чим приваблює багатьох туристів, які планують відпочинок. Швидко, не витрачаючи часу на роздуми та сумніви та ще й значно дешевше — чи може бути краще?

Чому з'являються гарячі пропозиції?

  • Велика кількість вільних місць в літаку або готелі, які, згідно з договором, з авіакомпанією або готелем туроператор викупив заздалегідь. Бажаючи компенсувати свої витрати, туристична фірма знижує вартість путівки. Іноді ціна туру може бути нижче його собівартості, що дозволяє туристові значно заощадити на відпочинку.
  • З певних причин покупець відмовився від подорожі незадовго до вильоту. Тож компанія намагається продати путівку іншому туристу, щоб уникнути виплати штрафів перевізнику або готелю.

Ціна на гарячі тури з України зазвичай знижується на 20-30%, проте іноді путівка може бути та у 2 рази дешевше її звичайної вартості. Гарячі тури на двох розкуповують дуже швидко, тому важливо встигнути забронювати таку пропозицію. Також треба бути готовим відправитися у подорож найближчим часом, бо такі путівки на відпочинок мають короткі терміни — максимум кілька днів до початку канікул. Це не той випадок, коли у вересні замислюєшся, куди поїхати у відпустку у лютому — вирішувати потрібно швидко.

Як підібрати гарячий тур

Якщо ви плануєте відпочинок по гарячій путівці, пропонуємо ознайомитися з порадами, які допоможуть правильно підібрати пропозицію зі знижкою й уникнути можливих розчарувань. Важливо не забути й про дрібниці, аби на відпочинку не псувати собі нерви та насолоджуватися відпусткою.

  • Сплануйте відпустку заздалегідь і складіть список бажаних напрямків. Це дозволить вам мобілізуватися і в «потрібний» момент швидко купити відповідний гарячий тур, без витрачання часу на роздуми.
  • Найчастіше пропозиції з'являються в популярні курортні напрямки — Туреччину, Єгипет, Шрі-Ланку, Таїланд, ОАЕ і Грецію. Гарячі путівки з України в візові країни, а також на елітні курорти — Мальдіви або Домінікану зустрічаються набагато рідше. Будьте готові розглядати відразу кілька країн для відпустки, це збільшить шанси підібрати вигідний варіант згідно з іншими вашим вимогам і купити путівку.
  • Визначтеся з бюджетом, який ви готові витратити на придбання гарячого туру. Об'єктивно оцінюйте співвідношення ціни до рівня пропонованого готелю і розмір знижки. Найбільш затребувані путівки в чотиризіркові готелі. А ціни на відпочинок за гарячими путівками в фешенебельні п'ятизіркові готелі самі по собі дуже високі, тому не варто розраховувати на придбання такого туру за мінімальною вартістю.
  • Зверніться в перевірене туристичне агентство. Це дозволить прискорити процес підбору гарячого туру. У «Поїхали з нами» працюють професійні менеджери з туризму, які швидко підберуть вигідний варіант з кращим співвідношенням «ціна — якість» згідно з вашими побажаннями. При купівлі путівки уважно ознайомтеся з договором, варто також враховувати, що при покупці гарячих турів потрібна повна передоплата.
  • Будьте напоготові, дуже гарячі тури з максимальною знижкою передбачають відправку в дорогу протягом 24-48 годин з моменту оформлення покупки. Зібрані валізи та стовідсоткова готовність до вильоту в день придбання путівки — головна умова вдалої поїздки за гарячою ціною.

Плюси й мінуси гарячих турів

Гарячі тури путівки мають свої підводні камені, тому зважте всі за і проти завчасно перед покупкою. Як у медалі є зворотний бік, так і гарячі тури мають переваги та недоліки.

Переваги гарячих турів:

  • Тури за кордон мають низьку вартість (знижка може сягати навіть 50%).
  • Можливість відпочити в елітному готелі за ціною бюджетної «п’ятірки».
  • Великий вибір пропозицій в певну пору року.
  • Можливість відправитися в подорож практично відразу після покупки туру.

Недоліки гарячих турів:

  • Сезонність таких пропозицій (скористатися такою можливістю у високий сезон майже неможливо).
  • Необхідно бути готовим до подорожі в день покупки путівки.
  • Відсутність можливості повернути тур та гроші за нього.
  • Не варто розраховувати на топові умови відпочинку, гарячі путівки за кордон частіше з’являються в не надто популярні готелі, в яких залишаються вільні номери. Виняток — «відмовні» тури.

Коли з'являються гарячі тури

Безсумнівно, гарячі тури з Києва — відмінна можливість заощадити гроші на довгоочікуваному відпочинку. Однак для таких путівок характерна сезонність. Не варто розраховувати на широкий вибір пропозицій зі знижкою в період свят, відпусток і шкільних канікул. Найчастіше гарячі пропозиції з’являються в міжсезоння, перед святами або після них. Наприклад, високі шанси придбати вигідний тур до Туреччини в травні, коли вода в Середземному морі вже тепла, а ціни на відпочинок на курорті набагато нижчі, тому що пляжний сезон тільки но розпочинається. Додатковими плюсами мандрівки у цей час стануть відсутність спеки, а також великої кількості туристів (багато хто вирішує купити тур на червень, липень або серпень, коли на Середземноморському узбережжі Туреччини панує високий туристичний сезон). Або купити гарячу путівку і відправитися в подорож по країнах Європи в грудні: у цей період різдвяні ярмарки вже відкриті, при цьому вартість такої поїздки значно нижча, ніж в новорічні свята. Наприкінці січня знижуються ціни на тури в Арабські Емірати.

Гарячі тури на Гоа, в Єгипет, Таїланд або Шрі-Ланку найкраще «ловити» восени, починаючи з жовтня, коли туристичний сезон тільки починається, і відпочити можна зі значною знижкою. Відпочинок в період міжсезоння буде ще дешевшим, та погодні умови можуть зіпсувати подорож. Тропічні зливи, піщані бурі, можливі підтоплення і тайфуни, засушлива спека часто є причинами низької популярності напрямків в певну пору року. Тож варто бути обережними та проконсультуватися з менеджером турагентства щодо доцільності поїздки на вибраний курорт на цю мить.

Відпустка за кордоном має бути цікавою, комфортною, а це потребує зусиль. Належна підготовка і зважений підхід до покупки гарячої путівки допоможе вам об’їздити безліч країн і при цьому приємно заощадити. До речі, гарячі тури з Києва на завтра можна подивитися у відповідному розділі сайту туристичного агентства «Поїхали з нами».

Коли можна купити гарячий тур?

Не розраховуйте «спіймати» вигідний тур на новорічні свята у Франції або літні канікули в Іспанії. Так звані «горящі путівки» дуже рідко з’являються в пік туристичного сезону або у святкові дні, коли попит на відпочинок за кордоном зростає. Однак якщо подивитися ширше і не зациклюватися на певному святі або сезоні, то можна не тільки пережити найкращу подорож у своєму житті, але і вельми приємно заощадити. Збережені гроші можна завбачливо відкласти  на нові подорожі або витратити кошти не на туристичні тури, а на сувеніри для близьких чи розваги у поточній мандрівці. Ще одна перевага міжсезонних поїздок — відсутність натовпів подорожуючих. Ви тільки подумайте, яка в цьому перевага! Такий підхід дозволить вам неспішно розглядати середньовічні пам’ятки, не стирчати півдня в черзі в знаменитий зоопарк, спокійно розглядати музейні експозиції, оселитися в номері в готелі з найкращим видом на море, фотографуватися на тлі всесвітньо відомих пам’яток без настирливих туристів в кадрі. Приховані бонуси гарячих турів можна перераховувати довго.

Не знаєте, куди поїхати у відпустку у січні або який напрямок обрати для вояжу у вересні? Для допитливих туристів ми приготували невелику шпаргалку. Цей список допоможе вам спланувати відпустку на рік вперед і завжди бути готовим до несподіваної подорожі, якщо під руку трапляться відмовні тури. Залишиться лише скласти речі у валізи та не забути документи, фотоапарат чи камеру та гарний настрій. Дізнайтеся, коли й куди шукати гарячі тури за кордон.

  • Туреччина: квітень, травень, кінець вересня, жовтень;
  • Єгипет: перша половина осені, друга половина зими, літо;
  • ОАЕ: вересень, жовтень;
  • Туніс, Іспанія, Італія: друга половина весни, перша половина осені;
  • Таїланд, Шрі-Ланка: літо, друга половина осені;
  • Індонезія: жовтень, листопад, лютий, березень;
  • Країни Європи: літо, друга половина осені, грудень, лютий.

Ціни на відпочинок у популярних країнах

Тур / КраїнаЄгипетТуреччинаБолгаріяКіпрГреціяІспаніяІталіяЧорногорія
7 днів / 6 ночейвід 16 352 грнвід 15 512 гривеньвід 11 990 грнвід 44 687 грнвід 34 582 грнвід 40 854 грнвід 56 296 грнвід 38 294 грн
11 днів / 10 ночейвід 20 434 грнвід 24: 228 грнвід 23 084 грнвід 58 551 грнвід 47 309 грнвід 58 416 грнвід 77 799 грнвід 47 009 грн
14 днів / 13 ночейвід 23 594 грнвід 29 964 грнвід 27 112 грнвід 69 588 грнвід 55: 152 грнвід 69 278 грнвід 94 254 грнвід 68 646 грн

*вартість вказана за проживання в готелі категорії 4* з харчуванням AI, і актуальна на момент публікації

Якщо у вас є запитання щодо організації відпочинку за кордоном чи про те, як знайти дешеві гарячі путівки на двох, команда компанії «Поїхали з нами» завжди рада допомогти у цій справі — наші менеджери нададуть безкоштовну консультацію та відповіді на усі питання, що вас цікавлять. Щоб залишити заявку, напишіть нам в онлайн-чат на сайті, зателефонуйте за будь-яким зі вказаних номерів або завітайте до найближчого офісу туристичної мережі «Поїхали з нами».