This version of the page http://vn.20minut.ua/Tyvriv (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-10. The original page over time could change.
Тиврів - 20 хвилин Вінниця

Тиврів

«А якби ми йшли пішки і зустріли їх?..» Вепри зупинили авто на дорозі — як поводитися у такій ситуації?

Четверо дорослих диких кабанів і одне мале порося зупинили рух транспорту на Тиврівській трасі. Відео пригоди розмістив у соцмережах один з очевидців. Дикі тварини виходять з лісу, бо в них нині «шлюбний» період. Як поводитися під час випадкової зустрічі з ними у лісі чи на дорозі?

«Не той курган…». У Тиврові знайшли ще одну пам’ятку археології

Курган посеред поля, що не значиться в документах, привернув увагу активістів. Це нововиявлений курган — кажуть у відділ охорони пам’яток культури й археології. Чому об’єкт не значиться у документах землевпорядників? Запитання до Вінницького інституту землеустрою.

«Тату, це вже не наш сад!..» Як без згоди власників земля перейшла в оренду підприємцям

Із заявою про злочин звернулися до прокуратури родина із села Строїнці Тиврівського району. Стверджують, що їхні земельні наділи незаконно використовує місцеве підприємство «Еко Ніка». Кримінальне провадження відкрито за фактом підробки документів. Що кажуть з цього приводу в Товаристві?

photo_camera play_circle_filled «Ми здєсь отдихаєм». Що роблять біля поля фермера чужі люди?

Поле одне, а договори оренди на нього у двох господарів — фермера Геннадія Муравля і агрофірми «Хлібороб». Засівав і обробляв землю фермер і його господарство «Терра». Коли настав час збирати вирощений соняшник, з’явилися люди з «Хлібороба» і сказали: «Це наша земля. Віддай». Як скандал за землю у Тиврівському районі вийшов на рівень держави? Що змінилося після того?

Померла мати, а потім і батько. Коронавірус забрав життя сім'ї з Тиврова

Батьки Насті Саванжі з Тиврова померли від COVID-19. Дівчина залишилася сиротою.

«Громади криком кричать — хочемо до Тиврова». Як райцентр «перетягують» до селища

Повідомлення про те, що Тиврів має увійти до складу Сутиської ОТГ, збурило тиврівчан. Люди вже декілька разів збиралися, щоб відстояти громаду райцентру. Найбільш чисельним був схід селища, зібрано понад 700 підписів під зверненням створити у Тиврові ОТГ. Якщо тиврівчан не почують, вони готові вдатися до радикальних заходів.

Ірина Борзова – депутат «Слуга Народу» 14 округ (Політична реклама)

Ірина Борзова – єдина кандидат від партії «Слуга Народу» в народні депутати Верховної Ради України по 14 округу (Жмеринський, Барський, Літинський, Тиврівський райони). Посвідчення № КД5051.

Біля Гніваня з колодязя витягнули труп жінки. На місці працює поліція

В Тиврівському районі витягли тіло жінки з криниці.

photo_camera У Гнівані «Жигуль» заїхав у магазин на місцевій АЗС. ФОТО

Легковик протаранив скляні двері та заїхав у середину приміщення магазину. Чи є потерпілі невідомо.  

Через хуртовину на автовокзалах скасовують автобусні рейси. Під загрозою усі напрямки

У Вінниці на кількох автовокзалах водії відмовляються їхати через погодні умови. Щоб не застрягнути і не потрапити в снігову пастку, рейси просто скасовують. Але не всі.  

Свіжий випуск

№ 40 від 4 жовтня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up