This version of the page http://www.sushiya.ua/dostavka (104.26.9.124) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-08. The original page over time could change.
Доставка

Доставка

02 02 2022

Сервіс доставки «Сушия» працює в Києві, Бучі, Борисполі, Львові, Вінниці, Черкасах та Борисполі.

Доставка також доступна в передмістя Києва: Вишневе, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка, Крюківщина, Погреби, Гора, Велика Олександрівка, Мала Олександрівка, Щасливе, Чубинське, Безуглівка, Проліски.

Вартість доставки одного замовлення становить 50 грн.

Мінімальна сума замовлення в містах, де є ресторан "Сушия", становить 400 грн.

Мінімальна сума замовлення, якщо ваша адреса знаходиться в радіусі більш ніж 8 км від ресторану, залежить від вашого місцезнаходження та потребує уточнення у оператора.

Просимо звернути увагу: замовлення, оформлені перед та під час повітрянної тривоги, будуть приготовані та доставлені після закінчення повітрянної тривоги. Дякуємо за розуміння! 

Правило 5-го поверху:

В цей непростий час наші відважні кур’єри роблять все можливе, щоб доставити ваше замовлення вчасно, тому просимо ставитися з розумінням до нашого правила: якщо в будинку через відсутність електрики або через повітряну тривогу не працює ліфт, кур’єр доставляє замовлення лише до 5 поверху.

Наші кур’єри сильні та відважні, але трішечки стомлюються, долаючи поверхи, тому просимо вашої допомоги: якщо є можливість, виходьте назустріч кур’єрам.

Як оформити замовлення?

Замовлення на доставку приймаються щодня:

- Київ - з 11:00 до 21:00 (доставка замовлень з 12:00 до 22:00)

- Ірпінь, Буча, Бориспіль - з 11:00 до 20:30 (доставка замовлень з 12:00 до 21:30) 

- Львів - з 11:00 до 20:00 (доставка замовлень з 12:00 до 21:00)

- Вінниця - з 11:00 до 20:30 (доставка замовлень 12:00 до 21:30)

- Черкаси - з 11:00 до 19:30 (доставка замовлень з 12:00 до 20:30)  

Забрати замовлення самостійно можна з 11:30 протягом робочого часу обраного ресторану.

Оформити доставку можна на сайті або через нашого оператора, за телефонами:

+380 (97) 722 5555
+380 (66) 525 5555
+38 (063) 722 55 55

*Будьте уважні! Можливі зміни в графіках роботи деяких ТРЦ і ресторанів.

Детальну інформацію про умови доставки у вашому місті уточнюйте за телефоном гарячої лінії або написавши на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ви можете оформити замовлення заздалегідь, вказавши бажаний час доставки при оформленні замовлення через сайт або при замовленні оператору. 

Як оплатити замовлення?

Ви можете оплатити замовлення  зручним для вас способом:

·        карта Visa/Mastercard
·        сервіс Privat24
·        платіжний сервіс iPay
·        готівкою при отриманні замовлення
·        через термінал або спеціальну програму Чат-бот на телефоні у кур’єра.

Якщо ви плануєте забрати замовлення в одному з наших ресторанів самостійно, ми даруємо вам знижку 10% на ваше замовлення**. 

Час доставки

Ми доставимо ваше замовлення протягом 1,5 години (у віддалені райони більш ніж 8 км від ресторану, у святкові дні доставка може тривати до 2-х годин). Всі замовлення обробляються у порядку черги. Відлік часу починається з моменту прийняття замовлення оператором. Залежно від зовнішніх обставин (часу доби, погодніх умов, ситуації на дорогах, завантаженості ресторанів, об'єму вашого замовлення і місцезнаходження пункту доставки) час може змінюватись. Заздалегідь вдячні за розуміння.

Приємний бонус: до кожного ролу додається 1 безкоштовний комплект імбиру, васабі і соєвого соусу. До наборів суші - по 3 шт соєвого соусу, 30г імбиру і 15г васабі, які комплектуються в одну ємність. Зауважте, що до суші безкоштовний набір не додається. Додаткові порції імбиру, васабі та соусу ви зможете додати до замовлення в розділі «Добавки» на нашому сайті sushiya.ua або проінформувавши про це оператора. 

Самовивіз - це вигідно!

Робіть замовлення на сайті, обравши функцію «самовивіз» з будь-якого ресторану і отримайте знижку на все замовлення –10%**

**Зверніть увагу: знижки не сумуються. Акція діє на ВСІ позиції меню, крім додаткового набору (соєвий соус, імбир і васабі), добавок та спеціальних пропозицій за зниженою ціною (набори суші, бізнес-ланчі, святкові, акційні пропозиції, тощо) та алкогольних напоїв.