This version of the page http://1plus1.tv/stalevi-nervi (195.137.240.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-05. The original page over time could change.
Сталеві нерви
UA RU

Сталеві нерви

Про проєкт 

Цієї осені на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра українсько-латвійського серіалу “Сталеві нерви”, який з успіхом пройшов в Латвії. Історія розповідає про двох різних героїв і одну таємницю, яка їх обʼєднує.

За сюжетом, Макс - молодий та талановитий менеджер, відрізняється амбітним та егоїстичним характером. Він звик долати перешкоди та досягати своїх цілей. Однак складний характер негативно впливає на його спілкування з оточуючими. Дідусь Макса переконаний, що без поваги друзів і кохання життя позбавлене сенсу. На думку дідуся, ідеальною парою для онука може стати добра та чуйна Марта - медсестра, яка працює в будинку для літніх людей. Саме вона допоможе змінитись егоїстичному онукові. Дідусь висуває умови: або Макс заручиться з Мартою, або втратить керівну посаду в сімейному бізнесі та буде виключений із заповіту. Макс не збирається здаватись і втрачати компанію. В нього є свій план, як виконати поставлену умову, але в той же час залишитись вірним собі.

Всі
Новини
Відео
Схожі проєкти

Новини

“1+1 Україна” покаже українсько-латвійський серіал “Сталеві нерви”
#Сталеві нерви
Новини проєкту
Схожі програми
серіал
Жіночий лікар. Нове життя
серіал
Закохай мене, якщо зможеш
серіал
Слов'яни
Пн-Чт
20:20
турецький серіал
Величне століття. Роксолана
Будні
14:15
серіал
Сімейні мелодрами
серіал
Хазяїн
Дивитись всі програми

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю