This version of the page http://1plus1.tv/rasizm-istoria-hvorobi (195.137.240.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-05. The original page over time could change.
Рашизм. Історія хвороби | Дивитись фільм онлайн на 1+1
UA RU
Дивись відео

Рашизм. Історія хвороби

2023
2023
Рашизм. Історія хвороби
2023 1 випуск

Автор документальних проєктів Акім Галімов разом з командою дослідили історичні передумови, що сформували з росіян націю катів та мародерів. У новому документальному фільмі глядачі дізнаються, що стало причиною невмотивованої агресії росіян та як азійське походження та гени вплинули на рівень ненависті сучасного росіянина. Експерти розкажуть, які давні традиції стали причиною високого рівня домашнього насильства в росії, як «дідівщина» в армії перетворила росіянина на жорстокого ката, як церква в росії виховувала покору своїх прихожан. Фільм також розкриє, як російським правителям вдавалося шантажувати людей їжею, коли і чому в росії вперше виникла ідея, що західний світ є ворогом. Крім того, творці фільму знайшли відповідь, що потрібно зробити, щоб змінити росіян раз і назавжди.

Всі
Новини
Відео
Схожі проєкти

Новини

Прем'єра на телеканалі "1+1 Україна": дивіться новий документальний фільм Акіма Галімова "Рашизм. Історія хвороби" (відео)
#прем'єра
Про симптоми рашизму та "хороших росіян": Акім Галімов розповів історію хвороби росії
#фільм
"Рашизм не зникне разом з президентом росії", — команда проєкту "Рашизм.Історія хвороби" про основні меседжі нового документального фільму
#ексклюзив
«росія завжди працює на розколювання суспільства. Адже там, де немає єдності, дуже легко маніпулювати та досягати своїх геополітичних результатів», — Акім Галімов, керівник 1+1 Production.Originals
#інтерв'ю
Де та коли дивитися прем’єру нового документального фільму «Рашизм. Історія хвороби»
#прем'єра
Новини проєкту
Схожі програми
фільм
Рік. Харківщина
фільм
Довга доба
фільм
Культурний код
фільм
Битва за Київ
фільм
Символ волі
фільм
Курсанти. Гостомельський рубіж
Дивитись всі програми

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю