This version of the page http://1plus1.tv/hazain-2 (195.137.240.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-05. The original page over time could change.
Хазяїн
UA RU

Хазяїн

Серіал Хазяїн — дивись на 1+1 Україна
Хазяїн — Класика на новий лад

Про проєкт 

24 серпня о 20:00 телеканал “1+1 Україна” покаже прем’єру 4-серійного телефільму “Хазяїн” - легендарну українську класику на сучасний лад. Стрічка створена за мотивами однойменної соціальної комедії класика української літератури Івана Карпенка-Карого та представляє особливий погляд на вічний конфлікт – взаємостосунки батьків і дітей. У проєкті осмислюється тема боротьби за справедливість, загальнолюдські та особистісні моральні цінності.

Після повернення додому з навчання у Гарварді донька Терентія Пузиря намагається зрозуміти методи роботи відомого і впливового батька і відкриває для себе багато неприємного. Вихована в любові та повазі до батьків, Соня не одразу наважується піти проти інтересів свого батька. Але врешті-решт вступає з ним у відверте протистояння та буде виборювати справедливість.

В серіалі зіграли легендарні українські актори Богдан Бенюк, Віктор Жданов, Ольга Сумська, а також Катерина Алексєєва, Ілля Пономаренко, Альберт Малик.

Всі
Новини
Відео
Схожі проєкти

Новини

“Я на собі відчула цю інтригу”, — Катерина Алєксєєва розповіла чим глядачів зацікавить легендарна українська класика на сучасний лад, серіал “Хазяїн” (ексклюзив)
#ексклюзив
Прем'єра на "1+1 Україна": цікаві факти про серіал "Хазяїн"
#прем'єра
"Мені здається, Україна зараз прагне домогтися, аби панували закон, порядок, чесність та свобода", — зірка серіалу "Хазяїн" Віктор Жданов
#ексклюзив
"Ми в боргу перед класиками, які зробили такі п’єси, що мали б бути представлені у світі", - Богдан Бенюк про прем’єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"(ексклюзив)
#ексклюзив
До Дня Незалежності “1+1 Україна” покаже українську класику на сучасний лад з Богданом Бенюком в головній ролі
#серіал
Новини проєкту
Схожі програми
серіал
Жіночий лікар. Нове життя
серіал
Закохай мене, якщо зможеш
серіал
Слов'яни
Пн-Чт
20:20
турецький серіал
Величне століття. Роксолана
серіал
Сталеві нерви
Будні
14:15
серіал
Сімейні мелодрами
Дивитись всі програми

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю