This version of the page http://ulf.ua/yzmenenye-yurydycheskoho-lytsa (185.233.40.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-03. The original page over time could change.
Зміна юридичної особи | ULF: Компанія-лідер ринку лізингу
Допомогти

Зміна юридичної особи

З початку березня 2017 року бренд ULF Finance працює від нової юридичної особи – ТОВ «УЛФ-ФІНАНС». 

Зміна юридичної назви та інвесторів компанії продиктовано бажанням розвиватися та пошуком нових шляхів задоволення потреб клієнтів у фінансуванні. При цьому діючі партнерські програми, штат співробітників, місцезнаходження компанії та бренд ULF Finance залишаються незмінними.  

1) Чи спричинить зміна юридичної особи зміни в умовах діючих угод?

Погоджені раніше умови та графіки платежів за діючими договорами лізингу залишаються дійсними. Наші клієнти і надалі будуть користуватися придбаними транспортними засобами. Єдина зміна у договорах лізингу може стосуватися назви лізингодавця: частина лізингового портфелю передана АТ «ТАСКОМБАНК», інша частина – ТОВ «УЛФ-ФІНАНС». Проте дана зміна ніяк не вплине на процес обслуговування діючих договорів лізингу. Всі питання з приводу угод, в т.ч. сервісна підтримка, вирішуються через представників компанії ULF Finance.  

2) Чи правда, що група компаній ТАС придбала ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД»?

Дане формулювання не є коректним.  У січні 2017 року була зареєстрована юридична особа ТОВ «УЛФ-ФІНАНС», яка отримала ліцензію згідно розпорядження Нацкомфінпослуг №454 від 02.03.2017 р. на надання фінансових послуг на ринку України. З 1 березня 2017 року почався процес передачі лізингового портфеля між ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЛІЗИНГОВИЙ ФОНД» та ТОВ «УЛФ-ФІНАНС». Акціонерами компанії ТОВ «УЛФ-ФІНАНС» є ПАТ «Страхова компанія «Індустріальна»» та ТОВ «ТАС ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ», які входять у групу компаній ТАС.  

3) Як функціонує компанія після передачі лізингового портфеля?

Процес передачі лізингового портфеля не вплинув на основну діяльність компанії. Ми працюємо у звичайному режимі, фінансуємо нові угоди та обслуговуємо діючі договори, пролонгуємо діючі та укладаємо нові угоди про партнерство з імпортерами/дилерами автомобілів, щоб запропонувати клієнтам найкращі умови фінансування. З 23 березня договори фінансового лізингу укладаються з новою юридичною особою – ТОВ «УЛФ-ФІНАНС».