This version of the page http://www.info-ua.com/novosti.html (185.68.16.131) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-03. The original page over time could change.
Новости - Промышленная торговая площадка Украины

Новости

  • Безкоштовний вебінар. Відшкодування воєнних збитків

    30.08.2023

    Юридична компанія «АРМАДА» запрошує прийняти участь у БЕЗКОШТОВНОМУ ВЕБІНАРІ, який відбудеться 31.08.2023 о 15:00 (за Київським часом)

    Читать далее

  • Жовто-блакитний ротор для казахстанських металургів

    23.08.2023

    Це вже третій такий ротор, який вирушив до «АрселорМіттал Теміртау». Перші два ротори вже успішно працюють у складі ексгаустерів агломашин. Це замовлення, як говорять на ЛМЗ, доводить, що якість українського продукту гідно оцінюють далеко за межами нашої країни.

    Читать далее

  • Боротьба за безпеку: Scamfari допоміг виявити криптотранзакції на підтримку військової агресії РФ

    21.08.2023

    Протягом шести тижнів тестової діяльності у 2023 році користувачами сервісу Scamfari було зібрано понад 200 тисяч звітів по транзакціях з ознаками злочинної діяльності. 17,44% з них, тобто більш ніж 28,5 тис. транзакцій, припадали на операції пов'язані з фінансуванням військової агресії росії проти України.

    Читать далее

  • EU4Business виділив EUR3 млн грантів мікробізнесу

    10.08.2023

    Кошти мікрогранту можуть бути спрямовані на придбання обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, виплату заробітної плати, орендну плату та інші невідкладні господарські витрати.

    Читать далее

  • «АрселорМіттал Кривий Ріг» випустив своїх перших студентів унікального освітнього проєкту

    27.07.2023

    Два роки тому «АрселорМіттал Кривий Ріг» взяв на себе зобов’язання підготувати покоління металургів нової формації та працевлаштувати молодих фахівців. За цей час в Україні все дуже змінилось, відповідно змінилась і програма навчання студентів.

    Читать далее

  • Hyundai допоможе з реконструкцією аеропорту "Бориспіль"

    17.07.2023

    Згідно з угодою, Hyundai E&C відновить посадкові смуги та новий вантажний термінал в аеропорту Бориспіль. Наразі компанія проводить техніко-економічне обґрунтування будівництва вантажного терміналу.

    Читать далее

  • Метінвест. Як використовувати сталь у відбудові України

    04.07.2023

    Однією з технологій, яка може прискорити відновлення і широко використовується в усьому світі, є зведення будівель з металевого каркасу. Чи стане сталеве будівництво основою для відбудови українських міст?

    Читать далее