This version of the page http://onu.edu.ua/uk/podii (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-01. The original page over time could change.
Події

Відкрита зустріч: акредитація підготовки магістрів - освітня програма 103 Науки про Землю

Експертна група Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, яка здійснює процедуру акредитації, запрошує усіх, хто бажає, на відкриту зустріч у вигляді Zoom конференції.

Ця зустріч відбудеться 03 жовтня 2023 року о 13.45. 

Відкрита зустріч з експертною групою: ID29768 Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, ОП "Науки про Землю"

Час: 3 жовтня, 2023 13:45

Підключитись до конференції

Ідентифікатор конференції: 712 3589 4142

Пароль: 2023

Детальніше...

Міністерством освіти і науки України оголошено конкурсний відбір проєктів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, виконання яких розпочнеться у 2023 році за кошти держбюджету

Участь в конкурсі можуть брати колективи молодих учених, які працюють або навчаються у вишах чи наукових установах, підпорядкованих МОН. До складу виконавців проєкту можуть входити особи, які є молодими вченими відповідно до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» [https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/848-19#Text]

Дедлайн подання проєктів: 24 жовтня 2023 року.

Результати конкурсу будуть анонсовані до 22 грудня 2023 року.

Детально про конкурс: https://nauka.gov.ua/news/konkurs-proiektiv-molodykh-uchenykh/

Детальніше...

ЦИКЛ ЗУСТРІЧЕЙ З ВИСКНИКАМИ ОНУ

Студентська рада розпочинає цикл зустрічей з випускниками ОНУ.

29 вересня о 14:30 чекаємо на здобувачів всіх факультетів та фахового коледжу ОНУ.

У ході зустрічі випускники поділяться яскравими спогадами про навчання в університеті, власним досвідом пошуку роботи та побудови професійної кар'єри.

У слухачів буде можливість поставити питання спікерам, взяти участь у невеликому інтерактиві та поспілкуватись між собою під час кава-брейку.

Місце проведення зустрічі: ауд. 202 (конференц-зал) ОНУ імені І.І. Мечникова, вул. Французький бульвар 24/26.

Детальніше...

Акредитація підготовки магістрів за освітньою програмою «Право».

З 28 по 30 вересня 2023 року в ОНУ імені І. І. Мечникова відбуватиметься процедура акредитації підготовки магістрів за освітньою програмою «Право».

Експертна група НАЗЯВО запрошує всіх, хто бажає (крім гаранта та адміністрації університету й факультету) взяти участь у відкритій зустрічі.

Відкрита зустріч з експертами відбудеться 28 вересня 2023 року о 15:00.

Підключитись до конференції Zoom

Ідентифікатор конференції: 714 0669 3360

Пароль:28092023

Детальніше...

Відкрита зустріч: акредитація підготовки магістрів - освітня програма 106 Географія

Експертна група Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, яка здійснює процедуру акредитації, запрошує усіх, хто бажає, на відкриту зустріч у вигляді Zoom конференції.

Ця зустріч відбудеться 03 жовтня 2023 року о 14.00. Тривалість - 40 хвилин.

Відкрита зустріч: ID 29769 Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, ОПП Географія

Час: 03 жовтня 2023 14:00 - 14:40 Київ

Приєднатися до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/76444945427?pwd=VrIJab2YK9wJIw9BNXybkBOFcFXaAt.1

Ідентифікатор конференції: 764 4494 5427

Пароль: 2023

Детальніше...

AccEnT project: Accelerating Innovation and Entrepreneurial Excellence in Higher Education Institutes

21-22.09.2023 ОНУ Мечникова провів в Одеській регіональній ТПП інформ-сесію міжнародного проєкту AccEnT project: Accelerating Innovation and Entrepreneurial Excellence in Higher Education Institutes, який реалізується у консорціумі з Університетом Аристотеля в Салоніках??, KU Leuven??, Університетом Марії Кюрі-Склодовської??, Thomas More University of Applies Sciences??, Університетом Pablo de Olavide??, Fontys University of Applied Sciences??, University of Macerata ?? та Луцьким національним технічним університетом??, а також Круглий стіл для представників екосистеми інновацій та підприємництва.

  • З вітальним словом на інформ-сесії виступив ректор ОНУ професор Вячеслав Труба, була представлена Концепція Accent у зв’язку із цілями сталого розвитку, низка презентацій, а також обрано амбасадорів AccEnt.
  • На Круглому столі обговорювалися проектні можливості для українських стартапів. Оголошено конкурс стартапів на травень 2024 р.

фото Катерини Дерікот (ФЖРВС) та Юлії Максимової (ЕПФ)

Детальніше...

Аспірантка третього року навчання Олена Дікол за спеціальністю 103 «Науки про Землю» (керівник проф. Янко В.В.) стала лауреатом премії імені Є.К.Лазаренко.

Успіхи наших студентів та аспірантів завжди радують, особливо у наш непростий час. Тому звістка про те, що аспірантка третього року навчання Олена Дікол за спеціальністю «Науки про Землю» (керівник проф. Янко В.В.) стала лауреатом премії імені Є.К.Лазаренко, була сприйнята з більшим задоволенням.

Детальніше...

ІV Міжнародна науково-практична конференція «Стратегічні комунікації у сфері забезпечення національної безпеки та оборони: проблеми, досвід, перспективи»

27 вересня 2023 року у Національному університеті оборони України (навчально-науковому центрі стратегічних комунікацій у сфері забезпечення національної безпеки та оборони) відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція «Стратегічні комунікації у сфері забезпечення національної безпеки та оборони: проблеми, досвід, перспективи» в режимі онлайн.

РОБОТА КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОВОДИТЬСЯ ЗА НАПРЯМКАМИ

  1. Публічна дипломатія
  2. Військові зв’язки з громадськістю
  3. Інформаційні та психологічні операції
  4. Проблемні питання інформаційної безпеки
  5. Внутрішні (кризові) комунікації
  6. Цивільно-військове співробітництво

Реєстрація: https://sites.google.com/edu.nuou.org.ua/stratcomconf/registration

Детально про захід: 

Інформаційний лист додається

 

Детальніше...

Let's do it, StudRada

Цими словами Студентська Рада ОНУ та студентський актив розпочали суботній ранок та долучилися до Всесвітнього дня прибирання від наймасштабнішого екоруху країни Let's do it, Ukraine.

16 вересня у місті Одеса активна молодь університету об'єдналася з КП «Міськзелентрест» та прибрала близько 1500 кілограмів сміття на локації Савицького парку.

Найпопулярнішими відходами стали: пластикові пляшки, пакети, пакування від їжі, скло.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!  

 

Детальніше...

До уваги усіх бажаючих!

З 27 по 29 вересня 2023 року в ОНУ імені І. І. Мечникова відбуватиметься процедура акредитації підготовки магістрів за освітньою програмою «Економіка». Експертна група Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти запрошує усіх, хто бажає (крім гаранта та адміністрації ОНУ), взяти участь у відкритій зустрічі, яка відбудеться 27 вересня 2023 року о 16.00 –16.40.

Підключитись до конференції Zoom: https://us04web.zoom.us/j/75229082790?pwd=8JVkpbYVFoROAspm6rR060yyszC

MBp.1

Ідентифікатор конференції: 752 2908 2790

Код доступу: 2023 

Детальніше...

Засідання вченої ради університету 19 вересня 2023 року

19 вересня 2023 року о 14:00 годині

Відбудеться засідання вченої ради університету

Порядок денний

  1. Про результати вступної кампанії 2023 року та завдання приймальної комісії на 2024 рік. Доповідають:
    • перший проректор Майя НІКОЛАЄВА, 
    • відповідальний секретар ПК Олег ХОРОШИЛОВ.
  2. Присвоєння вчених звань. Додаток 1.
  3. Вступ до докторантури ОНУ.
    • Доповідає зав. відділом аспірантури та докторантури Ольга РУЖИЦЬКА.
  4. Звіти докторантів.
  5. Атестація молодих вчених - стипендіатів Кабінету Міністрів України.
    • Звітує доцент Зінаїда ЖУРАВЛЬОВА.
  6. Про хід підготовки до акредитації освітніх програм в університеті у 2023-2024 навчальному році.
    • Доповідає керівник Центру забезпечення якості освіти Олена СМИНТИНА.
  7. Затвердження одноразових спеціалізованих вчених рад.

Додаток 1.

СПИСОК ОСІБ, ЯКІ БАЛОТУЮТЬСЯ НА ПРИСВОЄННЯ ВЧЕНИХ ЗВАНЬ

Прізвище, ім’я та по батьковіПосада, яку займає здобувачНауковий ступінь, вчене званняСтаж н.-п. роботиЯке вчене звання здобуває по якій кафедрі
1. КОЧ СВІТЛАНА ВАДИМІВНА Завідувачка кафедри політології Доктор політичних наук, доцент понад 23 років ПРОФЕСОР по кафедрі політології
2. ВАСИЛЬЄВА ОЛЬГА ОЛЕКСАНДРІВНА Доцент кафедри граматики англійської мови Кандидат філологічних наук понад 16 років ДОЦЕНТ по кафедрі граматики англійської мови
3. ДАНІЛОВА ОЛЕНА СЕРГІІВНА Доцент кафедри практичної та клінічної психології Кандидат психологічних наук Понад 12 років ДОЦЕНТ по кафедрі практичної та клінічної психології
4. ДЯЧЕНКО ОЛЬГА ВІКТОРІВНА Доцент кафедри політології Кандидат політичних наук понад 16 років ДОЦЕНТ по кафедрі політології
5. МУРКАЛОВ ОЛЕКСАНДР БОРИСОВИЧ Доцент кафедри фізичної географії, природокористування і геоінформаційних технологій Кандидат географічних наук понад 18 років ДОЦЕНТ по кафедрі фізичної географії, природокористування і геоінформаційних технологій
Детальніше...

ІІІ Міжнародна конференція "Моделі міждисциплінарних та міжгалузевих освітніх та освітньо-наукових програм в умовах воєнного стану: виклики та варіанти впровадження"

На базі нашого університету за організаторських зусиль представників геолого-географічного та економіко-правового факультету 8-9 вересня 2023 р. відбулась ІІІ Міжнародна конференція "Моделі міждисциплінарних та міжгалузевих освітніх та освітньо-наукових програм в умовах воєнного стану: виклики та варіанти впровадження".

Детальніше...

Друга міжнародна конференція «Відкрита наука та інновації в Україні 2023

26-27 жовтня 2023 року Державна науково-технічна бібліотека України за підтримки МОН України та у партнерстві з міжнародними організаціями проведе Другу міжнародну конференцію «Відкрита наука та інновації в Україні 2023» з метою обговорення імплементації найкращих практик та майбутніх перспектив розвитку у сфері відкритої науки.

Для участі у заході у режимі онлайн необхідно зареєструватися до 26 вересня 2023 року. Зареєстрованим учасникам буде надіслано запрошення для підключення.

Детальна інформація на сайті: https://conference2023.dntb.gov.ua/

Детальніше...

Вересень — час, коли студенти повертаються до стін рідного університету, а в першокурсників починається новий етап у житті.

Цьогоріч команда Студентської ради ОНУ влаштувала для нових мечникiвців квест по локаціях університету: "ОНУ-експедиція: квестовий виклик".

Квест проходили 12 команд від 11 факультетів та фахового коледжу. Учасники, пересуваючись за спеціально підготовленими мапами, повинні були вирішувати на локаціях університету завдання та головоломки, розроблені представниками Студрад кожного з факультетів ОНУ.

Детальніше...

Участь геолого-географічного факультету у міжнародному проекті «Developing Optimal and Open Research Support for the Black Sea».

В рамках Наукової школи «Проблеми морської геології та палеонтології» та держ. бюджетної теми МОН України № 612 «Вивчення розвантаження глибинних флюїдних потоків на дні Чорного моря з метою оцінки мореплавства», які очолює доктор геолого-мінералогічних наук, проф. Валентина ЯНКО, випускниці геолого-географічного факультету ОНУ імені І.І. Мечникова аспірантка Олена ДІКОЛ та Тетяна КОНДАРЮК (PhD з геології океанів та морів у 2020 р.) виконують роботи в Чорному морі на борту румунського науково-дослідного судна “Mare Nigrum” в румунських та болгарських водах з 1 по 21 вересня 2023 р.

Детальніше...

З ДНЕМ ЗНАНЬ! — Вітає ректор ОНУ імені І.І.Мечникова Вячеслав Труба

Шановні студенти! Шановні колеги! Вітаю вас з Днем знань! Перше вересня завжди важливе свято для нашої альма-матер. До Університету приходить нове покоління першокурсників. Студентів, які незабаром мають відновити Україну.

Детальніше...

14 студентів ОНУ стали учасниками Summer School for Promotion of Democratic Values у Гданську

Протягом 12 днів студенти ОНУ Мечникова відвідували різноманітні майстер-класи та лекції в рамках літньої школи «Summer School for Promotion of Democratic Values” у Гданському Університеті (Польща).

Детальніше...

Міжнародна літня школа “Contemporary problems of urban development”

Викладачі та здобувачі вищої освіти усіх рівнів геолого-географічного факультету нашого університету взяли участь у роботі Міжнародній літній школі “Contemporary problems of urban development” в рамках дослідницького навчального проекту ініційованого Університетом Адама Міцкевича в Познані, яка тривала з 13 по 19 серпня 2023 року.
Літня школа “Contemporary problems of urban development” відбулася за участі представників освіти, науки і бізнесу з метою налагодження ще більшої економічної, міжнародної та гуманітарної співпраці між країнами Європи та окремими її регіонами.
Участь в проекті посилює міжнародні зв’язки нашого університету, підтверджує готовність до роботи і співпраці з дружніми польськими колегами навіть під час війни, відкриває нові горизонти до спільної науково-дослідної діяльності та освітніх міждисциплінарних інноваційних програм.

Детальніше...

Засідання вченої ради університету 29 Серпня 2023 року

29 серпня 2023 року о 11:00 годині

ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

Порядок денний:

  1. Вітання ректора університету Вячеслава Труби з Днем Незалежності України.
  2. Наукова доповідь «Боротьба за незалежність України у 1917-1920 рр.: одеські сторінки та персонажі».
    • Доповідає професор Вадим Хмарський.
  3. Затвердження плану роботи Вченої ради ОНУ.
    • Доповідає голова Вченої ради Вячеслав Труба.
  4. Про організацію освітнього процесу у 1 семестрі 2023-2024 навчального року та створення безпечних умов щодо його здійснення.
    • Доповідає перший проректор Майя Ніколаєва.
  5. Різне. Вчений секретар Світлана КУРАНДО

Вчений секретар Світлана КУРАНДО

Детальніше...

Міжкафедральний науковий семінар за спеціальністю 113 «Прикладна математика» Мисова Костянтина Дмитровича

«28» серпня 2023 р. о 12.00 в Одеському національному університеті імені І. І. Мечникова (за посиланням на зум: https://us04web.zoom.us/j/9228191752?pwd=g1jmdqhwpdW8lwXabKk3D70ouz1DQ5.1

ID: 922 819 1752

Pass: 1234

відбудеться міжкафедральний науковий семінар з метою надання висновку про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 113 «Прикладна математика» Мисова Костянтина Дмитровича.

Назва дисертації: «Динамічні задачі кручення пружного двічі-зрізаного конусу »

Науковий керівник: доктор фізико-математичних наук, професор, професор кафедри методів математичної фізики Вайсфельд Наталя Данилівна

З повагою, відповідальна за спеіальності 111 та 113, Білозерова М.О.

Детальніше...

Національна академія наук вищої освіти України проводить щорічний конкурс на краще видання

Національна академія наук вищої освіти України з метою всебічної підтримки освітян та науковців, талановитих молодих учених проводить щорічний конкурс на краще видання, яке отримало визнання серед наукової та освітянської спільноти (період видання з 2021 по 2023 рр. включно).

Граничний термін подання конкурсних робіт та супровідних документів – до 30 листопада 2023 року.

На конкурс приймаються :

  • монографії;
  • підручники;
  • навчальні посібники;
  • праці молодих вчених;
  • винаходи;
  • художня література.

Детально про Конкурс на сайті: http://nanvou.org.ua/news/soricnij-konkurs-krase-vidanna-roku_2/

Детальніше...

Одеський центр досліджень дезінформації

25-28 липня – конгрес «Дискурси та їхній вплив на світ багатьох криз», спільно організований міжнародною асоціацією DiscourseNet та латиноамериканською асоціацією ALED, в університеті Валенсії, Іспанія (Ольга Брусиловська, Катерина Вакарчук).

Детальніше...

Ректор Вячеслав ТРУБА: «Студентське життя – це те, що з тобою назавжди»

Другий рік вступна кампанія в ОНУ відбувається в умовах воєнного стану. Про специфіку вступу-2023, про студентське життя та мотивації – ректор Одеського національного університету імені Мечникова, доктор юридичних наук Вячеслав Труба.

Детальніше...

Графік зустрічей керівництва ОНУ імені І.І. Мечникова з абітурієнтами, зарахованими на 1 курс

14 серпня 2023 року

Актова зала

  • 10.00 – 11.00 Економіко-правовий факультет
  • 11.00 – 12.00 Факультет міжнародних відносин, політології та соціології
  • 12.00 – 13.00 Факультет романо-германської філології
  • 13.00 – 14.00 Факультет психології та соціальної роботи
  • 14.00 – 15.00 Фаховий коледж економіки та соціальної роботи
  • 15.00 – 16.00 Факультет хімії та фармації

15 серпня 2023 року

Актова зала

  • 10.00 – 11.00 Біологічний факультет
  • 11.00 – 12.00 Геолого-географічний факультет
  • 12.00 – 13.00 Факультет історії та філософії
  • 13.00 – 14.00 Факультет журналістики, реклами та видавничої справи
  • 14.00 – 15.00 Факультет математики, фізики та інформаційних технологій
  • 15.00 – 16.00 Філологічний факультет
Детальніше...

Здобувачі ОНУ Мечникова взяли участь у European Science Campus 2023 у Гданську

Завершилася літня школа European Science Campus 2023, яка тривала з 19.07.2023 до 30.07.2023 в Гданському Університеті, та у якій взяли участь 4 здобувачі ОНУ Мечникова з ЕПФ, ФМВПС та біологічного факультету. Метою заходу було вдосконалення наукових компетенцій здобувачів різних ступенів освіти.

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Кінець
Сторінка 1 із 51

Приймальна комісія

Французький б-р 24/26
Телефон: (+38-0482) 68-12-84
Телефон: (+38-0482) 68-18-58
E-mail: vstup@onu.edu.ua

Ректор

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Ректор (приймальня):
(+38-048) 723-52-54
Тел./факс (+38-048) 723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

 
Top