This version of the page http://www.intime.ua/parimatch-enter/ (176.114.1.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-10-01. The original page over time could change.
Огляд особистого кабінету Паріматч - InTime
InTime
Ставки

Особистий кабінет Паріматч

Український букмекер Паріматч потрапив під санкції від РНБО. Заява була оприлюдненна 10 березня, туди попав також Parimatch Foundation та parimatch.ua. Гемблінгова компанія ТОВ “Паріматч” офіційно припинила діяльність, посилаючись на законодавство України та указ Президента України №145/2023 від 10 березня 2023 року.

Особистий кабінет — це окремий розділ на сайті букмекерської контори, який містить увесь функціонал, необхідний гравцям Паріматч. Доступ до особистого кабінету користувачі мають змогу отримати лише після проходження верифікації. Без цього виконати будь-які маніпуляції на сайті не є можливим. Водночас в особистому кабінеті зберігається вся інформація, що була вказана під час реєстрації

✅ Назва букмекера➕ Паріматч
✅ Сайт➕ parimatch.com
✅ Бонус на депозит➕ до 2500 ₴
✅ Промокод➕ 300 гривень
⚽ Безплатна ставка➕ До 100 гривень
✅ Програма лояльності➕ Є
✅ Валюта для гри➕ UAH, USD, EUR и др
✅ Мінімальний депозит➕ 100 грн
〽 Мінімальна ставка➕ 20 грн
✅ Мінімальна сума вивода➕ 100 грн
✅ Додатки➕ Android, IOS

Як увійти в кабінет Паріматч

Щоб отримати доступ до облікового запису, спочатку потрібно пройти процедуру реєстрації. Вона передбачає заповнення невеликої реєстраційної форми, в якій потрібно вказати номер мобільного телефону, пароль та валюту. 

Вхід до особистого кабінету здійснюється за логіном та паролем. В якості логіна може виступати номер мобільного телефону, адрес електронної пошти або номер рахунку. 

Після першого входу в особистий кабінет, усі наступні будуть здійснюватися швидше. Це пов’язане з тим, що на сайті Parimatch підтримується функція автоматичного збереження даних. Це позбавляє необхідності вказувати персональні дані під час кожного входу в обліковий запис

Вхід в кабінет ідентичний як з офіційного сайту, так і через мобільний додаток. Варто зауважити, що крім логіну та паролю, у випадку підключення двофакторної аутентифікації знадобиться ввести спеціальний код. В мобільному додатку, замість логіна та пароля, можна використати Face ID або Touch ID. Таким чином, вхід здійснюється за лічені секунди та не потребує від гравців спеціальних дій. 

Функціонал особистого кабінету

Увійти в обліковий запис можна за допомогою кнопки зі значком людини. Вона розміщена в верхній правій частині головної сторінки. Як тільки буде виконано успішний вхід, гравець отримує доступ до всього функціоналу особистого кабінету. Для більшої зручності користувачів Парі Матч, він розділений на окремі розділи:

  • Персональні дані;
  • Грошові операції;
  • Мої ставки;
  • Персональні акції;
  • Налаштування.
  • Допомога та інформація.

Після створення облікового запису, гравці отримують доступ до всіх необхідних функцій. Таким чином, вони можуть виконати верифікацію акаунту, поповнити рахунок, вивести виграні гроші, звернутись за допомогою до служби підтримки. Окремою перевагою виступає те, що в особистому кабінеті зображена інформація стосовно актуальних акцій та бонусів. 

В мобільній і повній версії, в особистому кабінеті показано баланс рахунку, наприклад, яка сума доступна до виведення, яка в дограші. Тут можна знайти інформацію стосовно історії фінансових транзакцій, про ліміти, формат ставок. За допомогою особистого кабінету можна вивести гроші з рахунку. 

Вікно кабінету налаштовується таким чином, як це зручно, в першу чергу гравцеві. Наприклад, беттор може увімкнути в налаштуваннях акаунту функцію Cashout або вказати, щоб його попереджали стосовно змін коефіцієнтів. За допомогою особистого кабінету легко поповнювати рахунок — для цього знадобиться лише обрати платіжний метод, прописати суму та підтвердити здійснення транзакції. Зарахування здійснюється миттєво.

Будь-які зміни синхронізуються на всіх пристроях, з яких здійснений вхід в обліковий запис. Також є можливість легко відстежувати результати оформлених парі без необхідності повторно дублювати всю інформацію. 

Можливі проблеми зі входом до системи Паріматч

Якщо виникли проблеми із входом до системи букмекерської контори, спочатку потрібно перевірити правильність вказаних даних. Варто враховувати, що система має підвищену чутливість до реєстру, тому навіть включений Caps Lock може стати причиною помилки. Після перевірки інформації, варто здійснити ще одну спробу входу. 

Якщо знову виникає аналогічна помилка, необхідно звернутися за допомогою до служби підтримки БК. Бувають випадки, коли проблема вирішується після заміни пароля. Для цього в вікні авторизації передбачена спеціальна форма “Забув пароль?”. Вона передбачає вказання номера мобільного телефону або адреси електронної пошти, що були використані під час реєстрації. 

Скористатися цією формою необхідно і в тому випадку, якщо користувач забув дані для входу. Після відновлення логіну та паролю, варто зафіксувати ці дані, щоб в майбутньому знову не виникло проблем зі входом. Для входу в особистий кабінет може знадобитися вказати номер особистого рахунку. Дані для входу в повній версії та в мобільній ідентичні.

Бувають випадки, коли проблеми зі входом виникають через блокування облікового запису службою підтримки букмекера Паріматч. Є декілька основних причин, через які блокують акаунти:

  • Неповноліття. Реєстрація на сайті БК доступна лише для користувачів, яким виповнилось 18 років. Саме тому, під час проходження верифікації, гравець зобов’язаний вказати дату народження та додати документи, що підтверджують цю інформацію;
  • Дублювання акаунтів. Один користувач має право бути власником лише одного облікового запису. Якщо буде помічена спроба створення декількох акаунтів, усі вони будуть заблоковані без можливості виведення коштів з рахунку;
  • Неправдива інформація. У випадку, коли гравець під час реєстрації/верифікації вказує неправдиву інформацію, служба підтримки залишає за собою право заблокувати обліковий запис.

Особистий кабінет має усе необхідне для зручного користування сайтом. Вхід в обліковий запис здійснюється за лічені секунди, що є окремою перевагою.

5/5 - (1 vote)

По цій темі

Чи можливо оформити позику до досягнення повноліття

Oleksandr_Author

Огляд Паріматч реєстрації

Oleksandr_Author

Огляд Паріматч – бонус за реєстрацію

Oleksandr_Author

Все про букмекерську контору Parimatch

Oleksandr_Author

Залишити коментар Видалити відповідь

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припускаємо, що ви згодні з цим, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше