This version of the page http://tid.com.ua/servesnyy-centr (5.39.10.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-24. The original page over time could change.
Сервисный Центр
Каталог товарів

Сучасний Сервісний центр в Одесі – це ТіД

Сервісний центр «ТіД» – це місце, де всі проблеми з Вашою технікою будуть вирішені швидко та якісно. Досвідчений штат майстрів легко виконує роботи будь-якої складності.ППри зверненні до нашого сервісного центру Ви можете розраховувати на відмінну якість ремонту та високий рівень обслуговування. Так само, фахівці сервісного центру «ТіД» проконсультують Вас з усіх питань щодо ремонту техніки.Звертаючись саме до нас, Ви можете бути впевнені в якості та оперативності проведення необхідних робіт за розумну ціну! Сервісний центр «ТіД» надає низку послуг, починаючи від гарантійного супроводу товару та закінчуючи комплексним обслуговуванням B2B-клієнтів та корпоративних клієнтів.



Прейскурант

Відгуки про нас

  • Борис Ковалевский
    В один прекрасный день мой компьютер отказался включаться, первая мысль которая пришла в голову - сгорел блок питания. Как оказалось, интуиция меня не подвела, обратился в сервисный центр tid, оставил системный блок на диагностику, перезвонили в этот же день, причиной моих бед оказался неисправный блок питания. Починили даже раньше оговоренных сроков, за это плюс вам в карму). По цене ремонт блока питания вышел мне в 4 раза дешевле чем купить новый.
    Анжелика Солопова
    Дочка наступала на дисплей ноутбука, с этой бедой я обратилась в сервисный центр тид. С первой минуты мастер мне дал понять, что не стоит переживать, все можно заменить и починить. Гора с плеч скажу я вам, купить новый ноутбук в наше время весьма дорогое удовольствие. Замена дисплея в ноутбуке обошлась мне не так дорого как я думала, а по времени на это все ушло 5 дней с учетом того, что мы ждали пока приедет новый экранчик). Спасибо вам большое, спасли меня, если у моих друзей или близких произойдет ситуация на подобии моей, обязательно буду советовать исключительно вас.
  • Контакти


    048 235-60-00 Ми на мапі


    Сервісний центр «ТіД» надає низку послуг, починаючи від гарантійного супроводу товару та закінчуючи комплексним обслуговуванням B2B-клієнтів та корпоративних клієнтів.

    Гарантійний супровід товару.

    Сервісний центр «ТіД» безпосередньо пов'язаний з роздрібними магазинами та он-лайн магазином «ТіД», так що при придбанні будь-якого пристрою в наших магазинах ми зобов'язуємося надати Вам будь-який вид ремонту (при гарантійних випадках) цих пристроїв протягом гарантійного терміну абсолютно безкоштовно!

    Для пред'явлення вимог щодо усунення недоліків товару Вам необхідно надати:

    • Чітке формулювання проблеми з пристроєм;
    • Несправний пристрій;
    • Повний комплект пристрою та супровідної документації;
    • Гарантійний талон;
    • Документ, що підтверджує факт придбання (товарний чек, видаткову  накладну)

    Не гарантійний ремонт техніки.

    Так само, сервісний центр «ТіД», здійснює не гарантійний ремонт. Якщо у Вас виникли проблеми під час експлуатації пристрою, то сміливо звертайтеся до фахівців сервісного центру «ТіД». При ремонті не гарантійних пристроїв ми зобов'язуємося виконати всі роботи в найкоротші терміни та на найвищому рівні!

    Комплексне обслуговування корпоративних та B2B клієнтів.

    Сервісний центр «ТіД» також здійснює повне технічне обслуговування B2B та корпоративних клієнтів. Співпрацюючи з нами Ви завжди можете бути впевнені у швидкому та якісному обслуговуванні Ваших пристроїв спеціалістами сервісного центру «ТіД».

    Якщо у Вас виникли питання, пов'язані з працездатністю техніки, ви можете заповнити форму нижче.