This version of the page http://www.okino.ua/news/ (195.206.238.25) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-22. The original page over time could change.
Ежедневные новости кино — oKino.ua
  • Сейчас в кино:
  • Скоро в кино:

19 сентября 2023

Мировые новости

0

Зірка "Щоденників вампіра" Ніна Добрев рветься в комедійний світ та завоювує серця фанатів у новому трейлері фільму "Справжня хвора"

Популярна акторка та зірка серіалу «Щеденники вампіра» Ніна Добрев, підкорює комедійний світ, у режисерському дебюті Дженніфер Крэм. Вже відбулася прем`єра першого трейлера цієї свіжої комедії від Lionsgate, який обіцяє нам гарантовану дозу гумору і незабутні пригоди головної героїні.

Мировые новости

0

Кіану Рівз просить вбити та завершити історію свого персонажа у фрашизі "Джон Уік"

Кіану Рівз, зірка фільмів "Джон Уік" відмовився від безсмертя свого персонажа,
закликавши вбити його в кінці четвертого фільму франшизи, без можливості повернення. Проте продюсери вирішили залишити двері трохи відчиненими, для майбутніх пригод Джона Уіка.

Мировые новости

0

Легендарний актор Ніколас Кейдж розкриває свій "дикий" бік у новому трейлері "У пошуках звіра"

У трейлері фільму режисера Гейба Польського "У пошуках звіра", Ніколас Кейдж вразив фанатів новим незвичним образом. Компанія Saban Films представила перший трейлер фільму, показуючи більш "дику" сторону актора та неочікуваний зовнішній вигляд.

18 сентября 2023

Мировые новости

0

Скандал на премії "Оскар" приймає нові оберти: Кріс Рок звернувся до консультанта після інциденту з Віллом Смітом

Кріс Рок пішов до психолога разом зі своїми доньками, після того, як Вілл Сміт вдарив його на церемонії вручення премії "Оскар" у 2022 році. Про це повідомила Леслі Джонс, на презентації своєї книги "Леслі F*cking Jones".

Мировые новости

0

Машини здатні викрадати голоси знаменитостей: Стівен Фрай розповідє про АІ, який копіює його голос

Штучний інтелект стає гарячою темою в сучасному Голлівуді. Актор та автор Стівен Фрай, власноруч переконався в цьому, коли його власний голос був використаний у створенні документального фільму.

Мировые новости

0

Зірка серіалу "Дивні дива" Міллі Боббі Браун, підкорює літературний світ та розкриває сімейну таємницю у своєму новому романі

Молода зірка серіалу "Дивні дива" завершила зйомки нового фільму, та неочікувано для фанатів дебітувала як письменниця, представивши публіці свій перший роман. Та вже планує його екранізацію.

Мировые новости

0

Емма Стоун влаштовує сексуальну революцію, та розкриває подробиці відвертих сцен у фільми "Бідолахи";

Голівудська акторка Емма Стоун створює справжні сексуальні вибухи у фільмі «Бідолахи» та відверто ділиться переживаннями та думками, що до незвичної героїні, розкриваючи інтимні сцени, які вже встигли обговорити на усіх континентах.

17 сентября 2023

Мировые новости

0

«Опенгеймер» обходить "Богемну рапсодію" за прибутками та стає найкасовішим біографічним фільмом в історії кіно

Фільм режисера Крістофера Нолана «Опенгеймер» продовжує зачаровувати весь світ своїм успіхом на великих екранах. Та пемагає в битві за бокс-офіс «Богемську рапсодію».

Мировые новости

0

Apple призупиняє співпрацю з відомими зірками - Наталі Портман та Адамом МакКеєм через страйки WGA і SAG-AFTRA

Apple приєдналася до компаній, що відклали співпрацю через Голлівудські страйки WGA та SAG-AFTRA. Відомо, що компанія призупинила угоди з MountainA, яку заснувала Наталі Портман, та Hyperobject Industries, якою керує відомий режисер Адам Маккей.

Мировые новости

0

Голівудський актор та зірка YouTube Рассел Бренд опинився під прицілом обвинувачень в сексуальних домаганнях

За повідомленнями The Times та Channel 4, актор, комік та популярний ютубер Рассел Бренд був звинувачений у серйозних сексуальних злочинах, скоєних у минулому.

16 сентября 2023

Мировые новости

0

Унікальна атмосфера 80-х та поверннея зіркової команди у очікуваному продовженні "Бітлджус 2"

Повернення до магічного світу "Бітлджусу" після 35-річної перерви, стало дуже емоційним для Тіма Бертона. В довгоочікованому продовженні режисер знову об`єднав талановитий акторський склад оригінального фільму.

Мировые новости

0

Марго Роббі відмовляється стояти осторонь та приєдналася до страйку SAG-AFTRA у Голлівуді

SAG-AFTRA, що об`єднує акторську гільдію та Американську федерацію телебачення і радіомистецтва, оголосила про страйк у липні. Після переговорів, які не принесли успіху, щодо контракту з Альянсом виробників кіно та телебачення і численними вимогами, такими як підвищення зарплатні, збільшення роялті та обмеження використання штучного інтелекту.

Мировые новости

0

Легендарна пара Г`ю Джекман та Деборра-Лі оголосили про розлучення після 27 років шлюбу

Австралійська пара, яка була разом з 1995 року, приголомшила фанатів повідомивши про свій розрив. Але, пояснивши, що не дивлячись на це – залишаються дуже близькими та рідними один-одному.

Мировые новости

0

Зірка легендарного фільму жахів «Крик», розкрила правду про відмову далі зніматися у франшизі

Акриса Нів Кемпбелл, яка зіграла Сідні Прескотт, у легендарній франшизі режисера Уеса Крейвена, пітверджує свою позицію, щодо відмови у зйомках фільму "Крик VI", через образливу пропозоцію.

Мировые новости

0

Довгоочікуване повернення Аквамена та боротьба за Атланту у свіжому трейлері «Аквамен і загублене королівство»

Після п’ятирічного очікування фанатів продовження "Аквамену", Warner Bros нарешті випустив офіційний трейлер до другого фільму франшизи "Аквамен і загублене королівство".

13 сентября 2023

Мировые новости

0

Русалонька підкорила серця глядачів та побила рекорд переглядів Disney Plus

Магія маленької русалоньки розпочала свій тріумф на Disney Plus, та за 5 днів побила усі рекорди переглядів на платформі.

Мировые новости

0

Новий шоколатье втілений на екрані Тімоті Шаламе, має всі шанси на продовження, ще до премьери першого фільму "Вонка"

Не встиг вийти довгоочікуваний приквел фільму «Чарлі та шоколадна фабрика» на великі екрани, а режисер вже порадував шанувальників продовженням. І зауважив, що це може бути тільки початок подорожі у солодкий світ Вонки, разом з новим головним героєм Тімоті Шаламе.

Мировые новости

0

Земля мертвих оживає: Новий трейлер хоррору "Кладовище домашніх тварин: Кровні узи" розкриває таємний світ за відомим романом Стівена Кінга

Для поціновувачів фільмів жахів, Paramount+ представив офіційний трейлер приквелу до знаменитого фільму «Кладовище домашніх тварин». Який неодмінно змусить понервувати кожного та занурить у загадкову атмосферу містечка Ладлоу.

Мировые новости

0

Сила сміливості: Кейт Вінслет розповіла про свою внутрішню боротьбу під час зйомки топлес-сцени у новому фільмі

Кейт Вінслет поділилася з читачами журналу Vogue, про свою сором`язливість  під час зйомки топлес–сцени, у майбутній стрічці «Лі» режисера Елен Курас.

11 сентября 2023

Мировые новости

0

Гра почалася: Повернення культового серійного вбивці у новому тизері Пила Х

Після шести років відсутності, у новому тизері психологічного фільму жахів Пила Х, повертається головний серійний вбивця Джон Крамер втілений актором Тобіном Беллом.

Мировые новости

0

Гірко молодим!: Капітан Америка таємно одружився на красуні португальського походження

41-річний актор Кріс Еванс, відомий як Капітан Америка, та 26-річна акторка Альба Баптіста раптово одружилися. Закохані об`єднали свої сердця на таємному весіллі, яке відбулося у їхньому будинку у Бостоні 9 вересня.

Мировые новости

0

Відьми,примари та Пуаро: Фільм режисера Кеннета Брана "Привиди у Венеції", розширює світ Агати Крісті, та перетворює його на кошмар у кіно

Третя адаптація книги Агати Крісті від Кеннета Брана "Привиди у Венеції", про славнозвісного детектива Єркюля Пуаро, значно відрізняється від оригінального твору автора. Режисер вносить у франшизу велику кількість надприднього, що зовсім не притаманно класичним детективам авторки.

10 сентября 2023

Мировые новости

0

Скандальне вибачення: Ештон Катчер і Міла Куніс підпримують засудженого за зґвалтування Денні Мастерсона, а потім приносять вибачення жертвам

Зіркова пара Ештон Катчер та Міла Куніс, виклали у своїх соц мережах відео з вибаченням, за листи у підтримку засудженного за зґвалтування Денні Мастерсона.

Кинофестивали

0

Фемінистична казка "Бідолахи" з Еммою Стоун та Марком Руффало в головних ролях підкорила Венціанський кінофестиваль

Картина Йоргоса Лантімоса "Бідолахи", із Еммою Стоун в в головній ролі, отримала престижну нагороду - "Золотий Лев" за найкращий фільм на 80-му Венеціанському кінофестивалі,- як зазначає THR

Бокс-офис

0

"Монахиня 2" показала хороший старт у перший вікенд прокату, обійшовши попередні частини франшизи

Новий фільм "Монахиня II" підкорює першу позицію на внутрішньому ринку касових зборів під час дебютного уікенду. Фільм вже встиг заробити $13 мільйонів у п'ятницю, включаючи $3,1 мільйона з четвергових показів. Це виводить "Монахиню II" в розряд фільмів, які можуть зібрати від $31 мільйона до $34 мільйонів у свій перший уікенд.

Мировые новости

0

Зірка "Маленьких жінок" Сірша Ронан прагне спробувати себе у новому амплуа комедійної акторки, після драматичних ролей

Драматична акторка Сірша Ронан (Saoirse Ronan) та чотириразова номінантка на премію "Оскар", розповіла виданню Harper's Bazaar UK, що має бажання спробувати себе у комендійних проєктах на кшталт фільму "Bridesmaids" режисера Пола Фейга.

13 августа 2023

Мировые новости

0

"Барбі" на вершині прокату вже четверті вихідні поспіль

Фільм "Барбі" - обігнав по касовим зборам "Опенгеймера" та "Людина Павук: Додому шляху нема".

5 октября 2022

Украина

0

Любомир Левицький "FOLLOW ME"

10 марта 2022

Сериалы

0

Вышел первый трейлер сериала «Оби-Ван Кеноби»

Стриминг Disney+ обнародовал первый тизерный трейлер сериала «Оби-Ван Кеноби» с Юэном МакГрегором.

Украина

0

Бенедикт Камбербэтч развернул украинский флаг на кинофестивале в Санта-Барбаре

Британский актер развернул сине-желтый флаг на сцене международного кинофестиваля в Санта-Барбаре, который этими днями проходит в штате Калифорния.