This version of the page http://www.intime.ua/parimatch-bonus/ (176.114.1.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-18. The original page over time could change.
Огляд Паріматч - бонус за реєстрацію - InTime
InTime
Ставки

Огляд Паріматч – бонус за реєстрацію

Український букмекер Паріматч потрапив під санкції від РНБО. Заява була оприлюдненна 10 березня, туди попав також Parimatch Foundation та parimatch.ua. Гемблінгова компанія ТОВ “Паріматч” офіційно припинила діяльність, посилаючись на законодавство України та указ Президента України №145/2023 від 10 березня 2023 року.

Парі Матч — букмекерська контора, яка здійснює легальну діяльність на підставі ліцензії Кюрасао і має попит серед бетторів багатьох країн СНД. Контора відома великим вибором спортивних дисциплін, вигідною бонусною політикою та високими коефіцієнтами. Усі гравці БК можуть отримати спеціальні бонуси: деякі презенти видаються за реєстрацію, а для отримання деяких потрібно виконати певні умови.

✅ Назва букмекера➕ Паріматч
✅ Сайт➕ parimatch.com
✅ Бонус на депозит➕ до 2500 ₴
✅ Промокод➕ 300 гривень
⚽ Безплатна ставка➕ До 100 гривень
✅ Програма лояльності➕ Є
✅ Валюта для гри➕ UAH, USD, EUR и др
✅ Мінімальний депозит➕ 100 грн
〽 Мінімальна ставка➕ 20 грн
✅ Мінімальна сума вивода➕ 100 грн
✅ Додатки➕ Android, IOS

Вітальні бонуси під час реєстрації

Пропозиція актуальна для всіх нових клієнтів Паріматч . Користувачі можуть отримати його лише один раз. Для цього гравець має пройти реєстрацію на офіційному сайті БК та поповнити депозит на суму від 100 грн. Створення облікового запису передбачає наповнення невеликої реєстраційної форми. У ній знадобиться вказати адресу електронної пошти, пароль для входу та вибрати валюту рахунку.

Для завершення процедури реєстрації облікового запису необхідно вказати свої особисті дані в анкеті профілю (ФІО, країни проживання, дата подання). Без цієї інформації бонс зачитаний не буде.

Далі гравець повинен поповнити баланс одним з доступних в БК способів. Для українських бекторів букмекер пропонує такі платіжні інструменти:

  • банківські карти;
  • криптовалютні гаманці;
  • система AdvCash;
  • мережа власних терміналів.

Приватний бонус в Парі Матч дорівнює 100% від суми першого поповнення. При цьому він не може перевищувати 2500 гривень або еквівалент цієї суми в іншій валюті (конвертація по актуальній курсі). Після поступи грошей на ігровий балан бонісні сродки будуть перераховані на рахунок протягом 72 годин.

Програма лояльності

Ще один регулярний бонус від Parimatch – щомісячна програма лояльності. У рамках цієї акції постійні клієнти букмекерської контори можуть розраховувати на одержання повернення частини плодів за свої ставки.

Кожний місяць гравець може вибрати один з варіантів для зарахування кешбеку на свій бойовий рахунок:

  • від чистої прибыли за місяць (враховуються як ординари, так і експерти з мінімальним коефіцієнтом 1,00);
  • від всієї суми ставок (на рахунок йде як виграні, так і приграні пари з мінімальним коефіцієнтом 1,40).

Також бетотори для одержання цього бонука від Парі Матч необхідно вибрати два види спорту, за які буде начищатися кешбек. Залежно від дисципліни букмекерська контора пропонує різний розмір бонука:

  • сухою на льоду – 2%;
  • теніс, кіберспорт – 1,5%;
  • баскетбол – 1%;
  • футбол – 0,5%.

Переклад додаткових засобів на основній балансі користувача доступних в будь-який час. Але є одна вимога: на бонiсному рахунку бетоpа в програмі лояльності повинна бути cyмма рівна мінімальної цимми пари.

Промокоди Паріматч

Промокод – це спеціальна комбінація символів, за активацію якої беттору належить спеціальне заохочення. Активувати спеціальний код можна як у власному кабінеті, так і при оформленні купона зі ставкою. Слід враховувати, що використовувати промокод можна лише один раз.

За активацію промокоду на сайті букмекерської компанії можна отримати низку заохочень: збільшений відсоток кешбеку, бонус на депозит, фрібет та інші спеціальні презенти. Активувати бонусний код можна також у мобільній версії сайту чи в софті на телефони.

Інші бонуси та акції у «Паріматч»

Досить часто в букмекерской конторі з’являються акції , присвячені певним великим подіям у світі спорту. Так, Париматч приділив увагу та підготовці України до участі у чемпіонаті світу. Саме з цією метою діяло промо, розроблене спеціально для підтримки української збірної.

За ставки на спортивні події користувачі мали змогу отримати бонус. Його розмір становив від 50 до 1000 грн. залежно від суми ставки. Згідно з умовами акції, потрібно було активно оформлювати парі на матчі української команди. Бонус обов’язково потрібно відіграти: оформить ставку з коефіцієнтом не нижче 1,5 на суму до 2500 грн. Серед бетторів, які оформили найвищу ставку, також грали цінні призи.

У рамках проведення EURO-2020 діє спеціальна акція. Її умови дуже прості:

  • оформити експрес на суму від 100 грн із загальним коефіцієнтом від 1,5 на будь-який вид спорту;

Чим більший розмір ставки, тим більше квитків можна отримати. Якщо ставка виявиться програшною, нараховується лутбокс із гарантованими призами: Bronze – від 100 грн., Silver – від 500 грн., Gold – від 1000 грн. Отриманий лутбокс обов’язково потрібно відіграти: поставити певну кількість ставок в залежності від розміру презенту з мінімальним коефіцієнтом від 1,5.

Правила відіграшу бонусів у Паріматч

Кожне здобуте заохочення необхідно відіграти. Бонус на перший депозит доступний лише 7 днів з моменту відіграшу. Щоб його відіграти, знадобиться оформити щонайменше 10 ставок на події . Коефіцієнт у своїй має бути від 1,5 і від. Тільки після того, як буде здійснено повний відіграш, можна буде вивести бонусні гроші.

Слід пам’ятати про те, що виведення грошей доступне лише для користувачів, які пройшли ідентифікацію особи. Виводити гроші можна на банківську картку, криптовалютні гаманці, електронні платіжні системи або за допомогою мобільних платежів. На виведення грошей встановлено певні обмеження щодо мінімальної та максимальної суми виплати.

Букмекер Паріматч на регулярній основі оновлює бонусну політику та доступні акції пропозиції. Це дає можливість окрім вітального презенту за реєстрацію, отримати й інші вигідні бонуси. Слід враховувати, що заохочення обов’язково підлягають відіграшу. Виняток становить лише кешбек, що нараховується у рамках програми лояльності. Бонус, нарахований на спеціальний рахунок, має обмежений термін дії

Оцените публикацию

По цій темі

Чи можливо оформити позику до досягнення повноліття

Oleksandr_Author

Огляд Паріматч реєстрації

Oleksandr_Author

Особистий кабінет Паріматч

Oleksandr_Author

Все про букмекерську контору Parimatch

Oleksandr_Author

Залишити коментар Видалити відповідь

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припускаємо, що ви згодні з цим, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше