This version of the page http://vn.20minut.ua/Zhmerynka (104.21.73.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-11. The original page over time could change.
Жмеринка - 20 хвилин Вінниця

Жмеринка

photo_camera У Жмеринці створили клумбу у вигляді українського герба. ФОТО ДНЯ

На центральній площі Жмеринки до загальноміського випускного уквітчали нову клумбу у вигляді українського герба.

«Біжу за Героя!» - Забіг у пам'ять про полеглих на війні земляків провели у Жмеринці

Кожен учасник стартував з думкою про того захисника, якого він знав особисто. Зворушливий захід жмеринчан заслуговує на поширення в інших населених пунктах нашої області.

«Іллю знайшли у зарослях біля залізничної колії». Чому він боявся повертатися додому?

П’ять годин знадобилося поліції Жмеринки, щоб розшукати 14-річного хлопчика. Про зникнення дитини треба повідомляти негайно, наголошують поліцейські.

Масове отруєння бджіл у Жмеринці: хто винен і чому не всі пасічники подадуть до суду?

У понад десяти селах Жмеринської громади у пасічників загинули бджоли. Бджолярі втратили від 30 до 60 відсотків медоносних комах. Яка причина і чому не всі пасічники подали письмові скарги на втрату бджолиних сімей?

«Не сплатив ні копійки аліментів, а як син загинув, отримає сім мільйонів». Мати просить змінити закон

Несправедливим вважає розподіл коштів за загибель на війні згорьована жінка. Жителька Жмеринки самотужки виховувала сина, колишній чоловік не платив аліментів. Після того, як син загинув на війні, біологічний батько з’явився отримати компенсацію. Адвокати кажуть, що він має на це право.

photo_camera Під вигуки «Слава Героям!» Жмеринська громада прощалася з двома загиблими воїнами

 У Жмеринці 12 січня в останню путь проводжали 37-річного залізничника Павла Столярова, а в Браїлові прощалися із 49-річним Олександром Волосом. Громада стояла на колінах з прапорами та вигукувала «Слава Героям!».

photo_camera Юлія з Херсона, Галина з Харкова, а народили малюків у Жмеринці. Поповнення у родині переселенців

У Новорічну ніч двоє вимушених переселенок у Жмеринці народили хлопчиків. У Юлії з Херсона і Галини з Харкова це вже другі синочки. Загалом у 2022 році у Жмеринці народилося 299 хлопчиків і дівчаток.

photo_camera «Квітами встеляли дорогу»: Жмеринка прощалася з загиблим Героєм

Вчора, 17 грудня, Жмеринська громада провела в останню путь полеглого за Україну, її незалежність та життя українців у вільній країні Олександра Балюка.  Місцеві мешканці утворили «живий коридор», квітами встелили дорогу та в знак шани всі стали на коліна.

Першу послугу «е-Малятко» надали у Жмеринці. Що вона включає у себе і хто її отримав?

У «Прозорому офісі» Жмеринки уже надають 222 послуги. Починаючи з нинішнього року, доступною стала комплексна допомога для батьків новонароджених — «е-Малятко». Що вона являє собою і хто перший отримав? Коли уперше її почали надавати у Вінниці?

Загибель лебедів у Северинівці: які висновки експертизи?

Завершили експертизу одного із загиблих лебедів на ставку у Северинівці Жмеринського району. Ми дізналися, які результати.

Свіжий випуск

№ 36 від 6 вересня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up