Відгуки про «Поїхали з нами»

Вікторія 08 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, вул. Гетьмана Полуботка, 52, оф.203г , Обслуговував менеджер: Юлія Марченко
Дякую за чудовий відпочинок!!! Було враховано усі мої побажання. Менеджер Юля більше переймалась за мене аніж я сама😅 так що рекомендусаме її)
Відповісти
Наталія 08 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Одеса, вул. Космонавтів 3
Щиро не раджу!!! Нещастя, анулювали нашу співпрацю. Турагентство має цікаві підходи у роботі. Ну до прикладу, вам пропонують готель, ви підписуєте договір, вносите передплату 30%, а на наступний день вам телефонує менеджер і каже, що саме для українців у готелі +40 євро за ніч, тобто в нашому випадку за 21 день це 840€ і останній номер залишився у готелі, прям падає пропозиція. Тобто вартості туру додається 840€ на рівному місця, а зі слів менеджера саме за те, що ми УКРАЇНЦІ. Як вам таке? Далі цікавіше, ми відмовляємося від такої звабливої пропозиції, нам менеджер пропонує 4 інших готелі із яких тільки один приближений до обраного варіанту з самого початку і він, увага, на 500€ дорожче. От така многоходовочка)) Цікаво як спиться керівництву з такими відношенням для клієнтів, нормально? Совість не мучить? Непогані такі у вас скрипти продаж. Я звʼязалась напряму з готелем, як виявилось ніяких додаткових оплат з громадян України вони не знімають. Повідомила менеджеру, на що мені менеджер любʼязно відповідає, що для резидентів Молдови тур дешевше і нам тур підбирали як для резидентів Молдови. Завіса. Досі не розумію чому нас розглядали як резидентів Молдови. Ми дали запит на повернення коштів, тут теж цікаві історії, оплатити треба ледь не відразу, а повертають кошти протягом тижня. Надам у відгуку апдейт як повернуть, якщо повернуть. Що у результаті я отримала? Спроба обманути маму однорічної дитини провалилась, але ніхто, нічим мені не компенсує мої нерви і головне час. Тобто ми витратили на агенцію не лише 1000$ передплати, яку будуть ще місяць повертати, а й ще тиждень відпочинку, який міг би бути у моєї дитини. Дякую Вам за таку приємну співпрацю!
Відповісти
Юлія 07 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Вінниця, вул. Грушевського, 23/33 , Обслуговував менеджер: Анжеліка Руда
Відпочивав(ла) у готелі: Best Western Plus, 4 , Болгарія, Сонячний берег
Дякую Анжелікі за рекомендацію відпочити в даному готелі. Готель чистий,комфортний, свіжа і смачна їжа, ввічливий персонал. Розташований в зручному місці, недалеко від пляжу і від місця з розвагами та атракціонами. Доречі в готелі є горки ,які праціють цілий день ,тому син був дуже задоволений. Тому, якщо хочеться гарно відпочити в Болгарії , рекомендую звернутися до Анжеліки і забронювати саме цей готель))
Відповісти
Петро 07 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Вінниця, вул. Грушевського, 23/33 , Обслуговував менеджер: Анна Драбовська
Відпочивав(ла) у готелі: Rehana Royal Beach & SPA, 5 , Єгипет, Шарм-ель-Шейх
Щоразу, підбираючи тур, звертаюсь до Анни, досвідченого спеціаліста, знавця своєї справи і просто чудової людини. Цього року наспіх прийняли рішення повезти на літній відпочинок онуків. І знову Анна нам допомогла вибрати саме той готель, який відповідав нашим запитам, особливо діткам - безліч водяних гірок, басейни, дитячий клуб, хороша кухня, цікава анімація. Відпочинком залишились задоволеними, навіть тим, що переліт був з міста Ясси. Якраз це довнесло колориту, оскільки один день провели у цьому історичному місті. Дякуємо Аньо за правильний вибір. В подальшому звертатимось тільки до Вас.
Відповісти
Катерина 07 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: ФОП Федосєєва Олена Сергіївна , Обслуговував менеджер: Олена Федосієва
Відпочивав(ла) у готелі: Grand Oasis Resort (ex. Tropicana Grand Oasis Resort), 4 , Єгипет, Шарм-ель-Шейх
Відпочинок дуже сподобався, менеджер завжди була на звʼязку та відповідала на всі запитання. Порекомендувала дійсно хороший готель велика територія, смачна їжа, чистий та охайний, приємний персонал та комфортні номера. Все пройшло на вищому рівні🤍
Відповісти
Alla 06 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, он-лайн ТА
Відпочивав(ла) у готелі: Melia Grand Hotel Hermitage, 5 , Болгарія, Золоті піски
Подорожую з цією агенцією вже давно і завжди вдало. І це не залежить від менеджера. Цей раз мені допомагала Яна Солодовнік. Подорож була в Болгарію автобусом. Дякую Яні за підтримку та консультації, поради та розуміння.
Відповісти
Юлія 06 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: ФОП Мовчан Світлана Василівна , Обслуговував менеджер: Світлана Бережная
Відпочивав(ла) у готелі: Mistral Bay Hotel, 4 , Греція, о. Крит
Велике дякую Мовчан Світлані та Бережній Світлані за таку відпустку где відпочив і душою і тілом!Кріт це любов з першого погляду та його містечко Айос Ніколас .Відпочивали в трелі Mistral bay 4 .Отель невеличкий ,є маленький басейн для діток ,номер був невеличкий але для нас було комфортно.Убирали добре ,по харчуванню було все звичайне ,але голодним не залишишся .Сам город дуже гарний,не вистачало навіть часу все побачити .Богато пляжів на любий смак (галька та пісок),богато таверн та ресторанів де можно покуштувати грецьку кухню. У отелі ж мінус -це 53 старенькі без пандуса ,це важно було підіймати та опускати чемодани . Всім рекомендую турагентство ,та всім рекомендую острів Крит
Відповісти
Анастасія 06 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: ФОП Сотнічук Євген Вікторович , Обслуговував менеджер: Євген Сотнічук
Відпочивав(ла) у готелі: Nikolaselena Villa, Чорногорія, Будва
Відпочивали з подругою та дітьми у Будві, Чорногорія у кінці серпня. Євгену дуже довго морочили голову, бо не могли підібрати готель. Вибрали віллу Nikolaselena. Чудовий варіант. Є власний маленький дворик з шезлонгами, відносно не далеко до моря. Фантастичні хазяї! Заселились у чистий та охайний номер. Так як були з малечею, нам дозволили зробити перестановку ліжок. Через кожні 3 дні мінялись рушники, приносили папір та мило. У день від'їзду нам безоплатно дозволили лишитись до вечора (так як виселення мало бути о 10й ранку, а від'їзд був о 22й). Харчування було включено до вартості туру: харчувались у ресторані по дорозі до моря. Привітний перонал, все завжди свіже та смачне. Кожен вечір був суп, а на друге великі порції картоплі і м'яса. Але. Перші три дні були чудові та ситні сніданки, так що ми забирали з собою. Інші 4 дні були дуже "слабі" сніданки, більше бутербродні. Також трохи бентежило, що на вечерю у якості гарніру постійно була каропля (кожен раз по різному приготовлена, та все ж за 3-4 дні хотілось щось інше). Якщо ви любите смачно та різноманітно попоїсти, то харчування тут не рекомендую. Якщо все рівно, то голодними точно не лишитесь. Пляжі муніципальні. Якщо бажаєте чистоти та комфорту - треба платити 10євро за 1 лежак та парасольку. Пляжі без лежаків не прибирають. Можна було знайти недопалки,металеві кришки з пива та палички від морозива. Тому коралки на ноги - маст хев у Будві. Засмутив переїз автобусом. Були надто короткі зупинки (санітарні) - по 20 хв. Просили цілим автобусом водіїв побути подовше, щоб гарно повечеряти, бо в автобусі (по зрозумілим причинам) не дозволяли їсти, водії відповідалиЮ що це рейсовий автобус і немає часу на вечерю. Хотілось би у наступних поїздках, які займають 24 години в дорозі мати зупинки 40хв-1 годину. Хоча б один раз. А взагальному - водії круті попались, бо на серпантині всі пасажири почувались комфортно! Вцілому рганізацією туру дуже забоволена!
Відповісти
Яна 06 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: ФОП Заболотський Денис Володимирович , Обслуговував менеджер: Анастасія Заболотська
Відпочивав(ла) у готелі: Talea Beach Hotel, 3 , Греція, Ретімно (о. Крит)
Дякую Анастасії Заболотській за чудову роботи у підборі туру!!! Багато років користуюсь вашими послугами і довіряю лише вам!!!! Відпочили прекрасно в Греції !!!!
Відповісти
Марина Дмитренко 05 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: ФОП Шевякова Катерина Вікторівна , Обслуговував менеджер: Катерина Шевякова
Відпочивав(ла) у готелі: Apartament Ksenia, 2 , Чорногорія, Будва
Дякуємо Катерині за прекрасний відпочинок в Чорногорії!! Підібрала нам гарний готель і супроводжувала на всіх етапах відпочинку. Це наш не перший відпочинок з нею і сподіваємося не останній, дякуємо))
Відповісти
Тетяна 05 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Вінниця, вул. Грушевського, 23/33 , Обслуговував менеджер: Анжеліка Руда
Відпочивав(ла) у готелі: Ozkaymak Marina Hotel, 5 , Туреччина, Кемер
Неодноразово довіряли свій відпочинок туристичній агенції "Поїхали з нами" м. Вінниця. Швидко, якісно та надійно. Наступного разу обов'язково звернусь ще.
Відповісти
Наталія 04 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Полтава, п-кт Першотравневий, 8/1 , Обслуговував менеджер: Ольга Романенко
Відпочивав(ла) у готелі: Maria Palace, 4 , Болгарія, Сонячний берег
Дякую Ользі Романенко за підібраний тур та зв‘язок зі мною майже 24/7. Все чудово, відпочинок вдався. Буду звертатись за наступною подорожжю.
Відповісти
Оксана 04 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Дніпро, пр-т. О. Поля (Кірова), 88 , Обслуговував менеджер: Валентина Тесля
Відпочивав(ла) у готелі: Jaz Makadi Oasis Resort & Club (ex. Jaz Makadi Oasis Resort & Club), 5 , Єгипет, Макаді-Бей
Ми дуже задоволені відпочинком. Готель на рівні.Також дуже сподобалося працювати із Валентиною. Завжди на зя'зку. У Валентини залізні нерви: я ніколи ще так голову не морочила з туром. Тепер довіряю тільки Вам свій відпочинок.
Відповісти
Віктор 04 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Вінниця, вул. Келецька, 51, оф.01 , Обслуговував менеджер: Юлія Солодка
Юлічка, дружина залишилась в захваті від путівки, максимально вдячний Вам за таку організацію. Всім буду рекомендувати Вас.
Відповісти
Марта 04 вересня 2023
Купив(ла) тур у турагентстві: м. Київ, вул. Пирогова 4/26, офіс 20 , Обслуговував менеджер: Ірина Чиж
Відпочивав(ла) у готелі: Grecotel Club Marine Palace, 4 , Греція, о. Крит
Дякую Ірині за організацію нашого відпочинку! Часу до вильоти було мало, Ірина дуже швидко все придумала-продумала-запропонувала, завжди на звязку була) дякуюююю)
Відповісти
Додайте відгук про турагентство
Додайте відгук про турагентство
Виберіть турагентство, де ви обслуговувалися
Місто
Виберіть місто
Адреса офісу
Виберіть офіс
Менеджер
Готель, де відпочивали
Додайте фото
Просто перетягніть сюди фотографії
або  виберіть файли
Вибрати файли
Ще можна завантажити 10 фотографій
Завантажуйте файли формату JPG, GIF, PNG розміром до 5Мб