This version of the page http://internews.ua/news (185.104.45.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-09-08. The original page over time could change.
Новини | Internews Ukraine
Про нас Наша команда Вакансії Можливості Проєкти Контакти
ENG УКР

Новини

Можливості

Подія
Участь регіональних журналістів у найбільшому медіасаміті України — Редколегія

Відібрані учасники отримають компенсацію витрат на проїзд і проживання.

Новина
Стипендії на матеріали про життя у регіонах під час війни

Оголошуємо конкурс для локальних медіа з України. Переможці отримають менторську та фінансову підтримку на створення матеріалів про життя їхніх громад під час війни.

Новина
Надаємо робочу техніку регіональним медіа

Працюєте в регіональному медіа і потребуєте технічного обладнання, щоб і далі висвітлювати події в регіоні? До 6 серпня ГО «Інтерньюз-Україна» приймає заявки на отримання ноутбуків, камер, мікрофонів чи повербанків.

Новина
Результати дослідження «Індекс захисту персональних даних 2023»

26 липня ГО «Інтерньюз-Україна» презентувала незалежне дослідження ключових приватних компаній України у сфері телекомунікацій, інтернет-послуг та онлайн-сервісів — «Індекс захисту персональних даних 2023».

Новина
Від гарячої лінії до батарей для відновлення телекому

Технологічна організація eQualitie та ГО «Інтерньюз-Україна» за сприяння уряду Канади об'єднали зусилля для екстреної цифрової підтримки громадянського суспільства в Україні.

Новина
Країна, дружня до тварин

До 1 вересня надсилайте матеріали й отримуйте грошові винагороди.

Новина
Чи турбується бізнес про користувачів: презентація Індексу захисту персональних даних 2023

У середу, 26 липня 2023 р. о 14:00, у Києві ГО  «Інтерньюз-Україна» презентує результати дослідження провідних технологічних компаній України — Індекс захисту персональних даних 2023.

Новина
Люди дії: історії тих, хто вистояв

Стартував вже третій конкурс журналістських матеріалів «Люди дії: історії тих, хто вистояв». До участі в конкурсі запрошуються журналісти та редактори з усієї України, які протягом року писали про український бізнес, особливо той, який працює в умовах війни. 

Новина
Як захистити свій онлайн-простір

Як захистити персональну інформацію та свою сторінку у соціальних мережах? Чому не можна передавати конфіденційні дані через відкриті Wi-Fi мережі? Аби відповісти на ці запитання, у партнерстві з ШоТам та CRDF Global в Україні створили онлайн-гру, яка допоможе перевірити знання з кібербезпеки.

Новина
Я досліджую цей світ

До 15 червня надсилайте малюнки ваших дітей 4–10 років у межах творчого конкурсу щодо протидії туберкульозу та отримайте подарунки.