This version of the page http://onu.edu.ua/uk/podii (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-29. The original page over time could change.
Події

14 студентів ОНУ стали учасниками Summer School for Promotion of Democratic Values у Гданську

Протягом 12 днів студенти ОНУ Мечникова відвідували різноманітні майстер-класи та лекції в рамках літньої школи «Summer School for Promotion of Democratic Values” у Гданському Університеті (Польща).

Детальніше...

Міжнародна літня школа “Contemporary problems of urban development”

Викладачі та здобувачі вищої освіти усіх рівнів геолого-географічного факультету нашого університету взяли участь у роботі Міжнародній літній школі “Contemporary problems of urban development” в рамках дослідницького навчального проекту ініційованого Університетом Адама Міцкевича в Познані, яка тривала з 13 по 19 серпня 2023 року.
Літня школа “Contemporary problems of urban development” відбулася за участі представників освіти, науки і бізнесу з метою налагодження ще більшої економічної, міжнародної та гуманітарної співпраці між країнами Європи та окремими її регіонами.
Участь в проекті посилює міжнародні зв’язки нашого університету, підтверджує готовність до роботи і співпраці з дружніми польськими колегами навіть під час війни, відкриває нові горизонти до спільної науково-дослідної діяльності та освітніх міждисциплінарних інноваційних програм.

Детальніше...

Засідання вченої ради університету 29 Серпня 2023 року

29 серпня 2023 року о 11:00 годині

ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

Порядок денний:

  1. Вітання ректора університету Вячеслава Труби з Днем Незалежності України.
  2. Наукова доповідь «Боротьба за незалежність України у 1917-1920 рр.: одеські сторінки та персонажі».
    • Доповідає професор Вадим Хмарський.
  3. Затвердження плану роботи Вченої ради ОНУ.
    • Доповідає голова Вченої ради Вячеслав Труба.
  4. Про організацію освітнього процесу у 1 семестрі 2023-2024 навчального року та створення безпечних умов щодо його здійснення.
    • Доповідає перший проректор Майя Ніколаєва.
  5. Різне. Вчений секретар Світлана КУРАНДО

Вчений секретар Світлана КУРАНДО

Детальніше...

Міжкафедральний науковий семінар за спеціальністю 113 «Прикладна математика» Мисова Костянтина Дмитровича

«28» серпня 2023 р. о 12.00 в Одеському національному університеті імені І. І. Мечникова (за посиланням на зум: https://us04web.zoom.us/j/9228191752?pwd=g1jmdqhwpdW8lwXabKk3D70ouz1DQ5.1

ID: 922 819 1752

Pass: 1234

відбудеться міжкафедральний науковий семінар з метою надання висновку про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 113 «Прикладна математика» Мисова Костянтина Дмитровича.

Назва дисертації: «Динамічні задачі кручення пружного двічі-зрізаного конусу »

Науковий керівник: доктор фізико-математичних наук, професор, професор кафедри методів математичної фізики Вайсфельд Наталя Данилівна

З повагою, відповідальна за спеіальності 111 та 113, Білозерова М.О.

Детальніше...

Національна академія наук вищої освіти України проводить щорічний конкурс на краще видання

Національна академія наук вищої освіти України з метою всебічної підтримки освітян та науковців, талановитих молодих учених проводить щорічний конкурс на краще видання, яке отримало визнання серед наукової та освітянської спільноти (період видання з 2021 по 2023 рр. включно).

Граничний термін подання конкурсних робіт та супровідних документів – до 30 листопада 2023 року.

На конкурс приймаються :

  • монографії;
  • підручники;
  • навчальні посібники;
  • праці молодих вчених;
  • винаходи;
  • художня література.

Детально про Конкурс на сайті: http://nanvou.org.ua/news/soricnij-konkurs-krase-vidanna-roku_2/

Детальніше...

Одеський центр досліджень дезінформації

25-28 липня – конгрес «Дискурси та їхній вплив на світ багатьох криз», спільно організований міжнародною асоціацією DiscourseNet та латиноамериканською асоціацією ALED, в університеті Валенсії, Іспанія (Ольга Брусиловська, Катерина Вакарчук).

Детальніше...

Ректор Вячеслав ТРУБА: «Студентське життя – це те, що з тобою назавжди»

Другий рік вступна кампанія в ОНУ відбувається в умовах воєнного стану. Про специфіку вступу-2023, про студентське життя та мотивації – ректор Одеського національного університету імені Мечникова, доктор юридичних наук Вячеслав Труба.

Детальніше...

Графік зустрічей керівництва ОНУ імені І.І. Мечникова з абітурієнтами, зарахованими на 1 курс

14 серпня 2023 року

Актова зала

  • 10.00 – 11.00 Економіко-правовий факультет
  • 11.00 – 12.00 Факультет міжнародних відносин, політології та соціології
  • 12.00 – 13.00 Факультет романо-германської філології
  • 13.00 – 14.00 Факультет психології та соціальної роботи
  • 14.00 – 15.00 Фаховий коледж економіки та соціальної роботи
  • 15.00 – 16.00 Факультет хімії та фармації

15 серпня 2023 року

Актова зала

  • 10.00 – 11.00 Біологічний факультет
  • 11.00 – 12.00 Геолого-географічний факультет
  • 12.00 – 13.00 Факультет історії та філософії
  • 13.00 – 14.00 Факультет журналістики, реклами та видавничої справи
  • 14.00 – 15.00 Факультет математики, фізики та інформаційних технологій
  • 15.00 – 16.00 Філологічний факультет
Детальніше...

Здобувачі ОНУ Мечникова взяли участь у European Science Campus 2023 у Гданську

Завершилася літня школа European Science Campus 2023, яка тривала з 19.07.2023 до 30.07.2023 в Гданському Університеті, та у якій взяли участь 4 здобувачі ОНУ Мечникова з ЕПФ, ФМВПС та біологічного факультету. Метою заходу було вдосконалення наукових компетенцій здобувачів різних ступенів освіти.

Детальніше...

ВступнаОНУ_2023: в ефірі – декани факультетів ОНУ Мечникова (ч.3)

Професії, яких потребуватиме Україна після перемоги: спеціальності факультетів ОНУ для відбудови країни. В ефірі 7 каналу – декани факультетів ОНУ Мечникова!

Детальніше...

Вітання спортсменам-студентам ОНУ

Щирі вітання нашим спортсменам-студентам, які захищали честь Одеського національного університету імені І. І. Мечникова на Європейських іграх єдиноборств у програмі карате серед закладів вищої освіти. Європейськi ігри єдиноборств щойно завершилися в Загребі (Хорватія). В заході приймали участь 398 університетів з 31 країни Європи.

Отже маємо такі здобутки: Шведа Владислав (факультет міжнародних відносин, політологї та соціології) - чемпіон в категорї до 67 кг; Панчук Аріадна (факультет журналістики, реклами та видавничої справи) - 2 місце в командному куміте серед жінок.

Підтримуємо традиції!

Детальніше...

Міжнародний захід «Вплив руйнування Каховського водосховища на екологію та економіку Північного Причорномор’я» в ОНУ iменi Мечникова

«Вплив руйнування Каховського водосховища на екологію та економіку Північного Причорномор’я» - міжнародний захід за такою тематикою вiдбувся на геолого-географічному факультетi ОНУ iменi Мечникова.

Детальніше...

Грант від Європейського парламенту для РГФ ОНУ

Факультет романо-германської філології ОНУ Мечникова отримав грант від Європейського парламенту. Грант виділено на магістерську програму з синхронного перекладу (Conference interpreting) в мовній парі «англійська-українська». Програма буде реалізовуватися в межах акредитованої магістерської освітньої програми «Переклад з англійської мови та другої іноземної українською».

Детальніше...

ВступнаОНУ_2023: строки та дати (ч.2)

У понеділок, 31 липня, о 18:00 завершиться прийом заяв до ЗВО на бюджет і контракт для вступу на бакалавра, молодшого бакалавра, магістра фармацевтичного спрямування.

Детальніше...

День Української Державності

Сьогодні, 28 липня, ми відзначаємо День Української Державності!

Традиційно це свято пов’язано з днем, коли вшановують памʼять київського князя Володимира Великого і День Хрещення Руси-України, адже саме князь Володимир є символом розбудови Русі. Наступного року День Української Державності відзначатимемо 15 липня у звʼязку з переходом ПЦУ та УГКЦ на новоюліанський календар.

Детальніше...

Пріоритет – безпека: укриття ОНУ

Нагадаємо: до початку ще минулого навчального року на всіх територіях Університету обладнано багато квадратних метрiв укриттів. Укриття укомплектовані належним чином: є вода, вайфай, аптечки, вентиляція, вогнегасники, інструменти, обов'язкова кількість виходів.

Укриття відповідають усім вимогам відповідних норм та інстанцій, про що отримано необхідне для роботи свідоцтво. У разі повітряної тривоги усі спускаються до укриття, орієнтуючись за вказівниками.

Детальніше...

Meetup "Українські технології в космічній столиці Європи"

Українська асоціація високотехнологічних підприємств та організацій «КОСМОС» спільно з Об'єднанням інноваційно-космічних кластерів України запрошує на чергову подію, яку не варто пропускати: https://fb.me/e/10dCBbgsi

Детальніше...

Вступна до ОНУ-2023: засідання приймальної комісії ОНУ Мечнікова

Сьогодні чергове засідання приймальної комісії  ОНУ Мечнікова вiдбулось в укриттi університету.  Засiдання було присвячене питанням вступної кампанії. Через повітряну тривогу ректор, проректори, декани факультетів обговорювали робочі питання в укриттi  корпусу, де знаходиться приймальна комісія.

Детальніше...

Вступна-2023 до ОНУ Мечникова: строки та дати

У цьому році вступна кампанія розпочалась з 1 липня. Вступна кампанія має декілька етапів.

Це терміни формування рейтингових списків, прийняття документів, конкурсний відбір та зарахування.

Детальніше...

Вступ-2023: 19 липня розпочався прийом документів до ОНУ Мечникова

19 липня розпочався прийом документів до приймальної комісії Одеського національного університету імені Мечникова. Онлайн та офлайн готові до відповідей на запитання абітурієнтів працівники приймальної комісії. Голова приймальної комісії ОНУ – ректор, доктор юридичних наук, професор Вячеслав Іванович Труба.

Детальніше...

ВИПУСК БАКАЛАВРІВ ФМВПС-2023: ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ

Любі наші випускники! Ви – гордість Факультету міжнародних відносин, політології та соціології ОНУ Мечникова, фахівці, від яких залежить майбутнє нашої держави.

Усі викладачі і адміністрація факультету щиро вітають вас і бажають, щоб дорога вашого життя була легкою та цікавою, сповненою неймовірних відкриттів і неперевершених звершень! Чекаємо найсміливіших і цілеспрямованих у нашій магістратурі!

Детальніше...

19.07 вiдбулось вручення дипломів бакалаврам ЕПФ ОНУ імені Мечникова

Дипломи випускникам факультету вручав особисто ректор ОНУ, доктор юридичних наук Вячеслав Іванович Труба.

Пишаємося кожним із вас! вiримо, що ви здатні змінити цей світ, побудувати майбутнє та досягти омріяних вершин в кар'єрі. Здобута вами освіта - чудовий старт для досягнень професійних та академічних. Тому чекаємо в магістратурі!

Детальніше...

Бакалаври РГФ вийшли в світ

Сьогодні відбулася урочиста подія на нашому рідному факультеті: нові бакалаври вийшли в світ, щоб підкоряти нові горизонти.

Щиро вітаємо всіх новоспечених бакалаврів, а особливо тих, хто планує продовжувати своє навчання у рідних стінах - в магістратурі ОНУ ім.І.І.Мечникова. Gaudeamos igitur!

Детальніше...

Відбулося вручення дипломів випускникам-бакалаврам факультету математики, фізики та інформаційних технологій

Сьогодні відбулося вручення дипломів випускникам-бакалаврам факультету математики, фізики та інформаційних технологій ОНУ імені І.І.Мечникова. Диплом бакалавра на ФМФІТ - це результат багаторічної кропіткої роботи кожного студента, на кожній з 8 спеціальностей факультету. Не зупиняйтеся на досягнутому! В цьому сенс нашого життя!

Детальніше...

У Гданському Університеті завершився Young Scientists Congress, що проводився у партнерстві з ОНУ

Завершився Young Scientists Congress, що тривав з 06.07.23 по 11.07.23 у Гданському Університеті і проводився у партнерстві з ОНУ. Метою Конгресу був обмін науковими напрацюваннями серед молодих науковців, налагодження відносин між Університетом Гданську та ОНУ Мечникова.

В конгресі прийняли участь 10 здобувачів ОНУ всіх рівнів підготовки (аспіранти, магістри та бакалаври) різних спеціальностей. Здобувачі ОНУ представили свої актуальні наукові напрацювання, під час панельної дискусії відбулося обговоренню нагальних питань підготовки докторантів і особливостей роботи Школи докторантів в освітній системі Польщі. На зустрічі з проректором Університету Гданська професором Арнольдом Клочинським здобувачі ОНУ змогли задати питання та висловити пропозиції щодо майбутніх спільних заходів.

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Кінець
Сторінка 1 із 51

Приймальна комісія

Французький б-р 24/26
Телефон: (+38-0482) 68-12-84
Телефон: (+38-0482) 68-18-58
E-mail: vstup@onu.edu.ua

Ректор

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Ректор (приймальня):
(+38-048) 723-52-54
Тел./факс (+38-048) 723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

 
Top