This version of the page http://www.intime.ua/bed-linen-saten/ (176.114.1.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-29. The original page over time could change.
Сатинова постільна білизна: ідеальне рішення для вашої спальні - InTime
InTime
Дім

Сатинова постільна білизна: ідеальне рішення для вашої спальні

Якщо ви хочете надати своїй спальні розкішного вигляду і забезпечити собі міцний сон, то вибір сатинової постільної білизни буде відмінним рішенням. Сатин – це тонка і міцна тканина, яка має блиск і шовковистість. Білизна з сатину – це справжній шедевр текстильного мистецтва, який користується популярністю у покупців усього світу.

Особливості сатинового полотна

Сатинове полотно виготовляють за допомогою особливого сатинового плетіння, яке також використовують під час виробництва шовкових тканин. З тонких кручених ниток плететься подвійний шар, який забезпечує зносостійкість і блиск тканини. Сатинова білизна довго служить, не сідає під час прання і зберігає первісний вигляд протягом тривалого часу.

Крім того, від якості використовуваних ниток і їхньої щільності залежить ціна матерії. Для виробництва сатину De-Luxe використовують мерсеризовану бавовну, яка проходить спеціальну термообробку для посилення блиску і міцності нитки. Така тканина імітує шовкове полотно і є найдорожчою.

Найдорожчі атласні жакардові сатини використовують для шиття білизни преміум і люкс класу. Такий комплект постільної білизни з сатину має ошатний та елегантний вигляд. Однак, якщо ви хочете купити красиву і якісну постільну білизну за більш доступною ціною, то варто звернути увагу на такі тканини, як сатин-твіл і сатин-лайт, які мають чудові експлуатаційні якості і коштують дешевше.

Чому варто обрати сатинову постільну білизну?

Купити постільну білизну із сатину – це не тільки красиво, але й практично. Вона витримує багаторазове прання без втрати насиченості кольору та зміни вигляду тканини. Завдяки своїй міцності, сатин

Як вибрати якісну сатинову постільну білизну?

Коли ви вирішуєте купити постільну білизну з сатину, звертайте увагу на такі моменти:

Якість тканини. Вибирайте постільну білизну з натуральної бавовни високої якості з використанням мерсеризації та/або термообробки. Це гарантує довговічність, насиченість кольору і блиск тканини.

Щільність тканини. Що щільніша тканина, то вища її якість і довговічність. Зверніть увагу на показник “ниток на дюйм”. Оптимальним вважається показник від 200 до 800 ниток на дюйм.

Походження тканини. Найкраща сатинова тканина виробляється в Єгипті та США. Якщо на етикетці вказано походження тканини, це свідчить про високу якість.

Дизайн. Сатинову постільну білизну пропонують у різних кольорах і дизайнах. Вибирайте той, який підійде до загального інтер’єру спальні.

Догляд за постільною білизною. Сатин не любить високих температур і сильних віджимань. Дотримуйтесь рекомендацій на етикетці, щоб зберегти якість і колір тканини на довгий час.

Купити сатинову постільну білизну в Україні

Якщо ви шукаєте якісну сатинову постільну білизну в Україні, зверніть увагу на інтернет-магазин Le-Vele.com.ua. У них ви знайдете великий вибір постільної білизни з сатину різних кольорів і дизайнів, відмінної якості та за доступними цінами. Ми доставимо ваше замовлення по всій Україні, щоб ви могли насолоджуватися комфортом і красою своєї спальні щоночі.

5/5 - (1 vote)

По цій темі

Де можна взяти кредит на покупку житла

Oleksandr_Author

Как выбрать постельное белье: лучшие материалы, размеры и дизайн

Oleksandr_Author

Жакардова постільна білизна: Як вибрати ідеальний комплект

Oleksandr_Author

Неприємний тухлий запах із пральної машини – причини і як прибрати?

redactor

Як зробити різдвяний вінок своїми руками

redactor

Як вибрати комплект постільної білизни полуторний: розміри, тканини і забарвлення

Oleksandr_Author

Залишити коментар Видалити відповідь

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Ми припускаємо, що ви згодні з цим, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше