This version of the page http://druo.inet.ua/index.php/dityachi-parlament (91.205.16.133) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-23. The original page over time could change.
Дитячий парламент
23 | 08 | 2023
Головне меню

Калькулятор для розрахунку чистої приведеної вартості (NPV)

Інформація

Найпопулярніші статті
  • Вітаємо з Днем незалежності України!
  • Дистанційна дошкільна освіта
  • Освіта Дарниці відзначає День захисників і захисниць України (галерея оновлена 16 жовтня)
  • Вітаємо зі всесвітнім днем батьків та міжнародним днем захисту дітей
  • Щиро вітаємо зі святами!
Корисні посилання




TEAM BUILDING STARTED ON FRIDAY`13. Незважаючи на містичність числа 13, лідери вважають його вдалим

В період з 13 по 15 вересня лідери учнівського самоврядування району: депутати Дитячого парламенту ІІІ скликання та представники Дарницької районної ради старшокласників «СТРІЛА» взяли участь у навчальному практикумі «Лідерство – простір формування громадянської культури учнів».

Захід пройшов у мальовничому місці - на базі позаміського дитячого табору оздоровлення та відпочинку «Зміна», що знаходиться у лісі на Київщині.

Організувало проведення цього, справжнього лідерського фестивалю, Дарницьке районне управління освіти.

Проведенню навчального практикуму передувала велика підготовча робота: складання цікавого, насиченого подіями плану, сценаріїв заходів, що входили до програми, договірна діяльність з фахівцями різних організацій, закладів освіти, які люб’язно погодилися провести цікаві та пізнавальні ігри, квести, тренінги тощо.

Варто зазначити, що завдяки постійній підтримці начальником РУО Євгенією Списовською цікавих ініціатив, що генеруються дітьми - лідерами учнівського самоврядування, такі виїзні навчальні практикуми та семінари стали вже традиційними і організовуються не перший рік.

Цього разу все відбувалося за опрацьованим алгоритмом.

Опубліковано: П'ятниця, 20 вересня 2019 11:30

Детальніше...

ЛИТОПИС ПАРЛАМЕНТУ-3. ЛІДЕРАМ – АКТИВНИЙ РОЗВИТОК. Відбулося перше (спільне) засідання ДПДР та ДРРС «СТРІЛА»

7 вересня у актовій залі Центру позашкільної освіти Дарницького району відбулося перше офіційне засідання Дитячого парламенту ІІІ скликання.

На засіданні також були присутні представники Дарницької районної ради старшокласників «СТРІЛА», координатори комітетів, керівництво ЦПО.

Депутати познайомилися один з одним, з іншими лідерами учнівського самоврядування та керівництвом Центру.

Всі передивилися презентацію діяльності ДПДР та ДРРС «СТРІЛА», яскраві робочі моменти та з активного відпочинку. Новачки мали змогу ознайомитися з основними завданнями, що покладено на лідерів та депутатів, завдати запитання та отримати відповіді.

Депутати розподілилися по комітетах та обговорили деякі організаційні питання, пов’язані з виїздом до табору «ЗМІНА» на триденний навчальний практикум «Запрошуємо у світ лідерства».

Опубліковано: П'ятниця, 20 вересня 2019 11:24

Детальніше...

ЛІТОПИС ПАРЛАМЕНТУ-2. ЗАКЛЮЧНА СЕСІЯ ДИТЯЧОГО ПАРЛАМЕНТУ. Депутати відзвітували і розійшлися на літні канікули

1 червня в актовій залі Центру позашкільної освіти Дарницького району відбулася заключна Сесія Дитячого парламенту другого скликання.

Так співпало, що захід проходив у День захисту дітей, з чим, власне педагоги ЦПО і привітали присутніх.

Привітала Депутатів з цим днем та з початком літніх канікул і начальник відділу з питань позашкільної освіти РУО Анжела Рєка.

В залі були присутні не лише депутати ДПДР другого скликання, а й новообрані депутати, представники Дарницької районної ради старшокласників «СТРІЛА» та Дарницької районної державної адміністрації.

У своєму виступі Анжела Рєка подякувала депутатам за плідну співпрацю з районним управлінням освіти, за гідне представлення району у місті, за допомогу в організації та проведенні різних заходів, у тому числі І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), за волонтерську діяльність і патронат закладів освіти для дітей з особливими потребами, за ініціативи і соціальні проекти з покращення життя у закладах освіти району, екології та з інших проблемних напрямків. Вона побажала подальших успіхів у навчанні та у вдосконаленні своїх лідерських якостей, щоб гідно нести звання «Лідер» у своєму житті.

Опубліковано: Середа, 05 червня 2019 12:00

Детальніше...

ХОЧУТЬ ЗНАТИ ГЕТЬ УСЕ! Лідери учнівського самоврядування налагоджують нові комунікації та вбирають корисну інформацію

Тривають «Дні відкритих дверей» у різних закладах освіти, наукових, культурних установах, молодіжних центрах, які із зацікавленням відвідають лідери учнівської спільноти Дарницького району.

6 квітня нашим лідерам прийшлося розділитися на дві групи, щоб встигнути охопити всі запропоновані їм заходи. Частина представників ДПДР та ДРРС «СТРІЛА» попрямували до НПУ імені М.П. Драгоманова (вул. Пирогова, 9) на День відкритих дверей, інші – до Молодіжного центру (вул. Бориспільська, 6), де теж був День відкритих дверей.

У НПУ ім. М.П. Драгоманова, окрім ознайомлення з цим вищим закладом освіти, умовами вступу до нього та навчання, наша команда взяла участь у профорієнтаційному форумі Skill Kit, що організували @Київський молодіжний центр разом з Департаментом молоді та спорту м. Києва. Захід проводився у рамках Міського конкурсу з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році.

Після зустрічі з керівництвом вишу його професорсько-викладацьким складом відбулася мотиваційна сесія після якої всі учасники форуму розійшлися за обраними темами по секціях.

Представники нашої учнівської делегації дізнавалися як обрати сферу працевлаштування, справу свого життя; як не стати жертвою маніпуляцій у виборі майбутнього місця роботи/навчання; як максимум корисно проводити час навчання у школі/університеті.

Також вони отримали цікаву і корисну інформацію про деякі професії майбутнього та як досягнути успіху у них; про емоційний інтелект та його важливість під час вибору професії; про найважливіші правила сучасного ділового етикету; про найважливіші прийоми професійного оратора тощо.

Цього дня у Молодіжному центрі (Дарниця) також гостинно зустрічали наших лідерів.

Опубліковано: Понеділок, 08 квітня 2019 13:07

Детальніше...

ЧУТИ ГОЛОС УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ намагається новопризначений голова Дарницького району

3 квітня у День святкування 84-ї річниці Дарницького району голова райдержадміністрації Сергій Левада завітав до Центру позашкільної освіти, де зустрівся з лідерами учнівського самоврядування - ДРРС «СТРІЛА» та депутатами ДПДР.

Разом з ним у зустрічі з учнівською спільнотою взяли участь його заступник Петро Захарченко, радники, а також начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків із громадськістю та ЗМІ ДРДА Наталія Коляда, начальник Дарницького районного управління освіти Євгенія Списовська.

Лідери радісно зустріли гостей, познайомилися з керівництвом району, презентували себе і свої організації, розповіли про свою діяльність та поділилися планами.

Голова ДРДА Сергій Левада висловив готовність до плідної співпраці з лідерами та запевнив, що всіляко допомагатиме їм у реалізації учнівських проектів.

Представники учнівських демократичних інституцій уважно слухали виступ Сергія Яковича та задавали чимало запитань. Це був діалог зацікавлених сторін, з обміном думками, контактами, планами на майбутнє.

Лідери подарували Сергію Леваді «фірмові» депутатський щоденник, ручку, бейсболку. Сергій Якович долучився до патріотичної акції «Ми хочемо миру!».

Лідери прийняли у свій елітний колектив керівника Дарницького району та виконали за традицією символічну пісню «Слово «Лідер».

Зустріч залишила по собі надію на конструктивну співпрацю заради покращення життя у нашому любимому районі.

Опубліковано: Четвер, 04 квітня 2019 12:04

Детальніше...

Більше статей...

  1. ІНТЕГРАТИВНИЙ ПРАКТИКУМ-2. «БАТЬКИ + : СІМЕЙНА ГАРМОНІЯ»
  2. НАША ГРА НАЗИВАЄТЬСЯ «ДЖУРА». РАДА РОЙОВИХ
  3. ЛІТОПИС ПАРЛАМЕНТУ-2. ТЕОРЕТИЧНІ ЗНАННЯ ПОЄДНАЛИ ІЗ ПРАКТИЧНИМ ПАТРІОТИЗМОМ
  4. ІНТЕГРАТИВНИЙ ПРАКТИКУМ. БАТЬКИ ТА ДІТИ: У ПОШУКУ ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
  • Вітаємо з Днем народження спеціаліста І-категорії відділу з питань оренди та матеріальних цінностей Бойченко Ольгу Василівну

  • Вітаємо з Днем народження директора спец. школи № 12 Савчука Олега Антоновича

  • Вітаємо з Днем народження директора Дитячо-юнацького центру Білошапка Олександра Вікторовича

Останні документи

Розпорядження Дарницької РДА від 04.10.2022 № 431 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Дарницького району м.Києва"

Розпорядження Дарницької РДА від 04.10.2022 # 431 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Дарницького району м.Києва". 

Наказ № 33 від 31.01.2022 Про режим роботи управління освіти Дарницької районної в місті Киеві державної адміністрації на період дії карантину

Наказ № 33 від 31.01.2022 Про режим роботи управління освіти Дарницької районної в місті Киеві державної адміністрації на період дії карантину

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 24.09.2021 № 714 "Про закріплення за закладами дошкільної освіти та школою-дитячим садком І ступеня "Пролісок" Дарницького району міста Києва теритрії обслуговування"

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 24.09.2021 № 714 "Про закріплення за закладами дошкільної освіти та школою-дитячим садком І ступеня "Пролісок" Дарницького району міста Києва теритрії обслуговування"

Наказ № 247 від 14.05.2021 "Про визначення відповідальної особи в управлінні освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за завантаження наборів даних"

Наказ № 247 від 14.05.2021 "Про визначення відповідальної особи в управлінні освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за завантаження наборів даних"

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 23.02.2021 № 86 Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти та школі-дитячому садку І ступеня Пролісок Дарницького район

Розпорядження Дарницької районної  в місті Києві державної адміністрації від 23.02.2021 № 86 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти та школі-дитячому садку І ступеня "Пролісок" Дарницького району м.Києва"

Розпорядження вд 18.02.2021 № 75 Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Дарницького району міста Києва територій обслуговування

Розпорядження вд 18.02.2021 № 75 Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Дарницького району міста Києва територій обслуговування