This version of the page http://univ.kiev.ua/news/12778 (91.202.128.77) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-17. The original page over time could change.
Новини: Від ідеї до власної справи: програма «Business Start»
  • Інформація
  • Підрозділи університету
  • Абітурієнтам
  • Наука
  • Студентам
  • Ресурси
  • Новини
  • Пошук
  • en

Новини

Tweet  

Від ідеї до власної справи: програма «Business Start»

12.06.2023

У центрі Дія.Бізнес у КНУ імені Тараса Шевченка завершилася безкоштовна навчальна програма «Business Start». Упродовж усього терміну реалізації проєкту – від його початку 16 березня до завершення 30 травня – учасники програми разом із досвідченими бізнес-експертами отримали необхідні знання та підтримку для подолання шляху від ідеї до власної справи.

 

Навчальна програма «Business Start» ставить за мету розвиток навичок підприємництва та створення власного стартапу або підприємства з нуля. «Business Start» реалізується у межах проєкту Європейського інституту інновацій і технологій (EIT) INTREPID-HEI (International Capacity Building in Innovation, Transfer and Entrepreneurship).

Програма налічувала 57 учасників, серед яких 40 студентів, 9 представників бізнесу, 2 школярів, а також викладачі, фрілансери, управлінці, рекрутери і лікарі. Ця різноманітність бекграунду учасників дала можливість обмінюватися ідеями та досвідом із різних сфер діяльності.

Упродовж навчання учасників проєкту підтримували ментори: Аліна Магомедова, викладачка економічних дисциплін та бізнес-тренерка, Оксана Коваленко, бізнес-тренерка та співзасновниця бренду «2KOLYORY», Тетяна Онисенко, бізнес-тренерка з економіки бізнес-структур та організації виробництва, та Богдан Кіров, експерт у стратегії виведення продуктів на ринок.

У межах програми було проведено 10 офлайн- та онлайн-заходів. Тематика кожного з воркшопів була невід’ємною частиною розвитку бізнес-ідеї.

Важливою та заключною частиною програми став пітчинг проєктів, під час якого учасники представляли свої ідеї. За оцінкою авторитетного журі, переможцями стали три проєкти:

1. Сайт із оформлення свят «Celebration», розроблений Софією Тряско, Катериною Поліщук та Дар’єю Михалюк;

2. Сайт із надання ремонтних послуг «RENKI», ідея якого належить Андрію Падаленчуку; 

3. І вже реалізована програма нарахування щорічних балів для лікарів «Baly4Docs», автором якої є Валерій Костіков. (Оцінити результат можна за посиланням: https://baly4docs.org.ua ).

Команда Дія.Бізнес у КНУ дякує всім спікерам та менторам за вклад у розвиток проєкту «Business Start», а всім учасникам бажає успішної реалізації ідей і досягнення бажаних результатів у своїй підприємницькій діяльності! 

Проглянути записи заходів програми можна на YouTube-каналі центру Дія.Бізнес у КНУ за посиланням: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLw3JfrMSaBpC5awlASn11kNog2u8tLlPT 

 

За інформацією Дія.Бізнес у КНУ імені Тараса Шевченка

 

Центр комунікацій 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2023