DELTA OHM

DELTA OHM – провідна італійська компанія, що спеціалізується на розробці й виробництві вимірювальної техніки для визначення показників температури, вологості, тиску, швидкості повітря, світла, звуку і вібраційних характеристик навколишнього середовища, вмісту CO, CO2, якості повітря та аналізу води, мультифункціональних приладів і реєстраторів даних.

За час свого існування компанії вдалося досягти відмінних результатів у проектуванні та розробці економічно ефективних і надійних вимірювальних приладів, дотримуючись при цьому міжнародних стандартів, зокрема вимог ISO.

В арсеналі компанії DELTA OHM шість власних акредитованих лабораторій для дослідження таких фізичних параметрів, як температура, вологість, тиск, швидкість повітря, фотометрія/радіометрія, звук.

Вимірювальна техніка DELTA OHM експортується до 60 країн світу і призначена, передусім, для працівників харчової, переробної та фармацевтичної галузей, сектора друку, сфери акустики, метеорології, сільського господарства, для фахівців з вентиляції і кондиціювання повітря тощо.

ТОВАРИ ФІРМИ

Прилади для вимірювання температури

Прилади для вимірювання вологості

Прилади для вимірювання тиску

Прилади для вимірювання швидкості повітря

Прилади для фото-/радіометрії

Прилади для вимірювання звуку

Офіційний дистриб’ютор в Україні компанії DELTA OHM – Маркет вимірювальних приладів «SIMVOLT»


Контакти:

03680, м. Київ, вул. Акад. Заболотного, 150
Тел.: +380 44 221 93 73
E-mail: simvolt@gmail.com
http://simvolt.ua/
http://www.deltaohm.com/