1. Модель
  2. ДИЛЕР
  3. Контактні дані
  4. Підтвердження
  • Модель
  • ДИЛЕР
  • Контактні дані
  • Підтвердження

Консультант дилерського центру Lexus надасть вам детальну інформацію про автомобіль і у випадку доступності обраної моделі в дилерському центрі, запропонує пройти тест-драйв.

Контактні данні дилерського центру
Години роботи

Обробка та збір персональних даних

Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну згоду на обробку своїх персональних даних, а саме: прізвища, імені, по батькові, адреси електронної пошти, номера телефону, ПІІ «Тойота-Україна», код ЄДРПОУ 32589471, проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073 (надалі - «Володілець») з метою запису на тест-драйв та проходження тест-драйву автомобіля, здійснення маркетингової діяльності та діяльності з просування продукції під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), досліджень ринку та споживацького...

попиту.

Більш детально з інформацією про збір та обробку персональних даних можна ознайомитись за посиланням

Обробка та збір персональних даних

Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну згоду на обробку своїх персональних даних, а саме: прізвища, імені, по батькові, адреси електронної пошти, номера телефону, ПІІ «Тойота-Україна», код ЄДРПОУ 32589471, проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073 (надалі - «Володілець») з метою запису на тест-драйв та проходження тест-драйву автомобіля, здійснення маркетингової діяльності та діяльності з просування продукції під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), досліджень ринку та споживацького попиту.

Більш детально з інформацією про збір та обробку персональних даних можна ознайомитись за посиланням