This version of the page http://vet.gov.ua/mizhlaboratorni-raundi/ (178.251.111.168) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-13. The original page over time could change.
Міжлабораторні раунди – ДНДІЛДВСЕ Міжлабораторні раунди – ДНДІЛДВСЕ
  • In English
  • Перейти до основної сторінки

    ДНДІЛДВСЕ
    Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (Портал в стадії тестування та наповнення)
    Міжлабораторні раунди

    Програма перевірки кваліфікації “ВЕТ ТЕСТ”

     

    Випробувальний центр Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи є акредитованим провайдером перевірки професійного рівня відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/ІЕС 17043:2017 «Оцінка відповідності. Загальні вимоги до перевірки професійного рівня» за хіміко-токсикологічними, мікробіологічними, бактеріологічними, імунологічними, вірусологічними, патоморфологічними та молекулярно-генетичними дослідженнями.

    Організовує та проводить міжлабораторні порівняльні випробування на виконання вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17043 згідно затвердженого календарного плану програми перевірки кваліфікації (далі – ППК) «ВЕТ-ТЕСТ» на рік.

    У разі зацікавленості необхідно заповнити заявку щодо участі установи в раундах програми ППК «ВЕТ-ТЕСТ» та надіслати відсканований варіант з підписом керівника установи на електронну адресу: qm.dndildvse@gmail.com, обов’язково вказуючи код ЄДРПОУ.

    ВЦ ДНДІЛДВСЕ дотримується процедури порівняння результатів, одержаних від учасників з використанням різних методів випробування або використання певного вказаного методу.

    • Інформація щодо використання методів учасниками ППК «ВЕТ-ТЕСТ» вказується в «Календарному плані програми перевірки кваліфікації «ВЕТ-ТЕСТ».
    • Результати учасників та вся інформація, що стосується участі у ППК «ВЕТ-ТЕСТ» конкретної лабораторії є конфіденційними, якщо відкритість раунду не заявлена провайдером окремо.
    • Інформація щодо участі та результати участі державних лабораторій у безкоштовних раундах ППК «ВЕТ-ТЕСТ», згідно постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2008 р. № 413 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення протиепізоотичних заходів, та переліку послуг спеціалістів ветеринарної медицини, які провадять ветеринарну практику, за здійснення обов’язкових або необхідних протиепізоотичних заходів та розмірів їх оплати» ДНДІЛДВСЕ може надавати у Держпродспоживслужбу.
    • Ідентифікація учасників (присвоєння кодів) здійснюється відповідальними фахівцями, які не задіяні у виготовленні зразків, обрахунку результатів та видачі звітів.

    Термін проведення раунду вказується в Інструкції для учасника, яка надається разом із зразком. Звіт про участь у раунді формується впродовж одного-двох місяців після його завершення та надсилається учаснику в електронному вигляді разом із Сертифікатом про участь.

    Учасники ППК «ВЕТ-ТЕСТ» мають можливість опротестовувати оцінку характеристик функціонування. Після отримання звіту в двотижневий термін учасник повинен звернутися з листом на електронну адресу: qm.dndildvse@gmail.com, після проведеного аналізування, приймається рішення, яке повідомляється замовнику.

    • Календарний план ППК “ВЕТ-ТЕСТ” на 2023 рік

    • Заявка на участь

    • Сфера акредитації випробувального центру ДНДІЛДВСЕ (ДСТУ EN ISO/IEC 17043:2017)
    Call Now Button