This version of the page http://info.citroen.ua/c4-promo/ (185.104.45.22) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-13. The original page over time could change.
Новий Citroën C4
Замовте консультацію прямо зараз

Новий Citroën C4


Новий Citroën C4 — ця модель уособлює новий етап у конструюванні автомобілів Citroën, надзвичайній комфортабельності салону та вибору з двох типів двигунів: бензинового та дизельного.  

ПЕРЕКОНЛИВИЙ СТИЛЬ, УНІКАЛЬНА ОСОБИСТІСТЬ

Новий Citroën C4 заявляє про свою унікальність шляхом поєднання:

  • елегантності, плавності та динаміки хетчбека C-класу: аеродинамічний силует, вишукані лінії кузова та характерні деталі оформлення, нові обриси фар та задніх ліхтарів;
  • сили та характеру кросовера: великі колеса, шляхетні та потужні лінії.

ЗРУЧНІСТЬ ПОНАД УСЕ

Сидіння підвищеного комфорту — це ексклюзивна новаторська розробка Citroën.
Вони передбачають:

  • 15-міліметровий спінений верхній шар під оббивкою, що забезпечує м’якість та гарну підтримку тулуба з першого контакту.
  • Основу з піни високої щільності, що забезпечує оптимальний комфорт: краще ізолювання від вібрацій, не збігається та довго служить.

ПІДВІСКА PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS ®

Підвіску нового C4 укомплектовано прогресивними гідравлічними подушками, що забезпечують неабиякий комфорт і ефект летючого килима під час поїздок, сприяють динаміці руху та збільшують задоволення від їзди.
У підвісці Citroën з прогресивними гідравлічними подушками передбачено два гідравлічних обмежувачі ходу з кожного боку: один для відскоку, а інший — для компресії. 

СУМІСНІСТЬ


У новому Citroën C4 запропоновано найкращі рішення з підключення портативної електроніки:

  • 10-дюймовий сенсорний екран дозволить вам змінювати налаштування бортових систем та мати доступ до інформаційно-розважальної системи. Крім того, за допомогою нього ви зможете користуватися телефоном, кондиціонером повітря та навігацією. Керувати ним можна за допомогою голосових команд.
  • Система Connect Play з функцією Mirror Screen («Дзеркальний екран»), що сумісна з протоколами Android Auto та Apple CarPlay
  • Індукційне (бездротове) заряджання смартфонів
  • Відеореєстратор Citroën® ConnectedCAM: третя модель Citröen після Citroën C3 та кросовера Citroën C5 Aircross, на якій встановлено цю систему.

ТЕХНІКА


Для Citroën C4 передбачено бензинові та дизельні двигуни нового покоління, що відповідають нормативам Euro 6d:

  • Динамічна та ощадлива їзда
  • Бензинові двигуни з потужністю від 100 до 155 к. с.
  • Дизельний двигун з потужністю 130 к. с.
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО МОДЕЛЬ
* - остаточні ціни на автомобілі, а також їх наявність на складі слід уточнювати у найближчого дилера CITROËN в Україні. Точні ціни та комплектації необхідно погоджувати при покупці автомобілів.

На всі автомобілі Citroёn поширюється договірна гарантія терміном на 3 роки або 100 000 км в залежності від того, що настане раніше для легкових автомобілів, та два роки без обмеження загального пробігу для вантажно-пасажирських автомобілів, крім випадків, що були обумовлені додатково.
Правила та умови використання сайту