This version of the page http://nt.ua/courses/microsoft-office-access (185.20.218.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-11. The original page over time could change.
Курси Microsoft Access, навчання Microsoft Access м. Київ | nt.ua

Соціальні мережі

EN RU UA

(050) 352 68 64

EN RU UA

Курси Microsoft Office: Access

Формат навчання:
очно
дистанційно
Способи оплати:
безготівковій розрахунок
Місце проведення:
на території замовника
в нашому Навчальному центрі
Варіанти навчання:
корпоративне навчання
відкрите навчання
індивідуальне навчання
Навчання може бути проведено за будь-якою версією Microsoft Office, програма курсу адаптується під специфіку, потреби і рівень підготовки фахівців
Код курсу Назва курсу Годин Старт Ціна, грн
Access 2016 (I) Microsoft Office Access 2016 (Частина 1)
8 за запитом Дізнатися
Access 2016 (II) Microsoft Office Access 2016 (Частина 2)
16 за запитом Дізнатися
Access 2010 (I) Microsoft Office Access 2010 (Частина 1)
8 за запитом Дізнатися
Access 2010 (II) Microsoft Office Access 2010 (Частина 2)
16 за запитом Дізнатися
Access 2007 (I) Microsoft Office Access 2007 (Частина 1)
8 за запитом Дізнатися
Access 2007 (II) Microsoft Office Access 2007 (Частина 2)
16 за запитом Дізнатися

Система управління реляційними базами даних Microsoft Access дозволяє створювати повнофункціональні додатки баз даних самостійно, без програмістів та фахівців з баз даних. Якщо даних не дуже багато, а кількість користувачів, які одночасно працюють з даними, невелика, Microsoft Access виявиться краще інших альтернатив. Адже це саме дружній додаток для розробника баз даних.

У Microsoft Access можна розробляти бази даних з нуля або на основі шаблонів з використанням тільки інтуїтивно зрозумілих інтерфейсів. При цьому навички програмування можуть і не знадобитися. Бази даних Access сумісні з форматами файлів баз даних SQLite, MySQL, PostgreSQL, Firebird, Paradox, Oracle, а також з текстовими файлами та html-таблицями. Налаштування взаємодії Access з SQL Server та Microsoft Azure SQL дозволить організувати безпечне та надійне зберігання даних з хорошою масштабністю та керованістю. Вбудована мова програмування Visual Basic for Applications розширює можливості СУБД Access, дозволяє об'єднати та ефективно працювати з зовнішніми джерелами даних, а також будувати потрібні форми та звіти. Microsoft Access є пропрієтарним програмним забезпеченням, але додатки, створені в Access, можуть не ліцензуватися та поширюватися вільно.

Microsoft Office Access є у складі офісного пакету додатків Microsoft Office. Це спрощує обмін даними між ними. Навчання «Microsoft Office: Access» дозволить, наприклад, створювати складні бази даних, пов'язані з електронними таблицями Excel, здійснювати експорт даних в Word, а також працювати з зовнішніми джерелами даних, реалізованих, також і на промислових рішеннях з управління базами даних.

Microsoft Access використовується в багатьох організаціях. Курси «Microsoft Office: Access» розкажуть, як створити зручну базу даних так само швидко, як і офісний документ. Засвоїти принципи побудови реляційних баз даних, а також прийоми роботи з додатком та способи формування звітів у професійному вигляді допоможуть курси «Microsoft Office: Access».

Навчання «Microsoft Office: Access» здійснюють викладачі з великим досвідом створення баз даних, також і промислових, а також проведення курсів та тренінгів з програмного забезпечення Microsoft. Передбачені лабораторні роботи, під час яких створюються нові бази даних, здійснюється їх інтеграція з іншими додатками офісного пакету Microsoft та зовнішніми джерелами даних. Надаються можливості дистанційного навчання на курсах «Microsoft Office: Access» онлайн. На сайті Навчального центру опублікований розклад усіх курсів. Також там є можливість зареєструватися на курси «Microsoft Office: Access» онлайн в особистому кабінеті.