This version of the page http://vn.20minut.ua/Ladyzhyn (104.22.74.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-09. The original page over time could change.
Ладижин - 20 хвилин Вінниця

Ладижин

Сховатися від міської суєти. У Ладижині відновили стародавню «панську» криницю

У Ладижинській громаді відкрили локацію для відпочинку «Криниця крізь віки», яка знаходиться поблизу села Василівка. Тут люди зможуть сховатися від міської суєти та відпочити, адже на локації майже не ловить мобільний зв'язок.

Смертельне застілля у Ладижині: цивільна дружина зарізала чоловіка

Злочин стався 8 травня в одному із гуртожитків міста Ладижин. Під час конфлікту цивільна дружина вдарила чоловіка кілька разів кухонним ножем. Отримані ним травми виявились смертельними. Аби відвести від себе підозри жінка викликала поліцію та повідомила, що виявила співмешканця за місцем проживання без ознак життя.

«Зник наш друг Богдан Копняк». У полон потрапила група військових, найбільше — з Ладижина

У Ладижині з хвилюванням сприйняли відео з полоненими. Рідні одразу стали просити про звільнення військових. До кого зверталися і що почули у відповідь?

У Ладижині на колінах прощалися з гранатометником Андрієм Ковалем

Ладижинську громаду огорнув чорний смуток. На війні загинув військовий Андрій Коваль. У центрі міста люди прощалися з Героєм.

Просять про живий коридор: повертається на щиті десантник, який вважався зниклим безвісти

Військовослужбовець Збройних Сил України Сергій Кройтор вважався безвісти відсутнім. Повідомили, що він загинув в березні 2022 року. Герой повертається додому на щиті.

photo_camera На війні загинув військовий з Ладижина. Героя завтра проведуть в останню путь

Мужньо захищаючи нашу Батьківщину від російських агресорів 14 лютого героїчно загинув Олег Дєєв — військовослужбовець Збройних Сил України.

photo_camera Роботи ще багато: триває ліквідація надзвичайної ситуації у Ладижині

15 січня виконувач обов’язки міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив про надзвичайний стан у місті. Тоді весь Ладижин залишився без теплопостачання. Наразі ситуація контрольована, але роботи ще багато. Коломієць розповів, що уже встигли зробити.

Надзвичайний стан у Ладижині триває. В оселі поступово подають опалення

15 січня виконувач обов’язки міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив про надзвичайний стан у Ладижині. Тоді все місто залишилося без теплопостачання. Станом на 23 січня ситуація трохи стабілізується. В будинках мешканців стає тепліше, але не всіх.

Ситуація у Ладижині: без води залишились три будинки, тривають ремонтні роботи

У Ладижині 17 січня без води залишились три будинки на вул.Наконечного. Тривають ремонтні роботи на ділянці водогону.

Наколядувала для ЗСУ: шестирічна Вікторія передала 1800 гривень волонтерам

В Україні за Перемогу борються і дорослі, і малі. Шестирічна волонтерка з Ладижина наколядувала для військових у ці різдвяні свята.

Свіжий випуск

№ 32 від 9 серпня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up