This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-09. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1

Автоновини на RST

Увійти Подати оголошення

Автоновини

Акції та знижки Каталог нових авто

2024 Hyundai Creta та Alcazar Adventure Edition8 Cерпня

В Індії відбулася прем'єра Hyundai Creta та Alcazar у виконанні Adventure Edition. Ці авто «призначені для авантюрних фанатів, які прагнуть отримати нові враження».

Maserati показала новий GranCabrio8 Cерпня

Maserati показала перші фото серійного GranCabrio нового покоління. Дебют кабріолету чекають на заході Monterey Car Week, який пройде з 11 по 20 серпня. У технічному плані GranCabrio повторюватиме новий Gran Turismo.

2024 Nissan Skyline Nismo8 Cерпня

Новою моделлю Nismo став Nissan Skyline. Седан у Японії випустять у двох варіантах: Skyline Nismo за 55 430 доларів та Skyline Nismo Limited за 66 670 доларів. Тираж Skyline Nismo 1000 автомобілів, Skyline Nismo Limited – всього 100 екземплярів.

Toyota GR Supra від Liberty Walk8 Cерпня

Багато хто вважає нинішню Toyota GR Supra надто схожою на продукт BMW. І хоча автомобіль справді є прямим родичем Z4, японці вважають його самобутнім. А зробити спорткар радикально несхожим на модель BMW можна у Liberty Walk.

VW показав гібридний кемпер California7 Cерпня

Підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles опублікував перші зображення нового концептуального кемпера California з силовою установкою, що підзаряджається. Дебют автомобіля відбудеться 25 серпня на виставці Caravan Salon у Дюссельдорфі.

Нова модель Nissan Nismo дебютує завтра7 Cерпня

Nissan анонсував нову модель Nismo. Її дебют відбудеться вже 8 серпня, але що за автомобіль, японці не говорять.

BMW XM від Renegade Design7 Cерпня

Ательє Renegade Design з ОАЕ представило обвіс із карбону для флагманського кросовера BMW – XM. Загалом компанія випустить 10 таких комплектів. Перші поставки заплановані на кінець вересня.

Lamborghini представила унікальний Huracan Sterrato4 Cерпня

Huracan Sterrato незвичайний вже сам по собі, але тепер цей суперкар матиме ще й спецверсію Opera Unica. Автомобіль приурочений до 60-річчя Lamborghini, а на його фарбування йде 370 годин.

VW ID.4 встановив рекорд Гіннеса4 Cерпня

Volkswagen ID.4 знову потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Цього разу електрокар перетнув Канаду, здійснивши лише 18 зупинок для зарядки. За кермом автомобіля знаходився відомий автогонщик та мандрівник Райнер Цітлоу.

Електричний Acura ZDX: дебют 17 серпня4 Cерпня

Acura оголосила, що новий електричний кросовер ZDX дебютує на Monterey Car Week 17 серпня. Разом зі стандартною версією покажуть і «заряджену» – ZDX Type S. Обидва автомобілі надійдуть у продаж на початку наступного року.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
© 2006-2023 RST™ оцінити RST |мова сайту