This version of the page http://newvv.net/wap.html (195.234.214.26) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-08-04. The original page over time could change.
SVOBODA.FM :: WAP
Останнє оновлення: 19:29 четвер, 3 серпня
WAP

"Високий Вал" пропонує більше інформаційно-довідкової інформації для користувачів мобільних телефонів з активованою послугою GPRS/EDGE та користувачів CDMA-терміналів з підтримкою кирилиці та активованою послугою WAP-доступу.

За адресою wap.val.ua можна дізнатися про останні новини Чернігівського регіону, переглянути репертуар кінотеатрів, дізнатися адреси готелів тощо. Незабаром wap-версія буде доповнена розкладом руху залізничного, автотранспорту і різноманітною довідковою інформацією по місту Чернігову.

WAP – це найбільш зручний, оперативний і практичний варіант доступу до інформації! Активуйте послугу мобільного Інтернет, яку надає Ваш оператор зв'язку і будьте в контексті останніх подій.

Як налаштувати WAP?

Переконаєтеся, що ваш телефон підтримує WAP (MMS). Зараз телефони без підтримки WAP або MMS зустрічаються досить рідко. Підключіть послугу WAP (MMS) у оператора і налаштуйте телефон. Процес займе у вас всього лише декілька хвилин. Докладні інструкції ви можете дізнатися на сайті або подзвонивши в абонентську службу вашого мобільного оператора.

Дзвоніть на номер або відвідайте сайт
111   WAP GPRS
477   WAP GPRS
0611   WAP GPRS
5433   WAP GPRS
Оголошення

Останні оголошення:

Додати об'яву >>
Авто, нерухомість, робота
  • Постоянно покупаем компре...  
  • Оформление интерьера зрит...  
  • Решетки на окна Киев, око...  
Додати об'яву >>
Реклама на сайті SVOBODA.FM
Фотоновини

  Сльози, сміх і оплески або Украдена головна прем’єра

SVOBODA.FM