This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (193.106.249.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-29. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 5 липня 2023ІНТЕНСИВНИЙ КУРС НЕАТ ДЛЯ МЕДІЙНИКІВ ЯК ПРАЦЮВАТИ В НЕБЕЗПЕЧНИХ УМОВАХ

    ГО «Інтерньюз-Україна» у співпраці з ГО «AVC int.» запрошує журналістів і фіксерів на практичний курс із роботи в небезпечних умовах (HEAT). Після курсу медійники зможуть швидше виявляти й уникати потенційні загрози, формувати алгоритми дій в умовах небезпеки, надавати медичну допомогу собі та іншим.


    Докладнiше
  • 4 липня 2023Прокачайте свої навички у Programmatic: вебінар від фахівця

    Запрошуємо на навчання "Програматична реклама для продвинутих". Навчання проведе Вадим Крючок* на українській мові. Більше про Вадима та програму навчання наведено нижче. Навчання заплановане на приблизно дві години, після чого Вадим відповість на ваші питання.  

    Докладнiше
  • 4 липня 2023Programmatic для новачків : навчіться заробляти на своєму сайті та соцмережах

    Запрошуємо на навчання “Програматична реклама для початківців”. Навчання проведе Вадим Крючок* на українській мові. Більше про Вадима та програму навчання наведено нижче. Навчання заплановане на приблизно дві години, після чого Вадим відповість на ваші питання.


    Докладнiше
  • 28 червня 2023СТАЖУВАННЯ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ SIR HARRY EVANS GLOBAL FELLOWSHIP В ДАРЕМСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

    Меморіальний фонд Гаррі Еванса оголошує набір на дев’ятимісячне стажування для молодих журналістів в Даремському університеті під наставництвом редакторів Reuters та інших медіапартнерів.

    Стипендіати матимуть можливість розвинути навички дослідження та репортажу.

     

    Докладнiше
  • 28 червня 2023ЄВРОПЕЙСЬКА КОМІСІЯ ЗАПРОШУЄ НА ПРОГРАМУ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ-ПОЧАТКІВЦІВ YOUTH4REGIONS

    Європейська комісія запрошує на Youth4Regions — програму, яка дає змогу молодим журналістам дізнатися, що ЄС робить у їхньому регіоні. Організація запрошує відвідати Брюссель, дізнатися про політику ЄС у різних регіонах, зустрітися з відомими журналістами та взяти участь у преспоїздках. 


    Докладнiше
  • 19 червня 2023«Санкції: проти кого і заради чого? Як це стосується кожного — пояснюємо аудиторії» лекція Олександра Крамаренка

    27 червня 2023 року о 12:00 год онлайн Комісія з журналістської етики проведе практичну лекцію для регіональних журналістів, студентів факультетів журналістики та усіх зацікавлених «Санкції: проти кого і заради чого? Як це стосується кожного — пояснюємо аудиторії».


    Докладнiше
  • 18 червня 2023Відкрито прийом заявок на літню школу журналістських розслідувань BIRN у Греції

    Літня школа журналістських розслідувань BIRN повертається цього серпня в Салоніки з приголомшливою кількістю відзначених нагород журналістів і редакторів як тренерів.


    Докладнiше
  • 8 червня 2023Впровадження закону «Про медіа» у питаннях і відповідях: онлайн-зустріч з медіаюристами

    Закон України «Про медіа» діє вже третій місяць, і стільки ж часу медійники та медійниці в пошуках правильних рішень щодо його імплементації. Адже кожна новела документу потребує фахового коментаря та пояснень. 


    Докладнiше
  • 8 червня 2023Онлайн-курс із журналістики рішень «Як писати про відбудову України»

    ГО «Інтерньюз-Україна» відкриває набір на триденний онлайн-курс із журналістики рішень. Учасники дізнаються про основи цього жанру та як писати про відбудову України з його допомогою.


    Докладнiше
  • 8 червня 2023УГСПЛ запрошує на тренінг «Документування воєнних злочинів: типові помилки і найкращі практики»

    27 та 28 червня 2023 року в Києві відбудеться тренінг «Документування воєнних злочинів: типові помилки і найкращі практики».

     

    Докладнiше
  • 31 травня 2023Навчальна програма BRIDGE

    Маємо гарні новини, адже ми спільно з Lightful вирішили продовжити наш дедлайн подачі на навчальну програму Bridge до 7 червня включно


    Докладнiше
  • 31 травня 2023Навчання в Польщі та конкурс журналістських робіт у Берліні: стартує Жіноча академія репортерок

    В Україні стартувала Жіноча академія репортерок.

     


    Докладнiше