This version of the page http://www.info-ua.com/novosti.html (185.68.16.131) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-29. The original page over time could change.
Новости - Промышленная торговая площадка Украины
Установить газобаллонное оборудование (ГБО) в Харькове, Киеве
Ecrib.ru - Промышленный портал
Доска бесплатных объявлений isADS.ru

Новости

  • «АрселорМіттал Кривий Ріг» випустив своїх перших студентів унікального освітнього проєкту

    27.07.2023

    Два роки тому «АрселорМіттал Кривий Ріг» взяв на себе зобов’язання підготувати покоління металургів нової формації та працевлаштувати молодих фахівців. За цей час в Україні все дуже змінилось, відповідно змінилась і програма навчання студентів.

    Читать далее

  • Hyundai допоможе з реконструкцією аеропорту "Бориспіль"

    17.07.2023

    Згідно з угодою, Hyundai E&C відновить посадкові смуги та новий вантажний термінал в аеропорту Бориспіль. Наразі компанія проводить техніко-економічне обґрунтування будівництва вантажного терміналу.

    Читать далее

  • Метінвест. Як використовувати сталь у відбудові України

    04.07.2023

    Однією з технологій, яка може прискорити відновлення і широко використовується в усьому світі, є зведення будівель з металевого каркасу. Чи стане сталеве будівництво основою для відбудови українських міст?

    Читать далее

  • Підсумки форуму ESUR

    29.06.2023

    Відновлення України має базуватися на розвитку тергромад, інноваціях та залученні професійної вітчизняної спільноти, повідомив президент фонду Реконструкції та розвитку України Артем Гончаренко, коментуючи підсумки форуму Effective Solutions of Ukraine’s Rebuild (ESUR)

    Читать далее

  • ООН долучилася до розробки плану відбудови Харкова

    26.06.2023

    За підтримки Європейської економічної комісії ООН для реалізації пілотного проєкту створено робочу групу UN4Kharkiv, яка об'єднала 16 агентств ООН та міжнародних організацій.

    Читать далее

  • Великобританія профінансує зміцнення кібербезпеки в Україні

    19.06.2023

    Прем'єр Британії Ріші Сунак зазначив, що жахливі напади Росії на Україну не обмежуються варварським вторгненням на сушу, але також включають спроби атакувати кіберінфраструктуру, яка надає життєво важливі послуги, від банківських послуг до енергопостачання.

    Читать далее

  • На Стрийщині релоковане підприємство відновлює виробництво спецавтомобілів та бронескла

    15.06.2023

    ТзОВ «Цітіус-С», яке спеціалізується на виробництві спецавтомобілів та броньованого скла, релокувалось на Стрийщину із Мелітополя. Сьогодні підприємство успішно відновлює своє виробництво та виходить на новий рівень. Зараз на ТзОВ «Цітіус-С» працює понад 30 працівників.

    Читать далее