Приєднайтесь до реформування галузі

З метою подальшого інтегрування у європейський та світовий простір пріоритетним завданням КБУ є: 

  • удосконалення нормативно-правової бази, наближення її до європейських та світових стандартів;
  • реалізація програм будівництва доступного житла; 
  • покращення інвестиційного клімату; 
  • залучення зовнішнього фінансування для проєктів відбудови України;
  • встановлення прозорих норм розвитку будівельного комплексу.

Завдяки пропозиціям членів КБУ, було прийнято цілу низку змін до чинного законодавства. Конфедерація ініціювала понад 1000 якісних модифікацій в будівництві, своєю чергою, це дозволило підняти Україну зі 140 до 20 місця зі 186 в останньому рейтингу Doing Business за показником “Отримання дозволів на будівництво”.

КБУ регулярно проводить різнопланові заходи, за участі представників органів державної влади, місцевого самоврядування, міжнародних партнерів та лідерів ринку. Разом з представниками влади учасники КБУ напрацьовують нормативно-правові зміни щодо спрощення процедур та покращення інвестиційного клімату для післявоєнної відбудови України.

Розвивай свій бізнес та знаходь партнерів

КБУ об'єднує понад 800 компаній (будівельних холдингів, асоціацій, об'єднань), має представництва у всіх регіонах країни, єдиний представник від України в Європейській федерації будівельної промисловості (FIEC), до складу якої входять 32 національні федерації-члени з 27 європейських країн.

детальніше

Відбудуємо Україну спільно з професіоналами:

КБУ сприяє відстоюванню інтересів будівельної спільноти шляхом проведення постійних зустрічей із представниками органів державної влади.

детальніше