This version of the page http://tik.ua/ua (94.130.115.222) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-21. The original page over time could change.
TIK Гурт ТІК - офіційний сайт

Про ТIK

Вас вітає  ТІК  - найкращий святковий гурт України і я її лідер,  Віктор Бронюк!

До речі, хто не знає, але ми «за» Тверезість і культуру, бо саме так розшифровується ця назва.  Для нас не важливо ваша сцена велика чи маленька, вас багато чи не дуже.   Де  ми з’являємось  -  завжди панує  свято,  і лунають наші свіжі  хіти і народні блокбастери. Ми частуємо вас екологічно чистою запальною музикою, виготовленою за європейськими стандартами.

Соціальні мережі

Прем'єра пісні

 

 

Після жахів пандемії вся Україна полегшено зітхнула і опинилася у "зеленій" зоні. Саме час для легендарного гурту "ТІК" перезавантажитись і вийти на арену з літнім хітом "Лілія". У цій пісні йдеться про любов і всі принади відпустки на березі моря. Щодо музичної складової, то кожному слухачеві припаде до смаку поєднання синті-попу та запальної гуцульської музики.

- Упродовж довгого періоду нам доводилось перебувати у суцільній ізоляції, - каже фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк.

- Часом це ледь не доводило людей до депресивних станів: не було ані повноцінного спілкування, ані концертів. З іншого боку це дозволило нам перезавантажити батарейки і створити таку легку літню композицію. Кохана дівчина, море, пиво, креветки - що може зробити хлопця щасливішим? Якщо справді любиш, тобі завжди буде добре поруч з нею. І, звісно,  ти називатимеш її не інакше, як квіточкою і лялечкою. Бо це найпрекрасніша квітка у твоєму житті. Тим паче, коли її ім'я - Лілія. Таку просту романтичну історію ми обгорнули у професійний саунд на одній з кращих студій країни.

Запис справді вийшов атмосферним і по-літньому свіжим. Музиканти працювали у студії "211" Віталія Телезина.

Прем‘єра вибухового хіта відбулась 9 липня на всіх цифрових і радіоносіях.

Кохайтеся, бо ви того варті!

 

Перм'єра пісні на YouTube каналі 

Для ЗМІ

Фото Прес реліз

 

+38 (050) 333 39 38
pr@tik.ua

 

Контакти

Олег Збаращук - Продюсер гурту

o@tik.ua

+380 (67) 430 33 77