This version of the page http://rivne1.tv/facecontrol (45.94.157.17) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-19. The original page over time could change.
FaceКонтроль - Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
гаряча лiнiя 096-11-400-11
Online

FaceКонтроль

  • А
  • Б
  • В
  • Г
  • Ґ
  • Д
  • Е
  • Є
  • Ж
  • З
  • І
  • Ї
  • Й
  • К
  • Л
  • М
  • Н
  • О
  • П
  • Р
  • С
  • Т
  • У
  • Ф
  • Х
  • Ц
  • Ч
  • Ш
  • Щ
  • Ю
  • Я

Корень Олена Миколаївна

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань будівництва та розвитку інфраструктури.

Ліпський Юрій Володимирович

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань гуманітарної політики.

Свисталюк Сергій Анатолійович

Перший заступник голови Рівненської обласної ради.

Женевський Сергій Юрійович

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Острожчук Ярослава Юріївна

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань будівництва та розвитку інфраструктури.

Процюк Олександр Віталійович

Депутат Рівненської обласної ради. Секретар постійної комісії Рівненської обласної ради з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції.

Стасюк Роман Павлович

Депутат Рівненської обласної ради. Заступник голови постійної комісії Рівненської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

Кокорський Сергій Іванович

Депутат Рівненської обласної ради. Секретар постійної комісії Рівненської обласної ради з питань будівництва та розвитку інфраструктури.

Драпчинська Лілія Аркадіївна

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань Регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією.

Гомон Олександр Олександрович

Депутат Рівненської обласної ради. Секретар постійної комісії Рівненської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Бучинський Олексій Андрійович

Заступник голови Рівненської обласної ради.

Богатирчук-Кривко Світлана Василівна

Депутат Рівненської обласної ради. Заступник голови постійної комісії Рівненської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Лозова Оксана Василівна

Депутат Рівненської обласної ради. Заступник голови постійної комісії Рівненської обласної ради з питань гуманітарної політики.

Петрів Володимир Юліанович

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

Ясенюк Ігор Євгенович

Депутат Рівненської обласної ради. Голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків.

Бурачик Андрій Іванович

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Самардак Катерина Володимирівна

Депутат Рівненської обласної ради. Секретар постійної комісії Рівненської обласної ради з питань Регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією.

Шустик Роман Петрович

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з економічних питань та комунальної власності.

Назарчук Юлія Юріївна

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з економічних питань та комунальної власності.

Пехотін Андрій Васильович

Депутат Рівненської обласної ради. Голова постійної комісії Рівненської обласної ради з економічних питань та комунальної власності.

Макарчук Катерина Олександрівна

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Білик Юрій Романович

Депутат Рівненської обласної ради. Голова постійної комісії Рівненської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Усач Андрій Олександрович

Депутат Рівненської обласної ради. Заступник голови постійної комісії Рівненської обласної ради з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей.

Ундір Віталій Олександрович

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

Добриднік Микола Мусійович

Депутат Рівненської обласної ради. Член постійної комісії Рівненської обласної ради з питань будівництва та розвитку інфраструктури.

Шустік Ольга Анатоліївна

Депутат Рівненської обласної ради. Секретар постійної комісії Рівненської обласної ради з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей.

Тимошенко Ігор Олександрович

Заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації

Третяк Олександр Віталійович

Міський голова Рівного

Кречкевич Ігор Миколайович

Заступник Рівненського міського голови з економічних питань

Піщанський Олег Валерійович

Заступник Рівненського міського голови з питань архітектури та будівництва

Дяк Володимир Анатолійович

Заступник Рівненського міського голови з питань житлово-комунального господарства

Радчук Людмила Петрівна

Депутат Рівненської міської ради. Директор з економіки ПП "Домова служба".

Бляшин Микола Степанович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. Директор адвокатського бюро "Миколи Бляшина".

Кульчинська Галина Григорівна

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування.

Обоїста Тарас В’ячеславович

Депутат Рівненської міської ради. Голова постійної комісії з питань науки, культури, освіти, туризму, духовного відродження, молоді, спорту, зв`язків з громадськими об`єднаннями, засобами масової інформації, захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики. Фізична особа – підприємець.

Осіпчук Юрій Юрійович

Депутат Рівненської міської ради. Голова постійної комісії з питань охорони здоров`я, материнства і дитинства та соціального захисту населення, захисту учасників бойових дій і членів сімей загиблих героїв Небесної сотні та учасників бойових дій.

Осуховський Олег Іванович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань міського господарства, транспорту, зв`язку та екології. Директор з питань розвитку ТОВ Платформ.А.

Рибачок Сергій Леонідович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань охорони здоров`я, материнства і дитинства та соціального захисту населення, захисту учасників бойових дій і членів сімей загиблих героїв Небесної сотні та учасників бойових дій. Старший викладач кафедри політології та національної безпеки у Національному університеті «Острозька академія».

Романюк Любов Володимирівна

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань науки, культури, освіти, туризму, духовного відродження, молоді, спорту, зв`язків з громадськими об`єднаннями, засобами масової інформації, захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики. Начальник управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації.

Стельмащук Святослав Володимирович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування. Начальник відділу контролю за використанням та охороною земель у Костопільському, Рівненському районах та м. Рівному Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області.

Хомко Володимир Євгенович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань міського господарства, транспорту, звязку та екології.

Чаборай Юрій Миколайович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань міського господарства, транспорту, зв`язку та екології. Начальник юридичного відділу ТОВ «Будтех-Пром».

Яворський Роман Степанович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. Фізична особа - підприємець.

Іванов Олександр Едуардович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування. Директор ТОВ "СТОГРАД-КАПІТАЛ".

Майорова Наталія Олександрівна

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. Фізична особа - підприємець.

Алексєвич Павло Миколайович

Депутат Рівненської міської ради. Голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. Фізична особа - підприємець.

Тимощук Тамара Ульянівна

Депутат Рівненської міської ради. Голова постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій, підтримки підприємництва та регуляторної політики. Директор ТОВ «Каштан».

Денисюк Роман Віталійович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування. Фізична особа - підприємець.

Котляров Дмитро Анатолійович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування. Директор ТОВ "Майстерня МОСТ".

Хотенко Олена Анатоліївна

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій, підтримки підприємництва та регулторної політики. Директор ТОВ «ІА «Це Рівне, друже». Голова Ради ГО «Інститут податкових реформ». Віце-президент ВГО «Асоціація платників податків України».

Шакирзян Віктор Володимирович

Секретар Рівненської міської ради

Коваль Віталій Станіславович

Голова Рівненської обласної державної адміністрації

Гемберг Сергій Сергійович

Заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації

Шатковська Людмила Степанівна

Заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації

Подолін Сергій Вікторович

Перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації

Нездюр Олена Ярославівна

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій, підтримки підприємництва та регуляторної політики. Директор ПП «Торговий центр - Д».

Коваленко Олександра Євгенівна

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. Директор ПП «Туристична фірма «Олександра». Практичний психолог у Рівненському міському центрі комплексної реабілітації осіб та дітей з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату «Крок».

Нестерук Олександр Петрович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань міського господарства, транспорту, зв`язку та екології. Менеджер з маркетингу ПП "Ошманіна І.І."

Курсик Олександр Васильович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань науки, культури, освіти, туризму, духовного відродження, молоді, спорту, зв`язків з громадськими об`єднаннями, засобами масової інформації, захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики.

Харковець Василь Степанович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань науки, культури, освіти, туризму, духовного відродження, молоді, спорту, зв`язків з громадськими об`єднаннями, засобами масової інформації, захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики. Начальник управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Туровська Людмила Валентинівна

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування. Генеральний директор асоціації «Компанії «Експерт-Рівне».

Года Мар`ян Адамович

Депутат Рівненської міської ради. Голова постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування. Директор ТОВ "Рівень ЛТД".

Валявка Володимир Ярославович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. Директор ТОВ Макком-Груп.

Чугуєвець Анатолій Олександрович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. Директор Рівненського міського палацу культури "Текстильник".

Жаровський Михайло Богданович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій, підтримки підприємництва та регуляторної політики. Настоятель храму Всіх Волинських Святих м. Рівне, благочинний Рівненського благочинства.

Кузмічова Марина Анатоліївна

Заступниця Рівненського міського голови з гуманітарних питань

Поліщук Юрій Петрович

Заступник Рівненського міського голови з питань медицини та соціального захисту

Марчук Світлана Василівна

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. Директор ТОВ «ХЕППІ ХАУС».

Васильчук Сергій Миколайович

Депутат Рівненської міської ради. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.

Черній Алла Леонідівна

Депутат Рівненської обласної ради. Голова постійної комісії Рівненської обласної ради з питань гуманітарної політики.

12>

Всі права захищені діючим законодавством України. Будь-яке порушення прав переслідується в судовому порядку. Будь-яке відтворення інформації з сайту дозволяється лише при дотриманні правил використання матеріалів. Редакція сайту залишає за собою право видаляти коментарі, які принижують честь і гідність людини, містять заклики до насильства, пропагують расову та національну ворожнечу, не відповідають морально-етичним нормам. © ТОВ "Телерадіокомпанія Рівне 1", 2022

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров:

  • Chrome
  • Firefox
  • Opera