This version of the page http://www.henkel.ua/press-and-media (185.132.25.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-18. The original page over time could change.
Пресцентр
  • Додати до Моя Колекція
  • Україна | Змінити веб-сайт
Закрити
Закрити
  • Додати до Моя Колекція
  • Україна | Змінити веб-сайт

ПРЕСЦЕНТР

Наша служба зв’язків зі ЗМІ пропонує журналістам найсвіжіші Пресрелізи та довідкову інформацію з різноманітних питань, а також зображення та відеоматеріали для завантаження.

Послуги

Про «Хенкель» в Україні та вихід Henkel з Росії

20 квітня 2023 року Henkel оголосила про припинення діяльності на російському ринку, підписавши угоду про продаж свого бізнесу. Угоду було завершено незабаром після цього. Завдяки цій угоді Henkel стала однією з перших міжнародних компаній у своєму конкурентному середовищі, яка повністю вийшла з російського ринку.

 З початку війни «Хенкель» підтримувала людей в Україні пожертвуваннями в натуральній формі та грошима, а також активно допомагала на кордоні та в країні. Загальний обсяг пакету допомоги сягнув понад 6 мільйонів євро.

 Через декілька тижнів після початку війни «Хенкель Україна» змогла відновити роботу на двох із чотирьох своїх виробничих майданчиків, щойно це дозволила ситуація з безпекою. Заводи, що діють у Львівській та Київській областях, розвиваються досить динамічно за рахунок інвестицій у розширення, модернізацію та впровадження нової продукції. «Хенкель Україна» й надалі інвестуватиме в бізнес, створюватиме робочі місця, виплачуватиме зарплати та податки в Україні та продовжуватиме виконувати свої зобов'язання перед Україною.

Пресрелізи

10 лип. 2023 р.,

Дюссельдорф / Німеччина

До 95% переробленого пластику після використання сприяє зміцненню сталого розвитку

Компанія «Хенкель» перезапускає свій портфель клеїв і герметиків із картриджами з переробленого пластику по всій Європі, включаючи Україну

Як провідний світовий постачальник клеїв, герметиків і функціональних покриттів компанія «Хенкель» постійно працює над забезпеченням сталого розвитку на всіх ринках. З метою подальшого покращення свого впливу на довкілля компанія розпочала перезапуск свого портфоліо клеїв і герметиків для споживачів та професіоналів у Європі. Нова концепція пакування допомагає значно зменшити кількість первинного пластику, адже в ній використовують до 95% переробленого пластику, виготовленого з рециклату.

3 лип. 2023 р.,

Київ

«Хенкель» підтримує ініціативу «Дитинство без війни», спрямовану на допомогу 2700 українським дітям, позбав-леним батьківського піклування

Компанія «Хенкель» в Україні надала 1 764 000 грн на реалізацію ініціативи «Дитинство без війни», яка допомагає евакуації дітей-сиріт з України та їхньому проживанню у Туреччині.

Більше Пресрелізів
Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція

Сервіси

Більше 50 000 осіб працівників та два бізнес-підрозділи – споживачі з усіх країн світу довіряють брендам та технологіям компанії «Хенкель».

У цьому розділі ви можете завантажити обрані зображення та відеоматеріали!

Ознайомтесь із зображеннями