This version of the page http://taslife.com.ua/help-center (94.130.54.183) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-16. The original page over time could change.
Центр допомоги – TAS life
Страхова подія Оплата
Страхова подія Оплата Viber бот Email

Центр допомоги

Тут зібрані для вас відповіді на запитання про страхування життя в TAS Life. Ви можете скористатися пошуком або переглянути розділи нижче
Чим можемо допомогти?

    Знайдіть, що цікавить
    • Все про страхування
        Зміни в Податковому кодексі: як вони вплинуть на власників Договорів страхування життя? Що таке страхування життя? Для чого потрібне страхування? Як працює страхування життя? Які різновиди страхування життя існують? Яка різниця між довгостроковим та короткостроковим договором страхування життя? Яка різниця між накопичувальним страхуванням життя та депозитом? Яка різниця між страхуванням здоров’я та добровільним медичним страхуванням? Що таке пенсійне страхування та яка різниця з державною пенсією? Хто є учасником Договору страхування?
    • Все про ТАС
        Як працює компанія під час війни? Хто акціонер компанії? Чи має компанія іноземний капітал? А які ви в рейтингу страхових компаній? Чи є внутрішній та міжнародний аудит компанії? Що саме гарантує страхова компанія в накопичувальних договорах страхування? Що таке гарантований інвестиційний дохід і де він зазначається? Чи існує фонд гарантування страхових виплат і як він працює? Як здійснюється державний нагляд за страховими компаніями?
    • Як обрати програму страхування
        Як обрати свою програму страхування? Що таке страхові ризики та на випадок чого потрібно страхуватися? Що таке страхова сума та як її правильно визначити? Скільки коштує страхування життя? Що таке період очікування? З якого віку я можу оформити такий договір? Які дані про моє здоров’я необхідно вказувати? Чи потрібно проходити обстеження перед укладенням договору? Розрахувати вартість для мене Що можна придбати для дітей?
    • Умови програм страхування
        Страхове покриття військових ризиків Страхування від критичних хвороб (“ТАС-Лікар”) Накопичення та страхування життя для дорослих (“ТАС-Лайф”) Накопичення та страховий захист для дітей (“ТАС-Юніор”) Пенсійне страхування (“ТАС-Пенсія”) Страхування життя та здоров’я (“Формула здоров’я”) Інвестиційне страхування (“ТАС-Інвест”)
    • Як укласти договір
        Хто може укласти Договір? Які документи потрібні для оформлення Договору? Скільки часу потрібно для укладання договору страхування? Чи можу я відмовитись від Договору? Хто такий Фінансовий консультант? Способи укладення Договору
    • Як оплатити договір
        Які банківські реквізити для оплати? Як оплатити перший платіж? Як мені оплачувати чергові внески? Як краще оплачувати, щоб отримати податкову знижку? Яка вигода завчасної оплати внесків? Чи можу я індексувати внески? Що робити, якщо я не можу оплачувати внески? Як компанія нагадує про черговий платіж? Що робити якщо платіж не зараховано? Як повернути або перевести на інший договір свій платіж? Де я можу переглянути інформацію по оплаті? Як оплатити, якщо я за кордоном?
    • Як внести зміни
        Чи можна зараз вносити зміни в Договір? Хто може вносити зміни до договору? Що не можна змінювати? Які зміни можна вносити до договору? Як змінювати учасників договору? Як змінити особисті дані учасників Договору? Як вносити зміни до фінансового блоку? Що таке Редукування та Редукування в нуль? Чому є обмеження по внесенню змін? Додаткова та обов’язкова індексація
    • Як управляти договором онлайн
        Як зайти до Кабінету Клієнта? Що робити якщо при вході видає помилку? Що я можу робити в Кабінеті Клієнта?
    • Як отримати виплату
        Якщо Вигодонабувачем є неповнолітня дитина, хто отримає виплату? Як отримати виплату під час війни? Як діяти при настанні страхового випадку? Як повідомити про страховий випадок? Як дізнатися перелік документів? Скільки часу потрібно, щоб отримати виплату? Як підтвердити настання випадку Як підтвердити випадок за кордоном? В яких випадках Страхова компанія може відмовити у виплаті? Як дізнатися, чому я отримав таку суму виплати? Як дізнатися, коли я отримаю виплату? Хто буде отримувати виплату, якщо немає Вигодонабувача? Чи може отримати виплату інша особа?
    • Як оподатковуються виплати
        Як оподатковуються мої виплати? Які є податкові пільги від держави? Чи можливо відмовитись від сплати податку та отримати повну суму? Як оподатковується виплата до завершення дії Договору (викупна сума)? Як оподатковується виплата по завершенню дії Договору? Як оподатковується виплата у разі втрати життя? Як оподатковуються виплати за додатковими випадками?
    • Як припинити договір
        Чи можливо достроково припинити дію Договору? Що таке викупна сума? Як дізнатись про розмір викупної суми та як вона розраховується? Які документи потрібно направити для припинення договору?
    • Як відновити договір
        В яких випадках можна відновити дію Договору? Як відновити накопичувальний договір? Як відновити ризиковий договір? Де можна переглянути інформацію по відновленню?
    • Які додаткові переваги договору
        Що таке спецумова “Молодята”? Що таке спецумова “Крихітки”? Як збільшити дохідність свого договору? Податкова знижка Якими додатковими пропозиціями від партнерів компанії я можу скористатися?
    • Фінмоніторинг
        Скільки рівнів у системі Держфінмоніторигу? Чим займається Держфінмоніторинг? Чи підпадаєте Ви фінансовому моніторингу? Що таке фінансовий моніторинг?
    • Наші контакти
        Канал в Telegram Сторінка в Linked In Сторінка в Instagram Сторінка на Facebook Канал на YouTube Блог Сайт Чат-боти у вайбері і телеграмі Інформаційна лінія
    Все про страхування
    Зміни в Податковому кодексі: як вони вплинуть на власників Договорів страхування життя? Що таке страхування життя? Для чого потрібне страхування?
    Всі питання
    Все про ТАС
    Як працює компанія під час війни? Хто акціонер компанії? Чи має компанія іноземний капітал?
    Всі питання
    Як обрати програму страхування
    Як обрати свою програму страхування? Що таке страхові ризики та на випадок чого потрібно страхуватися? Що таке страхова сума та як її правильно визначити?
    Всі питання
    Умови програм страхування
    Страхове покриття військових ризиків Страхування від критичних хвороб (“ТАС-Лікар”) Накопичення та страхування життя для дорослих (“ТАС-Лайф”)
    Всі питання
    Як укласти договір
    Хто може укласти Договір? Які документи потрібні для оформлення Договору? Скільки часу потрібно для укладання договору страхування?
    Всі питання
    Як оплатити договір
    Які банківські реквізити для оплати? Як оплатити перший платіж? Як мені оплачувати чергові внески?
    Всі питання
    Як внести зміни
    Чи можна зараз вносити зміни в Договір? Хто може вносити зміни до договору? Що не можна змінювати?
    Всі питання
    Як управляти договором онлайн
    Як зайти до Кабінету Клієнта? Що робити якщо при вході видає помилку? Що я можу робити в Кабінеті Клієнта?
    Всі питання
    Як отримати виплату
    Якщо Вигодонабувачем є неповнолітня дитина, хто отримає виплату? Як отримати виплату під час війни? Як діяти при настанні страхового випадку?
    Всі питання
    Як оподатковуються виплати
    Як оподатковуються мої виплати? Які є податкові пільги від держави? Чи можливо відмовитись від сплати податку та отримати повну суму?
    Всі питання
    Як припинити договір
    Чи можливо достроково припинити дію Договору? Що таке викупна сума? Як дізнатись про розмір викупної суми та як вона розраховується?
    Всі питання
    Як відновити договір
    В яких випадках можна відновити дію Договору? Як відновити накопичувальний договір? Як відновити ризиковий договір?
    Всі питання
    Які додаткові переваги договору
    Що таке спецумова “Молодята”? Що таке спецумова “Крихітки”? Як збільшити дохідність свого договору? Податкова знижка
    Всі питання
    Фінмоніторинг
    Скільки рівнів у системі Держфінмоніторигу? Чим займається Держфінмоніторинг? Чи підпадаєте Ви фінансовому моніторингу?
    Всі питання
    Наші контакти
    Канал в Telegram Сторінка в Linked In Сторінка в Instagram
    Всі питання
    Особистий кабінет Клієнта
    Особистий кабінет Консультанта
    TAD: робочий простір Консультанта