В Україні презентовано нове купе Lexus LC (Фото)

Новий Lexus LC доступний з 5,0-літровим бензиновим V8 або гібридною силовою установкою, пише autocentre.ua.

У Києві відбувся допрем’єрний показ нового купе Lexus LC. Новий Лексус надійде у продаж в Україні з літа. Lexus LC 2017 – представник нового сімейства моделей японської марки. В його розробці та тестуванні брав участь сам Акіо Тойода, президент Toyota Motor Corporation.

В основі купе Лексус лежить повністю нова платформа GA-L, яку також використовує флагман марки – седан Lexus LC. У конструкції використані сталь, алюміній, композитні матеріали і вуглеволокно.

Новий Lexus LC 2017 одразу привертає до себе увагу завдяки неординарному дизайну. Довгий капот, вузькі діодні фари і фірмова веретеноподібна решітка радіатора виділяють купе Лексус а потоці автомобілів.

В оздобленні салону поєднуються шкіра та дерево. Lexus LC 2017 отримав віртуальну панель приладів, а на центральній панелі розташовані поруч циферблат годинника і 12,3-дюймовий сенсорний екран.

Новий Lexus LC доступний у двох версіях. Під капотом Lexus LC 500 – 5,0-літровий V8 потужністю 477 к.с. Із 10-ступінчастою АКПП розгін до 100 км/год займає 4,7 с, а максимальна швидкість становить 270 км/год.

Купе Lexus LC 500h оснащений складною гібридною силовою установкою, що складається з 3,5-літрового V6 і електромотора сумарною потужністю 359 к. с. Цікаво, що в цій версії встановлені одразу два КПП: варіатор і 4-ступінчастий автомат. Гібрид Лексус практично не поступається 5,0-літровому варіанту за динамікою (5 с до сотні), але при цьому витрачає 6,4 л/100 км у змішаному циклі.


Не пропустіть

Представили 840-сильний McLaren Solus GT (Фото)

Ford презентувала новий Mustang для бездоріжжя (Фото)

З’явилися офіційні зображення оновленого кросовера Haval Dargo. Він може…

Chery запустила виробництво нового кросовера вартістю близько 20 000 доларів (Фото)