This version of the page http://ots.renault.ua/ru/ (89.184.68.220) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-13. The original page over time could change.
Renault - Операції Техничні Спеціальні

Шановні пані та панове,

 

Ми дякуємо Вам за Вашу прихильність до марки Renault і щиро сподіваємося, що, перебуваючи за кермом свого автомобіля, Ви отримуєте задоволення від водіння.

 

Компанія RENAULT придяляє велику увагу якості і надійності своїх виробів, прагнучи до постійного їх вдосконалення. Ставлячи понад усе задоволеність і безпеку своїх клієнтів, RENAULT проводить Операції Технічні Спеціальні з перевірки та, за необхідності, заміни окремих деталей / вузлів автомобіля.

 

Якщо Операція стосується виявленої ймовірності потенційного ризику - про необхідність проведення таких операцій здійснюється розсилка листів-запрошень (дізнатись більше про Кампанії з відкликання). У разі отримання листа-запрошення Вам потрібно якнайшвидше зв'язатися з будь-яким зручним авторизованим сервісним центром RENAULT і домовитися про дату проведення необхідних робіт. Під час візиту на станцію технічного обслуговування буде БЕЗКОШТОВНО проведена перевірка і, при необхідності, заміна окремих деталей / вузлів Вашого автомобіля. Для Вашої зручності, просимо завчасно погоджувати дату і час візиту на сервіс. Радимо не відкладати візит, оскільки мета таких операцій - Ваша безпека.

 

Існують також Безкоштовні сервісні операції, які не пов'язані з потенційними ризиками, а спрямовані на підвищення задовленості клієнтів.

 

Якщо Ваш автомобіль RENAULT або DACIA постачався через офіційну дилерську мережу RENAULT в Україні, на цій сторінці Ви можете перевірити, чи стосуються його Кампанії з відкликання чи Безкоштовні сервісні операції. Для цього у нижченаведеному полі необхідно ввести 17-значний код VIN Вашого автомобіля. Якщо для Вашого автомобіля передбачені безкоштовні операції, то Ви можете зв'язатися з будь-яким авторизованим сервісним центром RENAULT і домовитися про зустріч для проведення зазначених операцій, уточнивши їх обсяг і зміст. Для Вашої зручності, просимо завчасно погоджувати дату і час візиту на сервіс.

 

Будь-який власник автомобілів RENAULT, DACIA або ALPINE може перевірити, чи стосуються його автомобіля Кампанії з відкликання, а про наявність Безкоштовних сервісних оперцій - дізнатись в авторизованому сервісному центрі.


Номер кузова (VIN):