This version of the page http://www.muravej.ua/ua/reviews/ (185.104.45.75) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-12. The original page over time could change.
Відгуки — Мувінгова компанія Мураха
096500-1111
099500-1111 044500-1111

виконано
переїздів

2
3
6
3
2
8
096500-1111 099500-1111 044500-1111
096500-1111
099500-1111 044500-1111
Передзвоніть мені Замовити переїзд
  • UA
  • RU
  • EN

Відгуки та оцінки

Ваші відгуки - це індикатор вірного напряму розвитку наших послуг.  Ми вдячні Вам за ваші чесні відгуки і просимо вас, наші улюблені клієнти, пишіть докладніше про свій позитивний чи негативний досвід переїзду, адже ваш відгук дуже важливий для тих, хто тільки має намір переїжджати.

Середній рейтинг

4,8
327 відгуків
  • 5*

    296

  • 4*

    12

  • 3*

    13

  • 2*

    2

  • 1*

    4

Місто
  • Усі міста
  • Київ
  • Дніпро
  • Запоріжжя
  • Львів
  • Харків
  • Вінниця
Сортування
  • за датою додавання
  • від більшої оцінки до меншої
  • від меншої оцінки до більшої
Залишити відгук

Юрій+Світлана, Київ

Перевірений клієнт
5 липня 2023

Дякуємо за професіоналізм, увагу й важку працю бригаді пана Петра! Вчора хлопці дуже допомогли з вельми непростим переїздом з кімнати в кімнату у квартирі перед ремонтом на вул.Тарасівській. Агов, керівництво "Мурахи"! Будь ласка, не скупіться й організуйте хлопцям добрячі грошові премії і передайте нашу щиру подяку. Не хлопці - а золото! ::)) Юрій, заслужений журналіст України + Світлана, архітектор.

Служба турботи про клієнтів

Доброго дня, Шановні Юрій і Світлана.
Дякуємо Вам за позитивну оцінку нашої роботи й спеціалістів.
Саме подяка клієнтів надихає нас вкладати в навчання співробітників і постійно працювати над підвищенням якості сервісу що надається.

Команда МУРАХА буде рада Вам допомогти при повторних зверненнях!

Надежда, Харків

Перевірений клієнт
3 травня 2023

Сегодня переехала из Харькова в Изюм .
Спасибо компании Muraha за такой сервис.
Всё чётко и быстро!!!!!
Если честно я замучилась в последние дни с этим переездом, всё искала как бы подешевле переехать.
Наконец позвонила в компанию.
Как приятно иметь дело с профессионалами !!!
Всё чётко по минутам, вежливо и самое главное от души!!!
Спасибо

Оксана 24.03.2023, Київ

Перевірений клієнт
24 березня 2023

Величезне спасибі Компанії, починаючи від менеджера і закінчуючи бригадами, які працювали на місці. Обсяг роботи, переїхати з одного складського приміщення в інше на території БЦ, вивезти старі меблі і багато старої макулатури. Всі впоралися на відмінно!!! Від моменту підписання договору, оформлення необхідної документації, були спірні моменти і ми знайшли консенсус. Одним словом дуже клієнтоорієнтована компанія!!! Ще раз спасибі!!!

Олеся, Київ

Випадковий перехожий
18 березня 2023

Потрібен був терміновий квартирний переїзд. не було можливості роздрукувати і підписати фізично договір замовником, готові внести повну передплату, електронний підпис не прийняли. до цього користувалися сервісом неодноразово та були масштабні переїзди. дуже прикро, що в такі часи не йдете назустріч постійним клієнтам, а займаєтеся бюрократією (

Маннан, Київ

Перевірений клієнт
16 березня 2023

Дуже швидко узгодили час, перевезли речі без питань, сервіс рекомендую!)

Ольга, Київ

Перевірений клієнт
16 березня 2023

В грудні 2022 року в м Києві (перевозили речі з Броварів) скористались послугами даної компанії.Якщо чесно, то просто сам Бог нам її послав, світло відключали по дві три доби його не було, в часі були обмежені, бо немісцеві, здавалось що все проти нас. Однак зателефонувавши в компанію за 10 хв до кінця робочого дня (а переїзд наступного дня, субота) дуже оперативно все вирішили, не вірилось що нам все вийде. Менеджер швидко, чітко пояснив умови співпраці, вранці в суботу працівники приїхали рівно в домовлений час, і дальше все як у сні: чітко, швидко, акуратно - направду, як мурашки. Ми все встигли. Під враженнями від співпраці ми ще, мабуть, два, а то і три дні розмовляли про "Мураху". Ви надзвичайні, молодці, робота посталена грамотно, правильно без "мильних бульбашок". Прикро, що забула імена та прізвища працівників - однак ви заслуговуєте всі найвищої подяки та похвали! Успіхів ВАМ, процвітання, стабільності!

Геннадій, Київ

Перевірений клієнт
6 березня 2023

Дуже задоволений тим як швидко був організований переїзд і як гладко він пройшов. Хоча я хвилювався, бо не міг бути присутнім на квартирі.
Хлопці спакували всі речі, що я вказав, та ще нагадали про ті, які я забув)

Александр, Київ

Перевірений клієнт
2 березня 2023

Хочу висловити подяку бригаді Чипчар Паші, хлопці молодці.

Ірина, Київ

Перевірений клієнт
28 лютого 2023

Мураха.uа
Вражена компетентністю ваших послуг. Дуже вдячна, команді Павла! Хлопці зробили наш переїзд легким та комфортним! Всі речі упакували, обережно завантажили і доставили в чудовому стані! Приємно вражена якістю послуг! Дякую! Тепер я і мої друзі назавжди з Мурахой ua!!

Оксана, Київ

Перевірений клієнт
22 січня 2023

Дуже задоволена послугами переїзду, максимально швидко все перевезли, допомогли у пакуванні/ розпакуванні телевізору. Дуже дякую! Однозначно рекомендую)

Илона, Київ

Перевірений клієнт
23 вересня 2022

30 апреля 2022г перевозили вещи из с. Пуховка в Киев на пр. Голосевский 1021,кв.49. Т.к. мебель находилась еще и в гараже, заезжали на пр. Науки, 51.
Вещи и мебель ели-ели поместились в машину, хотя предварительно оговаривалось, что будет две ходки - 1-в Пуховку, 2-в гараж. Количество груза оговаривалось, как обычно, заранее.
Вроде бы ребята хотели сделать как лучше, и сделать все за один заход: Пуховка - гараж (пр. Науки) - пр. Голосеевский, но как в классике получилось как всегда. Они то постарались и впихнули все в одну машину, но в итоге повредили мебель и вещи: отломали ножки у пенала кухни, повредили полипропиленовый матрас - трещина, которую я увидела, когда они уехали, порез на кожаном диване - это то, что я увидела сразу и зафиксировала в накладной.
Ножки для пенала пришлось купить новые, благо они не дорогие; дорогой матрас так и останется с трещиной, т.к. я не представляю как его можно отремонтировать, но порез на диване мне пообещали отреставрировать.
Сегодня 23сентября 2022г и никаких движений в этом направлении нет.
Я понимаю, война и все такое, но хотя бы инфо на эту тему -- ни звонков, ни сообщений.
Я звонила несколько раз и напоминала о себе, но кроме обещаний напомнить обо мне в отдел рекламаций ничего не услышала.
На будущее, если вы хотите, чтобы вещи и мебель остались целыми, не набивайте машину до нельзя - дешевле не получается
Хотя ребята очень старались

Анна, Київ

Перевірений клієнт
18 вересня 2022

Вдячна за сервіс. Перевозили речі з Києва в Черкаську область під керівництвом старшого Олександра. Вантажники впоралися швидко і якісно, водій прибув в призначений час, на місці розвантаження був також в обумовлений час. Послуги надано професійно, рекомендую! Дякую хлопцям, всі дуже чемні та приємні в спілкуванні.

Татьяна, Київ

Перевірений клієнт
13 вересня 2022

Переезд был прямо сегодня, так что пишу по свежим следам. Перевозили детский центр, очень много вещей, машина 5 тонн. Я готовилась к худшему, недаром говорят, что переезд можно сравнить с пожаром
Сказать что была приятно удивлена — это не сказать ничего. Ребята приехали минута в минуту работали быстро, слаженно, аккуратно. В итоге, закончили на два часа раньше оговоренного времени .Цена изначально была абсолютно приемлемая, но мне еще и вернут на карту лишние деньги.
Очень приятная администратор Анастасия. Да и все парни воспитанные, вежливые, аккуратные.
Спасибо большое, буду конечно рекомендовать Мураху всем знакомым.

Анна, Львів

Перевірений клієнт
12 вересня 2022

Три і не більше.
Те, що компанія може якісно перевезти речі - мови немає. Те, що вантажники компанії не вміють збирати меблі та напряму кажуть, що не розуміють як їх збирати - розмова друга.
По телефону жіночка запевнила, що вантажники легко зможуть зібрати два ліжка, проблеми у сему вони не вбачають, але постало питання чи є у мене якась інструкція до звичайної шафи купе, бо вони можуть не розібратися (як тоді дирекція компанії може гарантувати підключення техніки я не розумію). Однак, двоє юнаків і в двох ліжках знайшли проблему. Одне ліжко вони збирали 2 години, якщо не більше. Інше - вони так і не закінчили, окрім цього, що допомагало їм ще двоє людей. Хоче наче це не моя робота ?
Договір? Та яке там, компанія видно взагалі ні до чого адекватного не тяжіє. А кількість переїздів це радше кількість нервових зривів у тих, хто вирішив скористатися послугами даної компанії.
Не знаю за що я платила стільки грошей, але поставлені цілі співробітниками компанії не були виконані.
Не рекомендую.

ТДВ "СК ГЛІ", Київ

Перевірений клієнт
22 липня 2022

Перевозили офісні меблі з Києва до Львова(21.07.22).Хлопці приїхали вчасно (супер пунктуальні),упакували, демонтували,розібрали якісно наші меблі та погрузили.Дуже ввічливі.У Львові були також вчасно як і обіцяли. Старший Сергій велика подяка Вам і вашій команді.Рекомендую!!!

Міра, Київ

Перевірений клієнт
19 липня 2022

Переїзд - це завжди стрес, а за умов воєнного часу - то й поготів! Але мурахи зробили все дуже добре! Пакували бережно, носили швидко, везли вчасно. Відповідали на всі мої безкінечні запитання й уточнення, терпіли моє намагання "допомогти" (радше, позаважати)))), піднімали слухавку в дорозі тощо. Замовлю наступний переїзд точно!

Тетяна, Київ

Перевірений клієнт
16 червня 2022

Молодці! Все - як завжди! - швидко та якісно! Без зайвих розмов - якісна робота. Привітні хлопці. Дякую!!! Перевозили речі на Трійцю, в вихідний, з Подолу на Солом'янку. Старший - Сергій!!! Велике полегшення клопоту переїзду це - МУРАХИ!

Иван, Київ

Перевірений клієнт
26 травня 2022

Это просто охренеть как круто! ДО Муравьёв мы мучались при переезде, это был просто ад, 2 недели тасканий, ссор, убитое настроение, потраченные деньги на такси, только вот зачем всё это?
Недаром говорят, доверьтесь профессионалам, коими Муравьи без намёка на сомнения и являются! Ребята приехали чётко вовремя, привезли коробки, упаковочную бумагу, сами всё упаковали, вынесли, на всё про всё меньше часа времени (!!!) (1-к квартира). Все коробки подписали(!), уточнили все детали, уточнили нет ли среди стопок вещей которые НЕ нужно забирать, чтобы не забрать лишнее. Пока заполняли анкету на кухне, вернулись в комнату - уже всё вынесли! Сказать что мы ох.....нули))) - ничего не сказать! Ну и что особенно удивило, ребята не растягивали работу, сделали всё МАКСИМАЛЬНО быстро! В общем, если хотите переехать день в день, если хотите сберечь нервы и здоровье (причём как физическое так и моральное) - просто доверьтесь Муравьям. Я оцениваю качество работы на 11 из 10!!!

Оксана, Київ

Перевірений клієнт
28 квітня 2022

Дуже вдячна за організацію перевезення речей в умовах воєнного часу . Компанія спрацювала чітко, та швидко. Рекомендую !

Ярослав, Київ

Перевірений клієнт
1 квітня 2022

В умовах військового часу організували доставку. Швидко, зручно і без зайвого клопоту перевезли речі і допомогли з завантаженням і розвантаженням.
Задоволений максимально!
Рекомендую!