This version of the page http://vn.20minut.ua/novini-kompanij (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-07-10. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Вінниця

Новини компаній

"Щасливий Єдиний Рахунок": як отримати винагороду за вчасну оплату комунальних послуг (Новини компаній)

В сучасному світі оплата комунальних послуг стала необхідним елементом життя кожного мешканця міста. Проте, мало хто усвідомлює, що цей щоденний обов'язок може мати значно більше значення, ніж просто покриття рахунків.

З якого віку можна навчати дитину англійської? Основні переваги навчання англійській дітей (Новини компаній)

Англійська у 2023 році є невідʼємним скілом у переліку більшості успішних професій. Але найкращий час, щоб почати знайомитися з нею, саме в дитинстві. Є цілий ряд причин чому вивчати англійську з раннього дитинства простіше, ніж у дорослому віці. У першу чергу - це більш відкрита для сприйняття молода свідомість та комфортне опанування ще однієї мови паралельно з рідною. Школа англійської мови FLASH описала головні переваги того, щоб вивчати англійську змалечку.

На Вінниччині можна приватизувати через онлайн-аукціон адмінбудівлю в одному із райцентрів (Новини компаній)

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях виставило на державні онлайн-аукціони для приватизації. 

Масаж - це про задоволення, турботу та любов до свого тіла (Новини компаній)

Масаж призначений для тих, хто бажає: відпочити відновити сили відволіктися від роботи і важких думок.

У мережі фітнес клубів «Атом» Ви маєте можливість відвідати групові заняття з Хатха-йоги (Новини компаній)

Хатха йога — це фізична форма йоги, яка включає практику асан (йогівських поз), пранаям (дихальних вправ) і медитації. Вона допомагає покращити фізичне здоров'я, зміцнити м'язи, покращити гнучкість та концентрацію, а також зняти стрес та втому.

Вінничанин В’ячеслав Яцик отримав «Золотий хрест» від головнокомандувача ЗСУ (прес-служба МХП)

Почесну нагороду «Золотий хрест» від головнокомандувача ЗСУ отримав В’ячеслав Яцик – слюсар-ремонтник компанії МХП з філії «Внутрішньогосподарського комплексу з виробництва кормів», що в Ладижині на Вінниччині.  

Чому так актуально NFT і чи варто вкладатися в нове віяння? (Новини компаній)

З урахуванням поголовної диджиталізації та цифровізації не дивно, що дедалі більшої популярності набирає платіжна система, яка використовується виключно в цифровому форматі. Для декого такий варіант дещо незвичний, але зручний. Тож не дивно, що цифрова платіжна система стає дедалі популярнішою, і її підключають до різноманітних магазинів, додатків, сайтів.

Поблизу Вінниці пропонують приватизувати комплекс будівель через онлайн-аукціони (новини компаній)

Департамент комунального майна Вінницької міської ради виставив на державний онлайн-аукціон для приватизації

"Українська команда" Вінниччини успішно продовжує проєкт «Сертифікат добра для сильних жінок» (Прес-служба «Українська команда» Вінниччини)

У Вінниці вже другий місяць поспіль Вінницьким осередком Волонтерського штабу «Українська команда» завдяки співпраці лікарів Клубу Успішних Жінок та спільно з клінікою Oncohelp реалізується проєкт «Сертифікат добра для сильних жінок». 

ЖК "Барський" - ідеальний вибір для тих, хто шукає комфортне житло Вінниці (Новини компаній)

Однозначно, після початку повномасштабного вторгнення українці, затамувавши подих, думали що буде завтра і що потрібно робити далі. У той час багато залежало від нашої стійкості та наполегливості. Так є і зараз, адже ми боремось за вільне та щасливе майбутнє і важливо думати про нього вже зараз.

Свіжий випуск

№ 27 від 5 липня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up