This version of the page http://ugv.com.ua/page/feik (104.18.25.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-27. The original page over time could change.
- УкрГазВидобування

Стоп Фейк

АТ «Укргазвидобування» - найбільша газовидобувна компанія України, довгий час перебувала у процесі стагнації. Компанію позбавляли ресурсу для якісних змін, її доводили до банкрутства. На середину 2015 року вона мала мільярдні борги, експлуатовані родовища близькі до виснаження, технології – застарілі, співробітники – невмотивовані, нові ділянки не виділялись, про стратегію розвитку навіть не дискутували. Але з середини 2015 року новим менеджментом було взято курс на відновлення компанії. Так, завдяки модернізації та оновленню виробничих потужностей, закупівлі техніки та залученню новітніх технологій вдалося збільшити обсяги видобутку природного газу та вийти на рекордні виробничі показники за період незалежності України. Саме тому найманці противників реформ постійно шукають зраду в діях топ-менеджменту, які націлені на подальший розвиток компанії. В своїх інформаційних повідомленнях вони вдаються до відвертої брехні, перекручень та бруду. Цей розділ присвячений розвінчанню їхніх наклепів.
БРЕХНЯ: «Активісти «Самооборони Києва» (бланк звернення до УГВ на фото в тексті) пікетують офіс Укргазвидобу...
ПРАВДА: Заява експерта Українського центру соціальної аналітики Миколи Песецького на його сторінці у Фейсбук про те, що "Укргазвидобування" закупила нібито бувші у вжитку компресори під виглядом нових за заниженими цінами у румунської компанії-посередника, не відповідає дійсності і є повним фейком.
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: СБУ: Прохоренко в Укргаздобыче выстроил собственную коррупционную вертикаль http://finance.obozreva...
ПРАВДА: Олена Кобець, Директор з правових питань ПАТ «Укргазвидобування» заявляє: «Укргазвидобування" подало в суди позови про розірвання договорів про спільну діяльність ще на початку року.
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: Обшуки та карні справи збуджені внаслідок зловживань нового менеджменту. До закупівель не допускають...
ПРАВДА: Обшуки проводять правоохоронні відомства в рамках розслідувань карних справ, відкритих щодо зловживань попередніх керівників, періоду з 2013-го до першої половини 2015 років.
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: Народний депутат Максим Поляков заявив, що «Приватизацію "Укргазвидобування" готують в інтересах Рос...
ПРАВДА: Коментар Олександра Романюка, першого заступника Голови правління ПАТ «Укргазвидобування»: Нарощення видобутку власного газу – мета, яку перед Укргазвидобуванням вперше поставила лише наша команда.
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: Нардеп Михайло Головко: «Укргазвидобуванням керують російські спецслужби» Керівництво "Укргазвидобу...
ПРАВДА: Коментар Маргарити Короткової, директора з персоналу ПАТ «Укргазвидобування»: На сьогодні в штаті ПАТ «Укргазвидобування» немає працівників-громадян Російської Федерації.
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: Максим Поляков: «Йде повна окупація "Укргазвидобування" її співробітниками, і з цим солідарний весь...
ПРАВДА: Співробітники виконують свої посадові обов`язки, повний робочий день, згідно з трудовим законодавством. Озброєні винятково підрозділи охорони, але вони також не окупують підприємство, хоча з цим і був би, вірогідно, солідарний весь парламент:
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: Виробник обладнання для енергетичної галузі "KATT GmbH" просить "Укргазвидобування" не втягувати її...
ПРАВДА: КАТТ стурбований, що прозорий тендер, де вони чесно перемогли, тепер подається негативно за участю ГПУ, СБУ, Держфінінспекції, народних депутатів:
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: Сергій Соболев, народний депутат України, заявив, що «люди з російськими паспортами знищують УГВ»:...
ПРАВДА: Сергій Соболев заявив про перекручування своїх слів: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=571067363056265&id=100004590194452
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: Тендер на закупівлю колтьюбінгового обладнання, в якому перемогли компанії-виробники, пройшов нечесн...
ПРАВДА: «Укргазвидобування» провело тендер за участі безпосередніх виробників колтюбінгового обладнання і уклало угоду зі значно меншою сумою ніж за попередніх керівників:
17 трав. 2017
Далі
БРЕХНЯ: Пікетчики протестують проти закупівель обладнання за завищеними цінами, непрозорих тендерів: Под "У...
ПРАВДА: Учасники дійства не розуміли проти чого протестують. Навіть їхні «делегати», насправді - організатори, не змогли сформулювати свої вимоги, не розуміли предмету розмови, не були налаштовані на діалог.
17 трав. 2017
Далі
  • 1
  • 2