This version of the page http://donntu.edu.ua/dualna-osvita (176.114.0.120) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-27. The original page over time could change.
Дуальна освіта » ДонНТУ

Юридична адреса: 85300, Україна, Донецька область, м. Покровськ, пл. Шибанкова, 2

Фактична адреса: 43003, Україна, Волинська область, м. Луцьк, вул. Потебні, 56

 mail@donntu.edu.ua

Представники ДонНТУ поділилися досвідом впровадження дуальної освіти на форумі «ДУАЛ-О: СХІД можливостей»

14-2-2020    Преміум-новина   563   

Представники Донецького національного технічного університету у складі Євгена Тюріна та Світлани Сахно, викладачів гірничого факультету, а також Олени Дунічевої, провідного спеціаліста з навчання ПрАТ «Шахтоуправління “Покровське”», взяли участь у інформаційно-навчальному форумі «ДУАЛ-О: СХІД можливостей».

Читати далі

Підписано Меморандум про співпрацю між ДонНТУ, ПрАТ «ШУ «Покровське» та ПрАТ «Донецьксталь – металургійний завод»

1-3-2019    Події , Преміум-новина   1019   

Початок весни ознаменувався для Донецького національного технічного університету знаковою подією – підписанням Меморандуму про співпрацю між ДонНТУ, приватним акціонерним товариством «Шахтоуправління «Покровське» та приватним акціонерним товариством «Донецьксталь – металургійний завод».

У заході взяли участь представники адміністрації та викладацького колективу ДонНТУ, керівники ПрАТ «Донецьксталь» і ШУ «Покровське» та студентська молодь.

Читати далі

Перспективи розвитку дуальної освіти

17-6-2020    Вступнику , Можливості , Новини , Студенту   868   

Дуальна форма здобуття вищої освіти в Донецькому національному технічному університеті набуває перспектив розвитку. Крім спеціальності 184 “Гірництво” за такою програмою зможуть навчатися студенти старших курсів спеціальності 141  Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.   

Читати далі

На зустрічі з представниками ПрАТ «Донецьксталь» студенти ДонНТУ обговорили особливості дуального навчання та форми співробітництва вишу та бізнесу

10-3-2020    Преміум-новина , Студентське самоврядування   792   

Десятого березня відбулися дві зустрічі представників ПрАТ «Донецьксталь» зі студентами ДонНТУ. Обидва заходи проходили у форматі круглого столу та надали можливість молоді та керівникам безпосередньо обговорити проблемні питання навчання та співробітництва, а також знайти компромісні варіанти їх подолання.

Читати далі

На гірничому факультеті ДонНТУ студенти розпочали навчання за дуальною системою освіти

24-9-2019    Преміум-новина   674   

У 2019/2020 н.р. у рамках тристороннього договору між ПрАт «Донецьксталь», ПрАТ «Шахтоуправління “Покровське”» та Донецьким національним технічним університетом на гірничому факультеті вперше було сформовано групу прискореної форми навчання у складі 19 осіб на основі диплома молодшого спеціаліста.

Зазначені студенти (в минулому – випускники Селидівського гірничого технікуму) отримують освіту за дуальною системою: два дні на тиждень вони відвідують заняття в університеті, а решту днів – працюють на шахті.

З нагоди даної події 24 вересня 2019 р. університет відвідали представники шахтоуправління «Покровське» та в урочистій атмосфері відзначили пам’ятними подарунками, що включали в себе фірмовий рюкзак, флеш-накопичувач і портативний зарядний пристрій, усіх студентів дуальної групи навчання.

Читати далі

Зустріч представників ПрАТ “Донецьксталь – металургійний завод” зі студентами ДонНТУ

3-3-2020    Події   519   

10 березня в ауд. 1.107  відбудеться зустріч представників ПрАТ “Донецьксталь – металургійний завод” зі студентами ДонНТУ. 13.00 – 14.00 – круглий стіл “Навчання за дуальною формою – проблеми та шляхи вирішення”. Учасники – представники “Донецьксталь”, адміністрації ДонНТУ, студенти групи ГСп-19б, куратор групи   14.00 – 15.00 – круглий стіл “Форми […]

Читати далі

Викладачі гірничого факультету ДонНТУ навчалися інтерактивним методам навчання на сучасному тренінгу від компанії «Донецьксталь»

7-10-2019    Преміум-новина   972   

З 1 по 5 жовтня в Центрі професійного навчання ПрАТ «ШУ «Покровське» відбувся тренінг «Школа тренерів. Інтерактивні методи навчання», організований ПрАТ «Донецьксталь». Учасниками заходу стали викладачі навчальних закладів, які співпрацюють з підприємством – ДонНТУ, Селидівського гірничого технікуму та Покровського професійного ліцею, а також фахівці департаменту з персоналу та соціальних питань. Загальна кількість учасників склала 19 осіб.

Від Донецького національного технічного університету в неординарному та цікавому тренінгу взяли участь п’ятеро викладачів гірничого факультету: Іван Сахно, професор кафедри «Розробка родовищ корисних копалин» і асистент тієї ж кафедри Руслана Шепеленко, Світлана Сахно, доцент кафедри «Геологія, розвідка та збагачення корисних копалин» та асистент тієї ж кафедри Юлія Стрельник, а також В’ячеслав Каменець, завідувач кафедри «Геодезія та будівництво підземних споруд».

Читати далі

Навчальний процес

  • Графік навчального процесу ГСп-19б
  • розклад занять на осінній семестр гр. ГСп-19б (2019-2020 н.р.)
  • розклад занять на весняний семестр гр. ГСп-19б (2019-2020н.р.) 
  • Тристоронній договір на здобуття дуальної освіти