Каталог рішень

Галузі, в яких можна застосувати (використати) низьковольтні комплектні пристрої, які виготовляє виробництво Корпорації АСКО-УКРЕМ.

  • Всі
  • Промисловість
  • Будівництво
  • Комунальні підприємства
  • Щити індивідуального виготовлення за проектами замовника
Будівництво

- Ящики керування освітленням ЯУО96;

Ящики керування освітленням ЯУО96 призначені для автоматичного, місцевого, ручного або дистанційного (з диспетчерського пункту) керування освітлювальними мережами та устаткуванням виробничих будівель, споруд, територій будь-яких об'єктів з будь-якими джерелами світла (люмінесцентними лампами, ДРЛ та ін.).

Докладніше Скачати всі схеми

- Щиток освітлення (ЩО);

Щитки освітлювальні групові призначені для прийому та розподілу електричної енергії напругою 380/220В трифазного змінного струму частотою 50 Гц з глухозаземленою нейтраллю, а також для нечастих (не більше шести разів на годину) комутацій та захисту однофазних ліній, що відходять від перевантажень та струмів короткого замикання.

Докладніше Скачати всі схеми

- Шафа місцевого управління ШМУ;

Шафи місцевого керування ШМК(ШМУ) призначені для місцевого і дистанційного (автоматичного) керування трифазними електродвигунами та / або іншими споживачами електроенергії.

Докладніше Скачати всі схеми

- Ящик управління асинхронними двигунами Я5000;

Ящики керування електроприводами Я5000 призначені для місцевого та дистанційного (автоматичного) керування одним та більше трифазними нереверсивними (реверсивними) електродвигунами.

Докладніше Скачати всі схеми

- Щити поверхові суміщені ЩС;

     Щити поверхові суміщені ЩС призначені для прийому, розподілу та обліку електроенергії змінного струму напругою 220В частотою 50Гц систем з глухозаземленою нейтраллю, для захисту ліній від перевантажень і струмів короткого замикання, а також для розміщення пристроїв радіотрансляційної, телефонної та телевізійної мереж.

Докладніше Скачати всі схеми

- АВР для однофазного навантаження;

АВР для однофазного навантаження призначений для живлення однофазного навантаження 220В 50Гц від трифазної мережі 380В 50Гц з метою забезпечення безперебійного живлення однофазних споживачів і захисту їх від недопустимих коливань напруги в мережі.

Докладніше Скачати всі схеми

- Пристрої автоматичного перемикання на резерв АВР;

Пристрої автоматичного включення резерву АВР призначені для прийому і розподілу електричної енергії змінного струму частотою 50 Гц в мережах з глухозаземленою нейтраллю, для відновлення живлення споживачів шляхом включення резервного введення при відключенні робочого, і для захисту відвідних ліній від перевантажень і струмів короткого замикання.

Докладніше Скачати всі схеми

- Шафи силові розподільчі СПМ 99;

Шафи силові розподільчі СПМ99 призначені для прийому та розподілу електричної енергії трифазного змінного струму напругою до 380 В частотою 50 Гц систем з глухозаземленою нейтраллю, а також для захисту ліній, що відходять від перевантажень і струмів короткого замикання в промислових пристроях

Докладніше Скачати всі схеми

- Ящик вводу та обліку (ЯУР, ЯУРП);

Ящики обліку з рубильником (вимикачем-роз’єднувачем)  ЯУР і ЯУРП призначені для прийому та обліку активної електричної енергії напругою 380В трифазного змінного струму частотою 50 Гц систем з глухозаземленою нейтраллю, а також для захисту лінії, що відходить при перевантаженнях та струмах короткого замикання.

Докладніше Скачати всі схеми

- Пункти розподільчі ПР11 та ПР11Д;

Пункти розподільчі серії ПР11 призначені для прийому та розподілу електричної енергії, захисту електричних пристроїв напругою 380 / 220В змінного струму частоти 50Гц від перевантажень та струмів короткого замикання. Пункти призначені для встановлення в промислових, житлових, побутових та громадських об'єктах з однобічним обслуговуванням.

Докладніше Скачати всі схеми

- Ввідні розподільчі пристрої (ВРП) або (ВРУ);

Ввідно-розподільчі пристрої ВРП призначені для прийому, розподілу та обліку електричної енергії змінного струму напругою 380/220В частотою 50Гц систем з глухозаземленою нейтраллю, а також для захисту ліній від перевантажень і струмів короткого замикання. Пристрої призначені для встановлення у приміщеннях електрощитових. Допускається застосування ВРП для інших об'єктів з аналогічною схемою електропостачання.

Докладніше Скачати всі схеми