This version of the page http://www.acko.ua/about/mission/ (185.151.244.165) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-24. The original page over time could change.
Мiсiя та цiнностi
Меню
+38 (044) 500 00 33

Місія Корпорації АСКО-УКРЕМ - створювати якісний електротехнічний продукт для українського споживача

АСКО-УКРЕМ - національний бренд електротехнічної продукції, який прогресивно розвивається та прагне до лідерства на електротехнічному ринку України. Наша мета полягає у наділенні додатковою цінністю всіх учасників ринку: партнерів, кінцевих споживачів, співробітників.

Ми створюємо можливості для всіх:

  • для суспільства: проактивна соціальна позиція Корпорації, підтримка громадських ініціатив
  • для Партнерів: сучасний продукт, ефективні комунікації із застосуванням цифрових технологій, якісний клієнтський сервіс та підтримка
  • для співробітників: можливості самореалізації, фінансового та особистого зростання

НАШІ ЦІННОСТІ

Повна взаємодія з клієнтами

Успіх нашого бізнесу полягає в створенні цінностей для наших клієнтів та партнерів. Ми розуміємо потреби наших клієнтів та ставимо за пріоритет максимально їх задовольнити. Ефективна комунікація з партнерами допомагає нам бути у взаємовигідному тренді сучасної електротехніки.

Командна філософія

Корпорація АСКО-УКРЕМ – єдина команда досвідчених професіоналів, які працюють на загальний результат.

Відповідальність

Ми несемо відповідальність перед клієнтами та партнерами, своєчасно виконуючи свої зобов’язання з поставок якісної електротехнічної продукції.

Якість

Забезпечення найвищих сучасних норм та стандартів електротехнічного обладнання.

Контроль якості всього ланцюга виробництва: від закупівлі сировини та комплектуючих до збирання готових виробів з обов'язковим проведенням тестових випробувань кожної партії продукції.

X