Інформаційний пункт «МамоШкола»

Вагітність – це не лише найпрекрасніший час у житті жінки, а й найвідповідальніший. Народження дитини повністю змінює наше життя, наповнює її новим змістом. Дуже важливо, щоб очікування цього щасливого моменту дарувало тільки приємні емоції. Молода мама повинна підготуватися до зустрічі свого малюка. Зробити все, щоб він народився здоровим та міцним, був щасливим з перших днів життя.

Практика показує, що у вагітних жінок щодня виникає безліч різноманітних запитань. Своєчасна і, головне, грамотна відповідь на них – це основа сприятливого перебігу вагітності.

Саме тому, в цілях інформаційної допомоги вагітним та тим, хто планує вагітність, в рамках «Сімейного абонементу» бібліотекарі відділу абонементу вирішили відкрити інформаційний пункт «МамоШкола» на базі КЗ «Центр планування сім’ї та репродукції людини» та постійно презентувати майбутнім батькам новинки літератури з питань вагітності та пологів.

Книги для вагітних є завжди хорошими помічниками, адже завдяки їм можна знайти кваліфіковані відповіді фахівців на запитання: як підготуватися та як поводитися під час вагітності; як народити здорову дитину та як доглядати за немовлям; дізнатися, що потрібно робити для того, щоб малюк зростав здоровим та щасливим.

Отримати інформацію можна, відвідавши КЗ «Центр планування сім’ї та репродукції людини», та скористатися книжками з відповідної тематики з фонду бібліотеки.

Поради фахівців допоможуть молодим батькам уникнути зайвих проблем, стати впевненими, створити найкращі умови для росту і розвитку майбутньої дитини.

 

Книги для вагітних: поєднуємо приємне з корисним

«МамоШкола» розширює коло співпраці

У «МамоШколу» – всією родиною

Що почитати майбутнім мамам: інформаційний простір «МамоШколи»

«МамоШкола»: нові знайомства

Інформаційний пункт «МамоШкола»

25006, Україна, м. Кропивницький, вул. Володимира Панченка 6/15, тел./факс: (0522) 32-05-65
e-mail: oub@lib.kr.ua

Вибрати мову сайту »
Меню