This version of the page http://uklon.com.ua/driver-update-reiestratsiia (18.203.240.166) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-06. The original page over time could change.
Реєстрація – Uklon UA
Закрити меню
Замовити через сайт

Відповіді та питання

Відповіді та питання

Реєстрація

 

 

Для реєстрації необхідно заповнити анкету на https://partnerregistration.uklon.com.ua та внести в особистий кабінет наступні дані:

 

1. Фото оригіналу свідоцтва про реєстрацію ТЗ (тех.паспорт) українського зразка, без пошкоджень та надломів;

2. Фото авто (зсередини та ззовні);

3. Особиста фотографія в анфас;

4. Страховка (обовʼязкова автоцивілка);

5. Посвідчення водія з дійсним терміном дії, зі стажем від 1 року по категорії В. Приймаються посвідчення українського зразка та СРСР, без пошкоджень та надломів, а також електронне посвідчення водія з Дія (скриншот із датою оновлення не більше 7 днів);

6. Для громадян інших країн посвідка на проживання та вільне володіння українською мовою*;

7. Банківська карта для зарахування коштів з безготівкових замовлень (необовʼязково);

 

Важливо!

1. Для реєстрації не допускаються документи у вигляді QR-кодів

2. Усі фотографії мають бути зроблені у світлу пору доби.

 

Увага!

 

*Водій-партнер зобов’язаний пройти співбесіду на знання мови для можливості обслуговування користувачів сервісу державною мовою.

Якщо у вас виникли труднощі при додаванні фотографій в особистому кабінеті — радимо їх відправити за допомогою Viber або Telegram за номером регіонального офісу.

 

Після завантаження фотографій рекомендуємо звернутися в телефонному режимі (Viber або Telegram) за номером регіонального офісу, або повідомити нам про це відповідним листом. Так перевірка та активація вашого профілю буде прискорена.

 

Як пройти реєстрацію ми показуємо в короткому відео:

 

Ваші налаштування файлів cookie збережено. Щоб будь-коли змінити свої налаштування, перегляньте нашу політику щодо файлів cookie або перейдіть за посиланням у нижньому колонтитулі сторінки.