TradeMaster.UA – незалежний динамічний інтернет-проект для професіоналів, присвячений ефективним технологіям торгового бізнесу в Україні та країнах ближнього зарубіжжя.

детальнее

Конференції TradeMaster

Професійний організатор Всеукраїнських практичних конференцій для власників та топ-менеджерів торгових та виробничих компаній (120 конференцій, понад 20 000 Учасників)

детальнее

Реклама на порталі

Відвідуваність порталу – понад 2500 чол. на день (аудиторія ТОП менеджерів), зв'язатися з рекламою Ви можете за тел. 067-502-30-13, всі види рекламних послуг на порталі TradeMaster

детальнее

Тренінговий центр

Найкращі Тренери, практичний досвід яких вже апробований Вашими колегами – провідними компаніями українського ринку, та підтверджений повним портфоліо відгуків наших Учасників

детальнее

Послуги В2В-маркетингу та PR для клієнтів

Послуги з реалізації В2В-маркетингових та PR-проектів для ключових Партнерів. Дізнайтесь більше за тел. 067-505-25-24

Національні премії

Ініціатор та організатор щорічних Національних В2В-Премій серед компаній роздрібної та оптової торгівлі (PrivateLabel, Made-in-Ukraine, Retail-in-Ukraine)

 

Журнал TradeMaster

Друковане видання: Каталог Головних Проектів PrivateLabel

детальнее

Ми у соц. мережах

Facebook: TradeMaster Group, www.TradeMaster.tm

Masterская розничной торговли "TradeMaster"

Всеукраинский День Логиста

Linkedin: PR TradeMasterGroup

Наша команда

Ми - команда професіоналів, яка постійно генерує нові ідеї та формує ефективний майданчик для розвитку ринку роздрібної та оптової торгівлі в Україні.

детальнее

Вакансії

Якщо Ви вірите в успіх і працюєте на результат, прагнете динамічного зростання, позитивно мисліть і хочете працювати в позитивному, дружньому колективі, ми чекаємо на Ваше резюме на e-mail:

st@trademaster.com.ua  

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA