This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-05. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1

Автоновини на RST

Увійти Подати оголошення

Автоновини

Акції та знижки Каталог нових авто

Відроджений Fiat Topolino: нові фото11:02

Минулого тижня у Мережі з'явилося перше фото відродженого Topolino. Тепер найменший автомобіль Fiat можна розглянути детальніше. Новий Topolino стане прямим родичом Citroen Ami та Opel Rocks-e.

2024 VW ID. Buzz LWB10:06

Volkswagen представив трирядний ID. Buzz із збільшеною на 250 мм колісною базою. В базі у ID. Buzz LWB другий ряд сидінь тримісний, але як опція запропонують два окремі крісла, третій ряд сидінь розрахований на двох пасажирів.

BMW M3 Touring від G-Power08:52

BMW M3 Touring дебютував рік тому, і саме стільки часу знадобилося ательє G-Power, щоб розробити для «зарядженого» універсала пакет оновлень. Родзинка проєкту – понад 200 додаткових «коней» для M3 Touring.

Розпродаж автомобілів Mercedes-Benz 2022 р.в.акція2 Червня

Автоцентр Mercedes-Benz на Почайні оголошує розпродаж автомобілів 2022 року виробництва. Спеціальні умови продажу діють на Mercedes-Benz GLE (V167), GLS (X167) та GLA (H247).

2024 KG Mobility Tivoli2 Червня

SsangYong, який цієї весни став KG Mobility, представив оновлений Tivoli та його подовжену версію Tivoli XLV/Air. У Південній Кореї модернізований Tivoli вже доступний для замовлення за ціною від 18 млн вон (13 790 доларів).

Porsche оновив логотип2 Червня

До свого 75-річчя компанія Porsche вирішила трохи змінити свій знаменитий щит-логотип. Але, на відміну від багатьох інших компаній, у Porsche не пішли шляхом спрощення своєї емблеми.

Jaguar Land Rover стає JLR2 Червня

Jaguar Land Rover офіційно стає JLR. Компанія зосередиться на чотирьох окремих брендах: Range Rover, Defender, Discovery та Jaguar. Тим не менш, «всесвітньо відоме ім'я Land Rover не зникне», оскільки воно залишиться на «автомобілях, сайтах та в соціальних мережах».

Hyundai оголосив ціни на новий Palisade2 Червня

Хюндай Мотор Україна, офіційний дистриб'ютор автомобілів Hyundai в Україні, оголосив ціни на новий Palisade.

Suzuki Jimny від Twisted2 Червня

Незважаючи на свої мініатюрні розміри, Suzuki Jimny залишається одним із найбажаніших позашляховиків. Ще сильніше підняти його привабливість спробували у Twisted Automotive.

Mitsubishi покаже новий SUV 10 серпня1 Червня

Mitsubishi готує новий компактний кросовер для Азії, він дебютує 10 серпня на Міжнародному автосалоні в Індонезії. Прототипом для цієї моделі стане торішній концепт-кар XFC.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
© 2006-2023 RST™ оцінити RST |мова сайту