Тонкості вибору: замовлення весільних Лімузинів
.


     Вибір весільного автомобіля - одне з найголовніших питань при підготовці до весілля. Адже жоден урочистий захід не обходиться без автомобіля, а обраний Вами Лімузин відіграватиме не останню роль у тому, як пройде Ваш захід

     Автомобілі, представлені на нашому сайті, відповідають не лише останньому слову інженерної техніки та дизайну, а й Вашому бюджету.

     Які ж переваги у цих автомобілів? Насамперед, це розкіш і комфорт, місткість та унікальність внутрішнього оздоблення.

     Дані Лімузини створені спеціально для максимально комфортної поїздки, тому їх часто можна побачити у складі весільного кортежу. У Лімузинах все продумано для дрібниць, все передбачено, щоб нічого не відволікало молодят від урочистостей.

     Лімузини підкреслюють статус замовника та надають йому максимум комфорту. Саме тому Лімузин так доречний на весіллі.      Лімузин Lincoln Town Car - втілення розкоші та комфорту, символ вашого статусу, такий Лімузин — найкращий екіпаж для молодят! Хочете вирушити у весільну поїздку на автомобілі, дійсно вас гідному? Вибирайте Lincoln Town Car!

        Лімузин Lincoln Town Car - це:

     - справжній американський автомобіль.
     - комфорт: розкішний шкіряний салон; дзеркальний бар на 9 персон, келихи для шампанського та склянки для різних видів напоїв; дзеркальна стеля; розділювальна звуконепроникна дзеркальна перегородка між водієм та пасажирами; тоноване скло (салон автомобіля з вулиці не проглядається); клімат - контроль у пасажирському салоні.
     - незабутні враження.

     Одвічне питання: чорне чи біле?
Особливою популярністю користується білий Лімузин - втілення чистоти та щирості, розкоші та величі, помпезності та доброти.
     Скільки людей може розміститися в Лімузині?
Лімузин - це автомобіль, зроблений з легкового автомобіля за допомогою подовження бази спеціальною вставкою між передніми та задніми дверима. Залежно від довжини вставки визначається кількість пасажирських місць у Лімузині: від 4 до 9 пасажирів.      Лімузин прокат - висока якість обслуговування наречених.

     Бажаємо Вам приємної поїздки!












тел.: (067) 260-72-72

тел.: (066) 733-72-65

Viber: (066) 733-72-65

WhatsApp: (066) 733-72-65

limos@meta.ua

Київ



Про компанію.

Новини компанії.

Питання-відповідь.

Чому Лімузин?

Вибір прикрас на авто.

Маршрут прогулянки.