This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (193.106.249.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-06-03. The original page over time could change.
Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 27 квітня 2023УАМБ допомагає: Як написати успішну грантову заявку та отримати фінансову підтримку для реалізації власної ідеї?

    05 травня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар, присвячений темі «Як написати успішну грантову заявку та отримати фінансову підтримку для реалізації власної ідеї?».

     


    Докладнiше
  • 21 квітня 2023Анонс проєкту для локальних медіа

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) оголошує про початок нового проекту для місцевих ЗМІ – «Підтримка місцевих незалежних ЗМІ в Україні під час війни». Цей проект реалізується УАМБ в рамках загальної стратегії ЮНЕСКО для сектору комунікації та інформації в Україні, що фінансується Японією.

     


    Докладнiше
  • 14 квітня 2023Анонс програми онлайн конференції Дані медіа компаній: недооцінений актив, на якому можна і треба заробляти

    У цьому анонсі – програма онлайн конференції.

    Дата події - 19 квітня, з 11:00 до 14:00 на платформі zoom, кількість місць обмежена. Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/J7X6LckiduBrSH5E7.

    Посилання на вхід на онлайн подію отримають виключно зареєстровані учасники.


    Докладнiше
  • 12 квітня 2023Конкурс проєктів для локальних медіа з розвитку цифрових платформ

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) оголошує про новий етап конкурсу проєктів для локальних медіа з розвитку цифрових платформ. Конкурс відбувається в рамках проєкту УАМБ «Ефективні місцеві ЗМІ: цифровий розвиток для залучення громад» за фінансової підтримки Європейського Союзу.


    Докладнiше
  • 6 квітня 2023Дані медіа компаній: недооцінений актив, на якому можна і треба заробляти

    Дані – недооцінений медіа компаніями актив. Мова про дані про авдиторії (підписників, зокрема) та будь-які інші дані, які медіа компанії можуть і мають використовувати для надання якісних послуг своїм замовникам. Як на цьому заробляти? Як збирати та зберігати дані, щоб отримувати максимум з цього активу?


    Докладнiше
  • 29 березня 2023ЗАПРОШУЄМО на онлайн конференцію «Увага, дані: майбутнє медіа компаній»

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) запрошує до участі в онлайн конференції, присвяченій побудові стратегій медіа компаній у частині роботи з первинними даними.


    Докладнiше
  • 10 січня 2023ЗАПРОШУЄМО на майстер клас «Чому Тільки Журналістика Врятує Журналістику»

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) та Національна Спілка Журналістів України (НСЖУ) запрошують до участі у майстер-класі одного з найкращих у світі фахівців з розвитку новинних медіа – пана Хуана Сеньора (Juan Señor), керівника компанії INNOVATION Media Consulting.

    Тема до обговорення – «Чому Тільки Журналістика Врятує Журналістику – погляд крізь призму останніх світових тенденцій у медіа на те як примусити ситуацію працювати на вас у часи війни».

     


    Докладнiше
  • 23 грудня 2022Конкурс проєктів для локальних медіа з розвитку цифрових платформ

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) оголошує про старт конкурсу проєктів для локальних медіа з розвитку цифрових платформ. Конкурс відбувається в рамках проєкту УАМБ «Ефективні місцеві ЗМІ: цифровий розвиток для залучення громад» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

     


    Докладнiше
  • 22 грудня 2022Нові можливості від УАМБ: 50 редакцій зможуть розвинути власні діджитал платформи та отримають міні-гранти на реалізацію власних ідей

    За підтримки Європейського союзу (ЄС) Українська Асоціація Медіа Бізнесу оголошує про старт проєкту «Ефективні місцеві ЗМІ: цифровий розвиток для залучення громад».

     


    Докладнiше
  • 2 грудня 202215 місцевих медіа отримають фінансову підтримку від УАМБ на підвищення ефективної комунікації в громадах та протидію дезінформації

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу у рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу запрошує редакції місцевих медіа всіх типів (газета, сайт, телебачення) взяти участь у конкурсі на отримання фінансової підтримки для підвищення ефективної комунікації в громадах та протидії дезінформації.

     


    Докладнiше
  • 13 липня 2022УАМБ та АНРВУ просять привести законопроєкт "Про медіа" до європейських практик

    Дві головні асоціації, які об'єднують українських видавців періодичних медіа - і традиційних (газети, журнали), і цифрових (вебсайти, соцмережі) - звернулися до Уряду та до Парламенту з проханням так доопрацювати законопроєкт "Про медіа", щоб він відповідав найкращим європейським практикам.


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022УАМБ надала допомогу вже 49 медіа компаніям

    Завдяки фінансовій підтримці WAN-IFRA, профінансованій одним з найбільших медіа конгломератів Скандинавії Schibsted, та допомозі від колег з Польщі -  Gazeta Wyborcza Foundation УАМБ надала невідкладну фінансову допомогу 49 медіа компаніям. Завдяки цьому понад 350 журналістів продовжують працювати та випускати понад 100 друкованих та цифрових незалежних українських медіа.

     


    Докладнiше